Ingredientul pe care să nu-l gătești niciodată în tigaie de fontă
Dimensiune font:
Atunci când vine vorba despre pregătirea unei mese delicioase, orice gospodină se întrece pe sine pentru a reuși să îi surprindă pe oaspeți. Dacă are la îndemână ingredientele potrivite și cele mai bune instrumente pentru gătit, atunci succesul este garantat.
Tigaia din fontă este o ustensilă indispesanbilă în bucătărie, însă sunt câteva reguli care ar trebui respectate pentru ca vasul de gătit să își mențină caracteristicile în timp. Iar una dintre condiții este legată de ingredientele folosite pentru prepararea mâncării.
Dacă ai prin bucătărie o tigaie de fontă, atunci trebuie să afli aceste secrete. În primul rând, recipientul nu se spală cu detergent de vase și nici nu se bagă la mașina de spălat vase. Se șterge, pur și simplu, după folosire, cu o cârpă delicată, care să nu o zgârie. Înainte de a găti, trebuie aplicat un strat de ulei pe suprafața vasului, pentru ca mâncarea să nu se lipească.
Evită să gătești alimente acide, deoarece acestea pot lăsa pete pe suprafața vasului, pete pe care cu greu vei reuși să le scoți.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau