Cele mai interesante decoratiuni pe care le poti face singura

default

Dimensiune font:

| 25-08-2018 19:14

Vrei sa iti decorezi casa intr-un stil inedit, insa niciun produs din magazinele de decoratiuni nu a reusit sa te cucereasca? Atunci este cazul sa dai frau liber imaginatiei si sa realizezi chiar tu obiecte decorative.

Cu putina creativitate, indemanare si rabdare, poti realiza obiecte interesante. Iti venim in ajutor cu cateva sugestii simple, care te vor ajuta sa personalizezi fiecare coltisor al casei!

Suporturi pentru lumanari

Realizeaza singura suporturi pentru lumanari, care vor da un aer primitor casei tale. Pentru un singur suport, ai nevoie de o cutie goala de conserve si cateva carlige de intins rufele, din lemn. Indeparteaza capacul conservei, iar pe marginea cutiei, de jur imprejurul sau, prinde carligele din lemn. Pentru a da o pata de culoare unei incaperi, poti picta carligele respective in nuante cat mai vii.

Daca vrei sa creezi o atmosfera calda si intima, poti confectiona suporturi pentru iluminat, pe care sa le agati de perete. Pentru acest mic proiect ai nevoie de cateva conserve goale, hartie pentru impachetat cadouri, lipici si sfoara. Dupa ce ai spalat si ai curatat bine conservele, acopera-le cu hartie colorata, sau cu material textil, in functie de preferintele tale. Apoi, cu ajutorul unui cui sau unui obiect ascutit, pe marginea conservei vei da cate doua gauri, prin care vei introduce sfoara si o vei innoda.

La final, leaga suporturile obtinute de perete si introdu cate o lumanare mica in fiecare. Le poti prinde chiar si de un umeras din lemn, pe care apoi sa il agati de perete.

Suport pentru pahare din dopuri de pluta

Creeaza suporturi pentru pahare din dopurile de pluta, de la sticlele de vin. Taie pe jumatate cateva dopuri si lipeste-le unul langa celelalt cu un lipici cat mai puternic, pana cand suportul va capata forma dorita. Apoi, de jur imprejurul suportului obtinut, lipeste o panglica dintr-un material textil, pe care o gasesti la orice mercerie. Poti achizitiona dopuri din pluta din magazinele speciale de accesorii pentru vin, sau de la o vinoteca.

 

 

Pastreaza-ti accesoriile organizate!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa uiti pur si simplu de un anumit colier sau bratara, doar din cauza faptului ca nu au fost tinute la vedere? Acum poti remedia acesta "problema".

Pastreaza-ti bijuteriile la vedere, realizand un cuier special dintr-o bucata de lemn pe care sa prinzi cativa butoni speciali pentru dulap. Agata cuierul de un perete si organizeaza-ti colierele!

Daca ai foarte multe coliere, poti crea un panou special pentru bijuterii, folosind o rama veche de tablou, in interiorul careia sa plasezi cate 3 crengute de pom (le vei fixa cu ajutorul cuielor). Dupa care, pe fiecare crenguta, bate cat mai multe cuie mici in care sa iti agati fiecare colier.

Pentru cercei, alege o rama mica pentru tablou in interiorul careia sa pui o panza, de care sa iti agati pur si simplu perechile de cercei.

Refoloseste o palnie veche!

Stiai ca exista mai multe moduri in care poti intrebuinta o palnie? Pe langa uzul sau obisnuit, o poti folosi si pe post do obiect decorativ. Cumpara diferite modele de palnii, pozitioneaza-le pe o tava cu "motul" in sus si infige in fiecare cate o lumanare subtire. Iata cat de rapid ai obtinut suporturi ingenioase pentru lumanari!

Palnia este ideala si pe post de ghiveci suspendat! Umple o palnie veche cu pamant si ai obtinut un mic ghiveci pentru flori, pe care il poti agata de perete.

Tablou inedit

Confera un aer vintage incaperii tale, realizand un tablou din chei vechi din fier. Daca nu ai in casa astfel de obiecte, le poti achizitiona de la un magazin sau targ de antichitati. Picteaza cheile intr-o culoare care sa se asorteze cu restul camerei, apoi lipeste-le pe un carton colorat (pe care il gasesti la papetarii).

Plaseaza cartonul repsectiv in interiorul unei rame de tablou, pe care o vei picta intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a cheilor. La final, agata tabloul de perete pentru a conferi o pata de culoare unei incaperi!

Rasfata-ti cainele!

Iata o idee ingenioasa in cazul in care te numeri printre proprietarele unui patruped de talie mare. Ai nevoie de doua scaune din lemn, bolurile din care iti hranesti cainele si un fierastrau. Traseaza pe mijlocul scaunului conturul bolului, dupa care gaureste sezutul scaunului cu ajutorul fierastraului.

Plaseaza bolurile in suporturile obtinute si cheama-ti catelul pentru a-i arata surpriza pe care i-ai pregatit-o.

Chiar daca este un proiect care necesita mai multa munca, fii convinsa ca patrupedul tau iti va fi mult mai recunoscator.

Decoratiuni din scoici

Te-ai intors de la mare cu o punga plina de scoici adunate de la mal? Iata cum le poti transforma in obiecte decorative spectaculoase: ai nevoie doar de un spray argintiu sau metalizat, pe care il poti achizitona de la magazine precum Dedeman, pentru 21 lei si de scoici. Aplica un strat generos de spray argintiu pe fiecare scoica, lasa-le sa se usuce si aseaza-le intr-un bol, intr-un borcan transparent sau la intamplare, prin casa.

Sursa: divahair.ro

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
5 lucruri pe care să nu le cauți pe Google
24/12/2021 11:31

 Pe Internet poti găsi orice, de la lucruri fascinante, la retete de prăjituri si pană la sfaturi despre cum să construiesti o casă. Asadar, cand ai nevoie de o informatie, Google e cel mai la in ...

Cum putem creste si recolta rodii?
25/06/2021 17:20

Cum putem creste si recolta rodii? Rodiul, Punica Granatum, este un arbust, copac de talie mica fructiver cu frunze cazatoare care creste pana la 8 metri inaltime. El este nativ platoului Iranian, Himalaya ...

Cea mai mare sticlă de whisky din lume, vândută la prețul unei garsoniere
03/03/2021 10:15

 Sticla de whisky single malt cea mai mare din lume, care conţine 105,3 litri din această băutură, s-a vandut duminică in Scoţia pentru suma de 15.000 de lire (20.000 de dolari), potrivit casei de li ...

Cum să scapi de mirosul de tutun din casă. Cele mai simple trucuri
01/03/2021 11:57

Există cateva trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi rapid de mirosul de tutun din casă. Pune intr-un vas 250 de mililitri de apă şi cinci linguri cu oţet, după care pune vasul pe foc. După ce se i ...

9 arme devastatoare care au fost interzise în război
13/12/2019 12:13

 Acestea sunt cele mai oribile instrumente cauzatoare de moarte si suferintă, arme pe care s-ar putea să nu le mai vedem folosite in conflicte deoarece sunt interzise chiar si in caz de război. Ideea d ...

VIDEO Surpriză neplăcută pentru un cuplu din Constanța care a cumpărat un bichon. Cățelul a fost vopsit
12/12/2019 17:27

 Un cuplu din Constanta care a cumpărat un bichon maro a avut o surpriză neplăcută la prima baie. Sub dus, blana bichonului a devenit albă, ceea ce inseamnă că a fost vopsită in asa fel incat caine ...

Cele mai ciudate locuri de pe Terra: 10 regiuni cu aspect „extraterestru”
12/12/2019 11:36

 Care crezi că sunt cele mai ciudate locuri de pe planeta Pămant? Ne intrebăm cum arată corpurile cosmice indepărtate, dar insăsi planeta noastră ne oferă niste locuri atat de iesite din comun, inc ...

Diamantul blestemat. O poveste fascinantă
12/12/2019 10:26

 De secole, diamantul Hope, cea mai celebră piatră pretioasă din istorie, suscită teamă si fascinatie. Povestea lui incepe la inceputul secolului 20, cand magazinul din New York al casei de bijuterii ...

Jocul amoros periculos ce i-a înnebunit pe români! O femeie din Botoșani a ajuns la spital cu dureri cumplite. A fost operată de urgență
08/12/2019 08:00

Un nou joc amoros face victime in Romania. O femeie in varstă de 28 de ani din Botosani a ajuns la spital cu o problemă neobisnuită. Speriată, tanăra a sunat la Ambulantă, din cauza unei sangerări la ni ...

VIDEO-UBER ÎN SAT #3Chestii
03/12/2019 11:04

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei