21 martie, Luna Nouă în Berbec. Cum influențează zodiile

luna-noua-berbec

Dimensiune font:

| 21-03-2023 10:25

Luna Nouă în Berbec se va forma în data de 21 martie 2023. Această lunație va aduce noi începuturi și șanse de progres pentru toate zodiile. Nativii vor avea ocazia să își seteze noi intenții și să își schimbe viziunea asupra unor situații de viață.

Luna martie este o perioadă bogată în aspecte astrologice importante. Saturn și-a început tranzitul prin zodia Pești în data de 7 martie și tot atunci s-a format Lună Plină în Fecioară. Pluto intră în Vărsător pe 23 martie, iar pe 25 martie, Marte, guvernatorul Berbecilor, își începe tranzitul prin zodia Rac.

Luna Nouă, momentul când Soarele și Luna se întâlnesc pe cer și își unesc energiile, marchează începutul unui nou ciclu de viață și este momentul perfect pentru setarea de noi intenții. Luna este un simbol al emoțiilor, în timp ce soarele reprezintă energia. Când cele două se aliază, orice este posibil. Berbecul, guvernat de Marte, se remarcă prin ambiție și determinare. Ne îndeamnă să trecem la acțiune, să demarăm proiecte, să găsim soluții, să ne lăsăm ghidați de pasiune și de instinct, să preluăm inițiativa și să experimentăm lucruri noi. Această Lună Nouă ne îndeamnă să reflectăm asupra visurilor și planurilor noastre pe termen lung, deoarece astrele ne favorizează calea de a ne transforma viața într-un basm.

Iată cum te va influența Luna Nouă în Berbec, în funcție de zodia ta, potrivit womanandhome.com.

Berbec

una Nouă se formează în zodia ta, acolo unde se află Mercur, cât și Jupiter. Pe tine nu te așteaptă doar un nou capitol, ci o transformare uimitoare. Este momentul perfect pentru a-ți găsi curajul să devii cine îți dorești cu adevărat și să îți îndeplinești cele mai mărețe visuri. Ai în față un viitor luminos și resurse nelimitate. Vei fi mai ancorat în prezent ca niciodată și îți vei putea manifesta forța creativă la potențial maxim.

Taur

Ar trebui să te pregătești să lași în spate trecutul și să abandonezi tiparele de gândire care nu te mai ajută să evoluezi. De asemenea, este un moment bun să te detașezi de relațiile toxice. Luna Nouă în Berbec vine cu o energie vindecătoare, care te va ajuta să te echilibrezi psihic și emoțional. Vei atrage tot ce ai nevoie pentru a te reconecta cu părțile din tine pe care până acum le-ai ignorat sau le-ai criticat.

Gemeni

Contextul astrologic îți cere să îți revizuiești relațiile de prietenie și viziunile tale asupra viitorului. Este momentul să înconjori de oameni lângă care te ajută să vezi părțile tale bune și să îți valorifici abilitățile și talentele. Vei beneficia de mai multă claritate mentală și vei fi capabil să îți dai seama care este cea mai potrivită direcție pentru tine. Astrele îți vor scoate în cale și persoanele care te pot ajuta să îți alegi calea și să te afirmi.

Rac

Cerul este limita pentru tine, dragă Rac. Această Lună Nouă în Berbec, cu o energie puternică și transformatoare, te poate ajuta să îți îndeplinești obiectivele profesionale la care ai visat toată viața. Fie că vrei să fii promovat într-o funcție superioasă sau să îți deschizi propria afacere, este momentul perfect pentru a acționa. Ai încredere că ești pregătit pentru a face acest pas spre succes și lasă-ți temerile să se dizolve.

Leu

Este momentul să pornești în aventura vieții tale și să faci ceva ce ți-ai dorit dintotdeauna. Contextul astrologic te susține să încerci lucruri noi, să călătorești, să studiezi ceva care te atrage, să te împrietenești cu diverși oameni. Totodată, această lunație te va ghida spre creșterea spirituală. Este posibil să îți schimbi perspectiva asupra unor convingeri și principii.

Fecioară

Cu Luna Nouă în a opta casă a datoriilor karmice, vei fi mai conștient ca niciodată de dezechilibrele financiare și emoționale dintre tine și alți oameni din viața ta. Este momentul să te detașezi de trecut și să te folosești de experiențele tale pentru a nu mai face aceleași greșeli. Vei vedea mai clar în ce nu a meritat să îți investești timpul și energia, și vei avea șansa să îți îmbunătățești stilul de viață. E vremea să îți canalizezi energia pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.

Balanță

Vei avea parte noi începuturi în relații. Indiferent dacă ești sau nu într-o relație de cuplu, este posibil să ai nevoie de un nou început, unul care să-ți amintească de ce dragostea contează atât de mult pentru tine. Vei fi mai dornic ca niciodată să simți din nou fluturi în stomac. Sunt mari șanse să te îndrăgostești nebunește sau să dai curs unei aventuri. Dacă ai un partener de viață, ar fi bine să evaluezi starea actuală a relației și să vezi ce schimbări poți să faci pentru a ieși din rutină și pentru a readuce pasiunea în cuplu. Acum este momentul să inițiezi schimbările necesare pentru a obține dragostea pe care o dorești – și pe care o meriți. Contextul astrologic te îndeamnă să reflectezi asupra modului în care parteneriatele ți-au influențat evoluția. Ești autentic în relațiile tale? Ce ai învățat până acum despre tine și despre conexiunile care te atrag?

Scorpion

Luna Nouă în Berbec îți poate aduce schimbări interesante în ceea ce privește rutina. Vei avea o oportunitate extraordinară de a-ți schimba programul și de adopta un stil de viață mai sănătos. Astrele te vor susține să renunți la obiceiurile nocive și să faci orice activitate crezi că te poate ajuta să eliberezi energiile negative. Ascultă-ți corpul și ai încredere în el că te va ghida către o stare de bine așa cum nici nu visai să simți.Ei sunt nativii care dau lovitura.

Săgetător

Această lunație îți poate aduce acea inspirație divină de care ai nevoie pentru a demara un proiect creativ. Indiferent în ce direcție dorești să îți canalizezi energia, astrele te vor susține. Este momentul să lupți pentru dorințele tale. Poți avea parte de noi capitole și în ceea ce privește relația de cuplu. Luna Noua din Berbec îți poate dărui șansa de a începe o nouă poveste de iubire, de a-ți consolida legătura cu partenerul de viață sau de a deveni părinte, dacă îți dorești.

 Capricorn

Contextul astrologic te îndeamnă să îți revizuiești ideea de cămin. Ce înseamnă pentru tine acasă? Te mulțumește dinamica familială? Gândește-te la ceea ce pare să lipsească din viața ta domestică și inițiează conversațiile sau acțiunile care să îți transforme locuința într-un spațiu confortabil și sigur. Poți începe un proiect de renovare a casei sau poți face o curățenie temeinică. De asemenea, poate fi vorba și de o resetare la nivel interior, care implică mai multă odihnă și relaxare.

Vărsător

Acest aspect vizează sectorul comunicării, acolo poți avea parte de schimbări. Luna Nouă îți va stârni curiozitatea și îți va amplifica creativitatea. Este posibil să îți descoperi noi subiecte preferate, asupra cărora îți vei concentra toată atenția. Te vei simți motivat să îți exprimi ideile și să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare. Dacă ai o nouă idee de afacere, ar fi bine să o împărtășești cu un prieten pentru că este posibil să legați un parteneriat avantajos. De asemenea, poți avea dialoguri constructive cu cei din jur și poți primi informații importante. Astrele susțin și negocierile.

Pești

Sectorul financiar va fi foarte bine aspectat și pot apărea noi oportunități excelente de a face bani. Cu Luna Nouă în casa resurselor este un moment bun să îți stabilești câteva obiective pe termen lung legate de finanțe. Ai încredere că ideile tale sunt valoroase și împărtășește-le cu cei care consideri că te-ar putea ajuta să le pui în practică. Te bucuri de o intuiție ascuțită, pe care te poți baza pentru a scoate la suprafață unele talentele ascunde, pe care le poți monetiza.
 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Baba Vanga și Nostradamus profețesc Al Treilea Război Mondial: ce oras va arde din temelii la inceputul conflagratiei
18/04/2024 20:57

 Baba Vanga este renumită pentru serie sa de previziuni, unele dintre ele extrem de tulburătoare. Multe dintre acestea au fost consemnate de presă incă din timpul vietii ei. Chiar si după moartea sa i ...

HOROSCOPUL ZILEI
18/04/2024 07:58

 BERBEC Accentul zilei revine segmentului amoros. Atat in relatia cu persoana iubită cat si in relatia cu copiii se intrezăresc schimbări plăcute, mai mult sau mai putin. TAUR Situatia ta financiar ...

Primele Denii din acest Post: Programul slujbelor la Catedrala Patriarhală
17/04/2024 11:12

In săptămana a cincea din Postul Mare, crestinii ortodocsi participă la primele slujbe numite Denii din parcursul anului bisericesc: Denia Canonului Mare – miercuri si Denia Acatistului Bunei Vestiri – v ...

HOROSCOPUL ZILEI
17/04/2024 08:20

 BERBEC Sunteti obligat să dati un răspuns cat mai rapid la propunerea care vi se face dimineata pentru o noua ocupatie sau contract. Aveti contraargumente puternice, dar parcă nimeni nu vrea azi să v ...

Horoscopul zilei
16/04/2024 04:27

  CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil s ...

Horoscopul Zilei
15/04/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

HOROSCOPUL ZILEI
14/04/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Evenimente care vor avea loc în Arhiepiscopia Iaşilor, în perioada 14-20 aprilie 2024
13/04/2024 12:39

  Duminică, 14 aprilie – Duminica a 4-a din Post (a Sfantului Ioan Scărarul) La Catedrala Mitropolitană din Iaşi, Preasfinţitul Părinte Nichifor Botoşăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopie ...

Părintele Necula, afirmația care înspăimântă: Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! - Marele păcat în postul Paștelui
12/04/2024 20:11

Prezent la Conferinţa Naţională de Sănătate Mintală a Copilului şi Adolescentului, preotul Constantin Necula, afirmatie care te va pune pe ganduri. „Staţi liniştiţi! Toată societatea este intr-o d ...

Biserica blestemată din Bărăgan, magnet pentru vânătorii de fantome. Masacrul din timpul războiului ce a făcut-o celebră
11/04/2024 16:52

Un lăcaş de cult din inima Bărăganului, construit in urmă cu mai bine de 170 de ani, a devenit faimos. Legendele care s-au ţesut in jurul bisericii vorbesc despre un masacru petrecut aici in timpul celui ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei