Luna Plină în Pești, 21 septembrie. Dezvăluiri interesante pentru toate zodiile

635x470-10-85

Dimensiune font:

| 21-09-2021 08:15

 


Luna Plina din 21 septembrie 2021 are loc cu Luna pe gradul 28:14 Pesti si Soarele pe gradul 28:14 Fecioara cu un maxim in jurul orei 2:55, ora Romaniei.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti din februarie 2021. Luna Plina in Pesti luminata de Soarele in Fecioara ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai bun sau mai rau in crezurile noastre, dorintele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, munca, planuri de munca, relatiile de la locul de munca, obiceiuri zilnice.

Cu Luna Plina pe gradul 29 Pesti, cei nascuti la sfarsitul semnelor mutabile Pesti, Fecioara, Gemeni, Sagetatori dar si cei nascuti in primele 2 zile in semnele cardinale Berbec, Rac, Balanta, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 29 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.



BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlati, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Pluto retrograd in Capricorn este o ancora importanta acuma si poate arata un apogeu in cariera voastra. Este un moment favorabil pentru a va concentra pe obiectivele si aspiratiile profesionale. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, acesta este un moment excelent pentru a va programa la un interviu, pentru a cere o marire de salariu.
Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii din trecut. Visele pot deveni foarte vii si realiste. Este cu siguranta un moment in care trecutul revine. Temerile, grijile si lucrurile ascunse se ridica si ies la iveala. Amintit-va ca o luna plina lumineaza tot ceea ce este ascuns, necunoscut pentru voi sau reflecta o situatie din trecut.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de prieteni, echipe, asociatii profesionale, proiecte de grup, banii castigati prin cariera voastra. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Aceasta luna plina este ca o recolta ce poate aduce castiguri si oportunitati in calea voastra. Poate fi un moment ce ajuta sa va reglati obiectivele voastre. Aceasta luna plina va scoate adevarurile afara si puteti vedea oamenii cu mai multa claritate. Emotiile se intensifica in aceasta perioada si pot exista argumente si dezacorduri cu prietenii, cu colaboratorii vostri. Amintit-va ca o luna plina lumineaza tot ceea ce este ascuns, necunoscut pentru voi sau reflecta o situatie din trecut.
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, idealismul vostru este greu de ingradit. Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este mai usor pentru voi sa calatoriti, sa explorati alte culturi, sa treceti cu bine peste anumite examene, sa mergeti la scoala din nou, sa aveti beneficii din strainatate, internet, publicatii pe internet.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI



Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Este o luna plina care poate ilumina ceea ce ar trebui sa faceti cu viata voastra si pot aparea noi oportunitati de lucru. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala.
Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, situatiile pot fi confuze, complicate in cariera voastra. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru cresterea securitatii financiare, va puteti elibera de inhibitii vechi, de prejudecati si de influenta mediului. Poate fi o perioada buna in afaceri, in tot ce tine de taxe, proprietati, credite, investitii, ajutor de la parinti, prime la service.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Luna Plina lumineaza tot ce nu puteati vedea inainte. Acuma, acea cale catre ceea ce va doriti devine putin mai clara, apare o schimbare de perspectiva, visele voastre pot deveni mai concentrate. Aceasta Luna Plina va arata calea, viitorul este un spatiu necunoscut, dar Luna Plina il lumineaza. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau.
Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, situatiile confuze au legatura cu legea, aplicarea legii, politica, educatie, turism, religie. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, un bonus din strainatate, o calatorie ce va transforma profund.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Este o plasare destul de transformatoare si surprinzatoare, asa ca de obicei lucrurile pe care le intalniti pot aparea din senin. Poate fi si un moment al unor cheltuieli neasteptate legate de altcineva intr-un fel. Poate fi momentul perfect pentru a elimina lucrurile de care nu mai aveti nevoie, care ocupa inutil un spatiu. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa. Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri sau ceilalti, problemele care implica bani, putere sunt in lumina acuma. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, proiecte profesionale, sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Pesti, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O Luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Amintit-va ca o luna plina lumineaza tot ceea ce este ascuns, necunoscut pentru voi sau reflecta o situatie din trecut. Aduce lucrurile ascunse in lumina si veti vedea oamenii cu sentimentele si intentiile lor adevarate. Acesta este un moment in care puteti duce o relatie la nivelul urmator sau sa semnati un contract, sa va asumati o responsabilitate comuna. Este, in general, un moment intens din punct de vedere emotional, deoarece tot ceea ce simtiti despre relatii, angajamente si contracte, tind sa fie luminate. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel.
Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, este extrem de important sa fiti atenti in asocierile voastre. Nu credeti orice. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu copii, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere, aduc situatii complicate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate. Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Aici, o luna plina lumineaza tot ceea ce s-ar putea sa nu stiti, cum ar fi o problema de sanatate, o defectiune intr-un proiect, colegi de lucru, mediul de lucru sau poate ceva legat de un animal de companie. Poate fi momentul perfect pentru a rupe un obicei prost. Pentru unii, aceasta lunatie poate fi un indicator al schimbarilor in munca sau chiar a locului de munca. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imaginea publica. Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, puteti culege roadele iluziilor voastre ce tin de munca, colegi, sefi, sanatate fizica, treburi si sarcini zilnice, munca si iar munca. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra, puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa, puteti sa va sprijiniti parintii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil, prieteni, proiecte de grup. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Luna este planeta guvernatoare a casei IX si pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, lege divina, calatorii. Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, relatiile romantic pot fi destul de ispitoare dar inselatoare. Puteti incheia, de asemenea, o poveste de dragoste nesanatoasa. Atentie totusi la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu rudele voastre, puteti comunica mai bine, puteti repara o relatie fisurata cu o sora, un frate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Aceasta lumineaza lucrurile pe care nu le-ati vazut inainte; completeaza ceva ce are de-a face cu casa sau cu familia voastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare, banii care vin de la ceilalti. Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, viata de familie poate oferi nesiguranta, confuzie sau magie. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru averea personala, finante. Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale, puteti da un interviu pentru un loc de munca mai bine platit, puteti sa va valorificati un talent, puteti sa culegeti roadele unui proiect profesional de succes.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Cu Luna Plina de mana cu Neptun in Pesti, puteti invata in urmatoarea perioada ca ”nu tot ce zboara se mananca “, un proverb bun pentru voi acuma. Fiti mai atenti, in special la modul cum va exprimati opiniile, la transportul local, autoturisme, telefoane,semnarea unor acorduri scrise, obiective sau proiecte pentru comunitatea in care locuiti. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru dezvoltarea voastra personala, pentru studii, licente, strainatate, calatorii mari. Acesta este un moment bun pentru a explora si invata lucruri noi, sa va implicati in fel de fel de activitati academice, culturale, politice, religioase. 

Sursa - www.adriana-astro.com

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Comentarii

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei