Lupta continuă! Ocaziile clare au fost irosite! Greșelile puteau costa scump!

1poli

Dimensiune font:

| 11-05-2021 16:34

CSM Politehnica Iași a câștigat duminică meciul susținut în deplasare cu UTA, în etapa a VII-a, antepenultima a play-out-ului Ligii 1. A condus cu 2-0 la pauză și a avut câteva bune oportunități în actul secund de a închide meciul, dar a avut și un dram de noroc pentru că aceste ocazii s-au răzbunat o singură dată!

Antrenorul Nicolo Napoli s-a prezentat la Arad cu un lot decimat, apelând pentru formula de start la câțiva jucători mult prea puțin obișnuiți cu statutul de titular, iar pe banca de rezerve a avut un portar de 15 ani și jumătate și alți patru jucători, printre ei aflându-se Flores, cel care de multe săptămâni a anunțat că suferă de pubalgie!

Situată pe primele locuri din play-out, UTA n-a abordat jocul motivată la maximum, dar a încercat să-și impună punctul de vedere. Nu cu foarte multă convingere, așteptând mai degrabă o gafă din partea liniei de fundași adverse, în care Baxevanos a făcut pereche în centru cu „închizătorul” De Iriondo, fundașul dreapta Onea a fost mutat pe stânga, postul său fiind acoperit de Cană. N-a apărut vreo gafă decisivă, dar în minutul 20 UTA a irosit o bună situație de a deschide scorul prin D. Rusu, care, în urma unei faze în care mingea a fost plimbată ca la handbal, pe semicerc, a șutat de la 13 metri, dar mingea a ocolit poarta apărată de Brânză.

Ocaziile clare au fost irosite!

Chiar și înaintea acestei faze, CSM Poli nu s-a limitat doar să se apere, dar a realizat că victoria îi este necesară și o poate obține mai ușor dacă va marca ea prima. Bine angajat de Vanzo, Platini putea deschide scorul în minutul 26 când a șutat destul de bine de la 9 metri, dar reflexul portarului advers a fost și mai bun, Iacob reușind să respingă cu piciorul!

Iacob n-a mai avut ce face două minute mai târziu, când lovitura liberă de pe dreapta a fost executată de Passaglia spre colțul lung, Vanzo și De Iriondo n-au putut modifica traiectoria balonului, iar mingea s-a dus în plasă într-o situație cumva similară celei din minutul 2, când Brânză a avut reacție și a respins balonul trimis de Roger.

CSM Poli a rămas în atac, Onea a fost lovit imprudent în careu de Vorobjovas, arbitrul Bârsan a acordat penalty, iar Popadiuc a urcat scorul la 2-0 în minutul 32! Tot băieții care știau că vor duce greul și-n actul secund s-au aventurat spre poarta adversă, iar Passaglia a avut o bună ocazie când a încercat o „scăriță”, însă Iacob a reușit să agațe balonul!

UTA a părut ceva mai decisă la începutul reprizei a doua, dar tot CSM Poli a avut acțiuni mai concrete. Popadiuc n-a ales cea mai bună soluție după un sprint pe stânga, preferând o pasă în spate spre Platini, care era marcat, în locul să trimită în fața porții, unde Zajmovic era foarte bine plasat, atacantul central irosind și o bună situație după o cursă curajoasă a lui Onea.

Greșelile puteau costa scump!

Stoperii de la CSM Poli au lăsat însă în minutul 65 mingea să cadă la 8 metri de poarta lui Brânză, portarul a alunecat, iar Hora, bine anihilat până atunci, a reluat cu capul în poarta goală! Jucătorii de la CSM Poli n-au fost deloc bine așezați la faza din minutul 75, când Antal l-a găsit complet liber pe Ad. Petre, acesta l-a driblat scurt pe De Iriondo, dar Brânză a plonjat curajos la 9 metri și i-a suflat balonul înainte de a finaliza!

UTA a continuat să preseze, dar echipa ieșeană s-a apărat în propria jumătate pentru a nu mai oferi spații atât de largi și a încercat să acționeze pe contraatac. Socoteala i-a ieșit în minutul 84, Zajmovic a făcut o cursă de peste 50 de metri, dar a șutat din marginea careului direct în Iacob!

În loc să închidă conturile, CSM Poli a avut emoții până la ultimul fluier al lui Bârsan, fluier care probabil l-a derutat pe Brânză în minutul 90+3, portarul crezând că îi va fi acordat cartonaș galben pentru tragere de timp și a trecut cu talpa peste balonul pe care se pregătea să-l degajeze. Adversarii s-au năpustit spre minge și a trebuit s-o atingă din nou, iar Bârsan a acordat lovitură liberă indirectă din colțul careului mic. Balonul a fost mișcat pentru Ad. Petre, atacantul șutând violent în transversală, scorul a rămas 2-1 pentru CSM Poli Iași, formație care încă păstrează șanse să evite retrogradarea. Mici, dar există! Dragoș GAȘPAR

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

%ANUNTSPECIAL%
Lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 200/89/2011, aflat pe rolul Tribunalului Vaslui şi C.E.C. Bank Sucursala Vaslui, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „GENIALUL” S.R.L. Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str. Alexandru cel Bun, bl. 187, sc. C, et. 2, ap. 12, judeţul Vaslui, cât şi terenul proprietatea lui Cordunianu Tudorel, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, ADRESA, Componenţa/Observaţii, Valoare - lei- 1. Construcţia C2 – magazin, birou, spaţiu odihnă, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui, suprafaţă construită 130,96 m.p., iar terenul pe care este amplasată construcţia nu aparţine debitoarei, 24.720,00 2. Bunuri mobile, Loc. Secuia, com. Muntenii de Jos, jud. Vaslui Vitrină frigorifică Mondial Elite, Rafturi PAL, Birou-masă PAL, Raft pâine lemn, Cântar electronic, Casă de marcat Datecs MP55A, 1.165,00. Preţul de pornire la licitaţie este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârii Adunării creditorilor din data de 23.03.2021. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile debitoarei va avea loc la data de 18.06.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe săptămânale, respectiv la până la data de 16.07.2021. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 5% din preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile şi 2.000 lei din valoarea activului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei pentru bunurile imobile şi 50,00 lei pentru bunurile mobile şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0335/566.035, 0727/850.575, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
1. Informații generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, numărul de telefon, fax și/sau adresa de e-mail, persoană de contact: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zemeș, str. Principală, nr. 200, Zemeș, judeţul Bacău, telefon 0234383037, fax 023438330, email adp@zemes.ro, persoană de contact Alupei Teofil. 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie închiriat: Spațiu nr. 1 (boxă), în suprafață de 16,03 m.p., ce face parte din imobilul Piață Zemeș, strada Principală nr.160, proprietate publică a Comunei Zemeș, pentru activități economice comerț sau servicii. Închirierea se face conform H.C.L. 82/17.05.2021, si O.U.G. nr. 57/2019. 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in Caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: de pe site-ul www.zemes.ro sau de la sediul U.A.T. Comuna Zemeș. 3.2. Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul instituției de la care se poate obține un exemplar din documentația de atribuire: Compartimentul Administrare Domeniu Public si Privat, U.A.T. Comuna Zemeș, strada Principală nr. 200, de luni până vineri, între orele 08.00-13.00. 3.3. Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 10 lei, se poate achita numerar la casieria UAT Comuna Zemeș. 3.4. Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 14/06/2021, ora 13.00. 4. Informații privind ofertele: 4.1. Data-limită de depunere a ofertelor: 23/06/2021, ora 13.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura UAT Comuna Zemeș, strada Principală, nr. 200, județul Bacău. 4.3. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: un exemplar. 5. Data și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 24/06/2020, ora 10.00, la sediul UAT Comuna Zemeș, str. Principală nr. 200, județul Bacău. 6. Denumirea, adresa, numărul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Bacău, Str. Ştefan cel Mare nr. 4, tel: 0234/514419, fax 0234/525211, email tr-bacau-info@just.ro. 7. Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate, în vederea publicării: 26/05/2021
Momente dramatice la EURO 2020. Un alt fotbalist, aproape de o tragedie FOTO
16/06/2021 21:36

 Clipe incredibile petrecute la EURO 2020. Dupa ce danezul Eriksen a fost aproape de moarte la meciul cu Finlanda, un alt jucator a fost la un pas de tragedie. Fundasul nationalei Rusiei, Mario Fer ...

Euro 2020: Țara Galilor, lider provizoriu în Grupa A (2-0 vs Turcia)
16/06/2021 21:08

 Tara Galilor a invins Turcia, scor 2-0, la Baku, si a urcat provizoriu pe prima pozitie in Grupa A a Campionatului European de fotbal. Pentru galezi au inscris Ramsey '42 si Roberts '90+5. În ...

VIDEO De câtă îndemânare este nevoie pentru un asemenea autogol?
16/06/2021 15:34

 Portarul Josue Duverger a reusit să devină cunoscut la nivel mondial, dar nu pentru vreo paradă fantastică, ci pentru un autogol antologic. Totul s-a intamplat in timpul meciului dintre Canada si Hait ...

CFR Cluj, adversară din Gibraltar sau Luxemburg dacă trece de primul tur preliminar al Champions League
16/06/2021 13:58

Dacă va trece de campioana Bosniei, FK Borac Banja Luka, in primul tur preliminar al Champions League, CFR Cluj va intalni castigătoarea meciului dintre Fola Esch (Luxemburg) şi Lincoln Red Imps (Gibraltar). ...

Campionatul Mondial de judo a consfințit ce deja știam: ieșeanul Vlăduț Simionescu este calificat, direct, la Jocurile Olimpice de la Tokyo!
16/06/2021 12:11

Campionatul Mondial de judo pentru seniori de la Budapesta a adus sambătă confirmarea că Vlădut Simionescu (31 de ani), pregătit la CS Politehnica Iasi de antrenorul Costel Năftică, a obtinut calificarea ...

Euro 2020: Franța vs Germania 1-0 / Autogolul lui Mats Hummels, decisiv la Munchen
16/06/2021 00:07

Jucătorii Frantei au trimis de două ori mingea in poarta lui Manuel Neuer, dar reprezentativa pregătită de Didier Deschamps s-a impus in fata Germaniei gratie unui autogol. Campioana mondială en-titre a ca ...

Saucă și Săcăleanu au țintit în plin la Cupa României și etapa a VI-a a Campionatelor Naționale de tir sportiv
16/06/2021 00:00

Cupa Romaniei si etapa a VI-a a Campionatelor Nationale de tir sportiv, desfăsurate la Bucuresti, a insemnat un bun prilej pentru pistolarii pregătiti de antrenorul Ioan Săcăleanu si pentru puscasii pregăt ...

Euro 2020: Portugalia lui Ronaldo a evitat rusinea la debut. Campioana Europei a suferit cumplit la Budapesta
15/06/2021 21:17

Reprezentativa Portugaliei, detinatoarea trofeului, a invins marti, la Budapesta, cu scorul de 3-0, selectionata Ungariei, intr-un meci din grupa F a Campionatului European, conform news.ro. Au marcat Guerreir ...

Cine este adversara lui CFR Cluj în primul tur preliminar al Ligii Campionilor
15/06/2021 15:16

 În urma tragerii la sorti efectuate marti la Nyon, campioana Romaniei CFR Cluj va intalni formatia bosniacă FK Borac Banja Luka in primul tur preliminar al Ligii Campionilor.   CFR Cluj, cam ...

EURO 2020: Statistica uluitoare la meciul Spania - Suedia! Ce s-a intamplat in primele 20 de minute ale partidei
15/06/2021 13:20

 Spania si Suedia au terminat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci care a generat o statistica incredibila. In primele douazeci de minute ale meciului, spaniolii au avut o posesie zdrobitoare, tinand mi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei