Rezervările pentru Delta Dunării au crescut cu 50% în perioada Târgului de Turism

DSC_5921-1024x678 (1)

Dimensiune font:

| 27-02-2021 11:50

 Rezervările turiştilor români pentru Delta Dunării au crescut cu 50% în perioada Târgului de Turism datorită interesului ridicat pentru vacanţe în zone mai puţin aglomerate, 80% din aceste rezervări fiind pentru sejururi în luna aprilie, potrivit datelor raportate de reprezentanţii unui resort din localitatea Sfântu Gheorghe.

Târgul de Turism a fost organizat în mediul virtual în intervalul 18-21 februarie, de către Centrul Expoziţional Romexpo.

‘Acest lucru arată, pe de o parte, faptul că românii sunt nerăbdători să iasă din case şi să se bucure de o vacanţă în Delta Dunării. E o tendinţă care, cu siguranţă, se va accentua pe măsură ce se apropie sezonul estival. Dar, de cealaltă parte, mulţi nu uită că încă suntem în pandemie şi, de aceea, încearcă să împace dorinţa de a călători cu nevoia de a se simţi în siguranţă. Este motivul pentru care aleg Delta Dunării, o destinaţie minunată şi, în egală măsură, izolată. Iar resortul Green Village din Sfântu Gheorghe îndeplineşte cu succes cele două deziderate’, a declarat Octavian Moldovan, director general al ‘The Makers’, compania care asigură managementul Green Village Resort.

Persoanele care au rezervat sejururi pentru luna aprilie sunt, în special, cupluri, dar şi familii cu copii şi au ales pachete cu o durată medie de 4-5 nopţi.

La începutul lunii aprilie, patru nopţi de cazare cu mic dejun inclus costă 114 euro de persoană. Suma acoperă şi transferul cu barca rapidă de la Murighiol către Sfântu Gheorghe şi retur. De asemenea, turiştii beneficiază de o excursie cu barca la vărsarea Dunării în Marea Neagră, de o sesiune de masaj de relaxare şi au acces la Entertainment Center, Kids Club, Lotus Spa şi Cinema Paradiso.

‘Dacă se poate spune că pandemia a avut vreun efect pozitiv, acela este faptul că mulţi români şi-au descoperit propria ţară. Restricţiile pentru călătoriile în străinătate i-au determinat pe mulţi nu să renunţe la vacanţe, ci să se orienteze către destinaţiile interne. Astfel, în 2020, la Green Village Resort 4*, s-au cazat turişti care anterior vizitaseră Hong Kong şi New York, dar nu ajunseseră niciodată în Deltă, la Sfântu Gheorghe, iar pentru ei a fost o adevărată revelaţie şi o experienţă memorabilă’, a adăugat Octavian Moldovan.

Resortul din Delta Dunării are o capacitate de 180 de locuri în 90 de camere duble, apartamente cu 2 şi 3 dormitoare şi penthouse-uri cu vedere la lacurile şi canalele Dunării. Cu o suprafaţă de 30.000 mp, Green Village este dispus într-un sistem pavilionar, care asigură distanţarea. Resortul este împărţit în 3 zone de cazare, amplasate la distanţă mare una faţă de celelalte.

2021 este cel de-al şaptelea an de funcţionare al Green Village Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind şi prima investiţie în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoş Anastasiu. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
S.C. Galaxy Design S.R.L – ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT „Grant pentru capital de lucru”
20/04/2021 18:05

 Comunicat de presă 20.04.2021 ANUNT ÎNCEPERE PROIECT „Grant pentru capital de lucru”   

OSCAR EIGO FOOD SRL – Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”
20/04/2021 17:35

Comunicat de presă 20.04.2021 Anunt incepere proiect finantat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru OSCAR EIGO FOOD SRL

LICTRANS INTERNAȚIONAL SRL anunță lansarea proiectului  “CAPITAL DE LUCRU”
20/04/2021 16:53

 LICTRANS INTERNATIONAL SRL anuntă lansarea proiectului ,,CAPITAL DE LUCRU”  

FOTO - Poza zilei - prietenii în natură
20/04/2021 15:29

Sursa foto - Drumetii in natură (Facebook)

A fost descoperită o nouă specie de cafea
20/04/2021 13:00

O specie de cafea nemaiintalnită in sălbăticie de decenii, redescoperită in pădurile tropicale din Sierra Leone, ar putea contribui la asigurarea viitorului pentru această marfă valoroasă, ameninţată ...

Certificarea ISO: există și dezavantaje? Și chiar merită această certificare pentru compania ta?
20/04/2021 12:37

O certificare ISO aduce avantaje clare companiilor in lupta pentru noi comenzi si cote de piată. În unele industrii, precum cea auto sau in sectorul ingrijirii - este chiar si astăzi o ne ...

Românii nu mai vor freelancing şi joburi part-time; joburile full time strâng 86% dintre aplicări
20/04/2021 12:36

Candidaţii romani nu mai vor freelancing şi joburi part time, astfel că 86% dintre aplicările din acest an sunt pentru joburi full-time, potrivit datelor publicate de o platformă de recrutare. ‘Una ...

Finalizare proiect Școala de antreprenoriat „România Start Up Plus” în regiunea Nord-Est
20/04/2021 12:16

 Comunicat de presă Iasi, 20 Aprilie 2021 Finalizare proiect Scoala de antreprenoriat „Romania Start Up Plus” in regiunea Nord-Est

SC SER CONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Sustinere activitate” proiect nr. RUE 4979, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
20/04/2021 12:00

SC SER CONSTRUCT SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Sustinere activitate” proiect nr. RUE 4979, inscris in cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG ...

CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE ÎN CADRUL UBY MOB S.R.L. PRIN ACHIZIȚIA DE UTILAJE ȘI ECHIPAMENTE –  ANUNȚ DE PRESA
20/04/2021 11:20

 ANUNT DE PRESA Data: 20.04.2021 LA LANSAREA PROIECTULUI ”CRESTEREA CAPACITĂTII  DE PRODUCTIE ÎN CADRUL UBY MOB S.R.L. PRINACHIZITIA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE”  

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei