Cât scoţi de la saltea pentru noaptea dintre ani
Dimensiune font:
* ieşenii care vor să petreacă Anul Nou alături de prieteni la unul din localurile din oraş trebuie să-şi asigure un buget consistent * petrecerea poate ajunge de la 50 la 420 de lei, în funcţie de spaţiu, meniu şi premiile puse la bătaie pentru petrecăreţi
Pastramă de urs, calamar umplut cu creveţi sau somon fume cu pastă de mascarpone sunt câteva dintre bunătăţile cu care restaurantele din Iaşi încearcă să-şi atragă clienţi pentru petrecerea de Revelion. Localurile din oraş au lansat oferte care mai de care mai tentante pentru cei care nu vor să petreacă acasă de Anul Nou sau nu şi-au asigurat o excursie în afara Iaşului. Cei care vor să petreacă la unul din restaurantele din centrul oraşului trebuie să scoată din portofel între 175 şi peste 400 de lei, de persoană. Cei care vor să petreacă în stilul anilor '20 sunt aşteptaţi la Congress Hall Palas. Spaţiul cu o capacitate de 300 de locuri va fi amenajat astfel încât cei costumaţi ca la începutul secolului XX să se poată integra perfect. Pentru a lua parte la acestă petrecere cei interesaţi trebuie să scoată din buzunar 420 de lei, de persoană. „Oamenii s-au arătat interesaţi de oferta noastră. Costumaţia în stilul anilor 20 nu este obligatorie, dar ar fi de preferat să fie cât mai multă lume care să respecte tematica“, au spus organizatorii. Tot în complexul Palas, la restaurantului Fenice, petrecăreţii vor avea parte de un meniu din care nu vor lipsi pastrama de curcan sau cea de vită, somonul fume cu pastă de mascarpone sau pieptul de curcan în aspic. Organizatorii au anunţat că au pregătit muzică live, un show oriental şi artificii, iar biletul costă 370 de lei.
Excursii şi reduceri pentru clienţii fideli
Tematica aleasă de cei de la Hotelul Traian pentru noaptea dintre ani este: „De Revelion călătorim în jurul lumii“, iar preţul este 300 de lei, de persoană. Ieşenii care vor alege acest spaţiu pentru distracţie vor putea câştiga la tombolă bilete de avion care au ca destinaţii oraşe din Europa. Revelionul la Hotel Unirea costă între 175 şi 345 de lei, de persoană, în funcţie de sala aleasă. Organizatorii propun trei teme diferite: „Tropicalia“ (175 de lei de persoană) cu petrecere pe ritmuri sud-americane, open bar şi bufet suedez, „Groove with the 60’s“, la Restaurant Unirea (195 de lei de persoană), o petrecere pe ritmuri disco şi „Oscar Party“, la restaurant Panoramic (345 de lei de persoană), o petrecere cu tematică hollywoodiană. Pentru fiecare petrecere sunt puse la bătaie tombole cu diferite premii printre care şi o excursie la Roma pentru două persoane.
Deschis special cu ocazia petrecerii dintre ani, Popasul Păcurari îi aşteaptă pe ieşeni cu meniuri speciale, al căror preţ variază între 250 şi 285 de lei de persoană. Printre bunătăţile cu care petrecăreţii se vor putea delecta aici se numără ou de prepeliţă în aspic cu carne de curcan, brânzeturi fine cu struguri, drob de pasăre, rulou prosciuto cu pere, mure, ardei gras şi brânză de capră, cotlet de miel cu spanac gratinat sau tort de ciocolată cu piersici şi îngheţată. Tot aici atmosfera va fi animată de formaţia Alternativ.
Cei care vor să petreacă Revelionul la restaurantul hotelului Ramada vor trebui să scoată din buzunar câte 270 de lei de persoană. Vor avea parte de tombole cu premii constând în excursii, dar vor fi beneficia şi de discount la camerele hotelului. Ieşenii care vor să petreacă noaptea dintre ani „La Castel“, trebuie să achite câte 350 de lei de persoană. Organizatorii au anunţat că din meniu nu vor lipsi pastrama de urs şi calamarul umplut cu creveţi, iar cei care au petrecut şi anul trecut în local vor beneficia de o reducere de 5%.
Ieşenii care vor să petreacă în cluburile din oraş trebuie să scoată din buzunar între 50 şi 160 de lei. Cei care vor să beneficieze doar de acces în local vor plăti un bilet de câteva zeci de lei, iar petrecăreţii care vor să aibă asigurată şampanie şi mâncare trebuie să achite până la 160 de lei. (Alina Stan)
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau