Baschet copii Iași: înscrieri la grupele de inițiere STOMART

IMG-20240926-WA0005(1)

Dimensiune font:

| 26-09-2024 16:57

Baschet copii Iași: înscrieri la grupele de inițiere STOMART

Din rolul de părinte, ți-ai dori tot ce e mai bun pentru copilul tău: să aibă mereu energie, să crească sănătos, să își antreneze mintea în mod productiv. Poate că l-ai înscris deja la diferite activități extrașcolare, care l-au încântat mai mult sau mai puțin.

Fiindcă la STOMART sunt deschise înscrierile pentru grupele de inițiere la baschet, ți-am pregătit un articol despre beneficiile acestui sport și câteva motive pentru care s-ar putea ca al tău copil să îndrăgească această activitate.

În plus, ne dorim să afli din prima că în cadrul clubului STOMART, sunt atinse 3 aspecte esențiale pentru buna dezvoltare a copiilor.

EDUCAȚIA prin baschet

Înainte de a-ți pune corpul în mișcare, baschetul antrenează mintea! Regulile de joc, tehnicile de aruncare la coș, dribling, pasă, atac sau apărare fac din baschet un joc strategic.

Baschetul îi ajută pe copii să ia decizii mai rapid pe baza informațiilor „din teren”, să își antreneze atenția și, mai ales, disciplina.

SĂNĂTATE prin baschet

Baschetul este un sport rapid, care implică mai multe tipuri de exerciții fizice, precum: alergarea, săriturile, driblingul cu mingea, pasarea ei.

Acesta crește rezistența fizică și nivelul de energie, îmbunătățește metabolismul și are beneficii importante în dezvoltarea echilibrului și a coordonării dintre minte și mușchi.

FERICIRE prin baschet

Sigur știi că mișcarea oferă endorfine, iar în cazul sporturilor de echipă, fericirea este întreținută și de relațiile care se creează între copii.

La grupele de inițiere STOMART, învățarea devine distractivă, iar antrenorii au grijă ca fiecare nouă „schemă”  de joc să provoace entuziasm și bucurie pentru copii.

Pe lângă toate acestea copiii care practică deja baschetul în cadrul clubului STOMART au dezvoltat pe parcurs diferite abilități, printre care:

Mai multă ÎNCREDERE prin baschet

Un copil care își cunoaște abilitățile este un copil mai încrezător în propriile forțe. Ca jucător de baschet, acesta are ocazia să experimenteze mai multe situații de joc, descoperind astfel ce îi place și unde se descurcă cel mai bine.

În plus, atunci când știi că echipa ta îți este alături și că ai prieteni pe care te poți baza, orice provocare devine deodată mai ușoară.

Au legat mai multe PRIETENII prin baschet

Cu toate gadgeturile care ne acaparează acum viața, crearea de prietenii reale pare tot mai dificilă, dar baschetul poate schimba acest lucru.

Cu siguranță, în cadrul echipei, se formează tot felul de prietenii, deoarece copiii au interese și plăceri comune, care îi aduc împreună. În plus, sentimentul de apartenență la echipă contribuie mult la starea de bine a copiilor.

Au dezvoltat mai mult CURAJ prin baschet

Baschetul îi poate ajuta pe copii să își descopere pasiuni nebănuite și să lupte pentru acestea. În activitatea noastră, construirea unei mentalități orientate pe succes este esențială.

Copiii învață că orice vis este posibil, atâta timp cât muncești pentru el cu hotărâre și pasiune. Această convingere îi ajută atât în jocul de baschet, cât mai ales ca viitori adulți.

STOMART este un club de baschet din Iași cu peste 12 ani de experiență și rezultate remarcabile la nivel regional și național. 

Prin grupele de baschet pentru începători, ne dorim să îi ajutăm pe copiii cu vârste între 5 și 15 ani să descopere beneficiile mișcării și sportului într-un mod distractiv.

Ne recomandă antrenorii prietenoși, noua noastră locație cu 3 terenuri de baschet de pe Calea Chișinăului și, în plus, programul grupelor de inițiere este stabil, pentru ca tu să îți poți organiza timpul în mod eficient.

Activitățile sunt adaptate vârstei și rezistenței copiilor, iar antrenamentele tehnice sunt completate de o mulțime de activități care să le stârnească entuziasmul și energia.

Dacă ești interesat, poți vedea mai multe detalii aici sau să ne suni la 0768.800.351.

Dacă ți-ai dori ca al tău copil să practice un sport și crezi că baschetul i-ar plăcea, iată care sunt principalele detalii pe care trebuie să le știi:

Grupele sunt realizate pentru copii cu vârsta între 5 și 15 ani.

Copiii din grupele de inițiere sunt organizați în „echipe” pe categorii de vârstă. 

https://www.youtube.com/watch?v=vNWYJkirvyo

     Înscrierile sunt deschise pentru fete și băieți născuți între anii 2009 și 2019.

Acest lucru ajută atât la adaptarea exercițiilor fizice și a antrenamentelor, cât și la crearea de prietenii mai rapide: copiii au vârste apropiate, experiențe asemănătoare și pasiuni comune.

      Experiența nu este necesară, ci doar entuziasmul. 

În grupele de baschet de inițiere se poate înscrie orice copil, chiar dacă nu a avut oportunitatea de a se juca cu o minge de baschet până acum. Activitatea de la antrenamente este organizată pentru începători, așa că vom parcurge împreună regulile principale și tacticile de joc. Atât timp cât există dorință de învățare, de restul ne ocupăm noi!

      Am creat grupe speciale cu program de weekend.

Unul dintre motivele pentru care copiii nu reușesc să participe la baschet este că au școală după-masă, așa că nu se încadrează în programele antrenamentelor. Din acest motiv, am creat grupe cu program în weekend pentru a le oferi tuturor oportunitatea de a face sport.

      Oferim condiții optime de antrenament.

Începând cu septembrie 2024, toate grupele de antrenament ale clubului nostru își desfășura activitatea doar în locația de pe Calea Chișinăului, nr. 132.

https://www.youtube.com/watch?v=9oZU4DD8xZg

Locația de pe Calea Chișinăului oferă numeroase avantaje:

· Condiții superioare: Spații curate și bine întreținute, asigurând un mediu sănătos și sigur pentru antrenamente. 

· 3 terenuri de baschet: Cu suprafață din parchet, foarte ușor de menținut curate și cu grad redus de accidentări.

· 6 vestiare: Confort sporit, astfel încât fiecare antrenament să fie o experiență plăcută și motivantă.

· 3 grupuri sanitare: Spații sanitare suficiente pentru toți sportivii.

· Zonă de pregătire fizică: Pentru sportivii de la grupele de avansați și performanță - creșterea nivelul de pregătire fizică generală și specifică.

· Facilități moderne: Echipamente de ultimă generație care vor sprijini dezvoltarea abilităților sportive ale copiilor într-un mod eficient și distractiv.

· Relaxare și liniște pentru părinți: Spațiu de așteptare confortabil pentru părinți cu televizoare pe care se transmit live antrenamentele copiilor, parcare generoasă, care să nu le dea bătăi de cap părinților, zonă ușor accesibilă, mijloace de transport în apropiere, camere de supraveghere.

Primul antrenament este GRATUIT.

Ne dorim ca fiecare copil care intră în echipele de inițiere STOMART să fie convins că își dorește acest lucru. De aceea, primul antrenament este de probă,  de cunoaștere, de acomodare, în urma căruia acesta se poate hotărî dacă este o experiență pe care ar vrea să o repete.

Dacă totul este pe placul celui mic (și al tău), putem începe activitatea împreună. 

Credem că e oportunitatea perfectă pentru copilul tău să învețe un sport nou și să descopere pasiunea pentru mișcare. 

Vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne la 0768.800.351 sau intră pe site-ul STOMART  (www.stomart.basketball) pentru informații despre activitatea noastră.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Harmanesti, cu sediul in comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi, telefon 0232.722.000, fax 0232.722.000, e-mail: harmanesti@is.e-adm.ro, cod fiscal 16570210. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata totala de 597 mp, Tarla 6, P 274/1, P 275-276, P 323/1, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului privat al Comunei Harmanesti; -teren in suprafata totala de 123 mp, Tarla 34, P 1211, 1214, 1215, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului public al Comunei Harmanesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Harmanesti nr. 36/25.07.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Comunei Harmanesti. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei/exemplar, care se achita la Casieria Comunei Harmanesti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original si 2 exemplare copii. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 03.10.2024, ora 11.00, la sediul Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0232.260.600, fax 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Todiresti, cu sediul administrativ in sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava, telefon 0230.539.535, fax 0230.539.543, e-mail: primaria todiresti @yahoo.com, cod fiscal 4326922. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: -3 parcele de teren, in suprafata totala de 2.000 mp, apartinand domeniului privat al Comunei Todiresti, situate in intravilanul comunei Todiresti: -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43156, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43157, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 1.000 mp, avand nr. cadastral 43503, sat Todiresti, F.N., conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Todiresti nr. 41/14.06.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei sau se pot consulta pe site-ul: www.comuna todiresti.ro, la sectiunea Monitorul Oficial Local -Hotarari. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 10.00. 4.Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2.Adresa la care trebuie depuse ofertele: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 04.10.2024, ora 10.30, Comuna Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava, din municipiul Suceava, Str. Stefan cel Mare nr. 62, judetul Suceava, telefon 0230.214.948, fax 0230.522.296, e-mail: trsv-arhcont @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
Poli Iași vrea să răpună liderul, în Copou
27/09/2024 01:01

Poli Iasi vrea să răpună liderul, in Copou * Poli Iasi – Universitatea Cluj, sambătă (ora 16,45), in etapa a XI-a a SuperLigii de fotbal * „Vom incerca să ne impunem punctele forte, avem incr ...

Fotbal, Cupa României. Poli Iași se va duela cu UTA, Sănătatea Cluj și Hermannstadt
25/09/2024 21:11

Miercuri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal a avut loc tragerea la sorti pentru grupele Cupei Romaniei. Politehnica Iasi a fost repartizată in Grupa C, alături de Unirea Ungheni, Sănătatea Cluj, Hermann ...

UTA – FC Politehnica Iași 0-0. O remiză cu gust de victorie
23/09/2024 20:26

  * UTA – FC Politehnica Iasi 0-0, intr-un meci din cadrul etapei a 10-a a SuperLigii la fotbal * Pare că, in sfarsit, Poli Iasi a găsit un antrenor care stie cum se asează jucătorii in te ...

Pionii Regelui participă în premieră la Superliga de Șah!
23/09/2024 14:03

  În perioada 27 septembrie - 06 octombrie, la Mamaia, are loc Superliga Romaniei la sah, competitia de top a sportului mintii din Romania. Printre echipele participante se numără si ACS Pionii Re ...

Poli Iași merge la Arad să ia toate punctele!
23/09/2024 01:01

 * UTA – Poli Iasi, astăzi, de la ora 18, pe Arena „Francisc Neuman”, in cadrul etapei a zecea a SuperLigii * partida va fi arbitrată, la centru, de Istvan Kovacs, din Carei De sase or ...

Handbal feminin, Liga Florilor . Şi totuşi, când veţi câştiga primul meci?
22/09/2024 20:59

 * CSM Iasi 2020 - Dunărea Brăila 29-36 (14-19) * „Fetele au jucat cu ambitie, dar atat putem la momentul de fată… Muncim, ducem mingea acolo si nu o băgăm in poartă. A fost greu să men ...

Ieșeanul Nectarios Condurache, campion mondial !
22/09/2024 20:58

* Nectarios Condurache (19 ani), legitimat la CSM Iasi 2020, născut la Atena din părinti romani, constituie o sperantă a tirului cu arcul din Romania pentru Jocurile Olimpice din 2028 La Campiontul Mondial ...

Lando Norris a câştigat Marele Premiu de la Singapore la Formula 1
22/09/2024 18:35

Britanicul Lando Norris (McLaren), plecat din pole position, a incheiat invingător duminică in Marele Premiu de la Singapore, etapa a 18-a a Campionatului Mondial de Formula 1, pe circuitul urban Marina Bay ( ...

UTA - Poli Iasi, o partidă deschisă oricărui rezultat
22/09/2024 09:01

Poli Iasi merge la Arad să demonstreze că victoria din etapa precedentă (1-0) in Copou cu Universitatea Craiova) n-a fost o intamplare, că lotul e unul valoros, că schimbarea antrenorului vine intotdeauna ...

Tertipul folosit de Jordan Chiles: Documentarul care o poate ajuta să recupereze medalia de bronz de la Ana Bărbosu
21/09/2024 04:12

Gimnasta americană Jordan Chiles nu renuntă după ce a pierdut medalia de bronz in fata romaneci Ana Bărbosu. Sportiva si avocatii săi apelează la tot felul de tertipuri pentru a avea castig de cauză dup ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei