LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE-12 APRILIE 2021, ORA 5:29, ORA ROMANIEI

luna-noua-berbec

Dimensiune font:

| 12-04-2021 08:14


Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Aceasta Luna Noua in Berbec vine cu o poveste despre curaj, incredere, speranta. Este timpul sa avem mai multa incredere in sinele nostru divin, sa ne aducem aminte de vorbele lui Isus:”Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume” 1 Ioan 4:4 .

Cu Luna Noua pe gradul 23 Berbec, cei nascuti in jurul datei de 12 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ), casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 23 din aceste semne zodiacale.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )



Luna noua in semnul vostru poate aduce oportunitati pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Sunteti gata sa puneti trecutul in spatele vostru si sa faceti ceva cu totul nou, de pionerat, in viata voastra. Problemele existente in viata voastra pot fi depasite acuma prin curaj si o abordare directa a vietii voastre. Nu este nimic in neregula cu un pic de egoism in aceasta perioada dar aveti grija sa nu exagerati. Cum Luna guverneaza familia voastra, poate fi si un proiect nou legat de o casa, intemeierea unei familii, parinti, o decizie importanta care necesita mult curaj si incredere.
Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi, este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine prin prieteni, oameni care va pot ghida spre un ideal de-al vostru, spiritualitate, astrologie, incredere in valoarea voastra. Nu este momentul sa refuzati ceea ce va ofera altii, primiti ceea ce este oferit. Fiti generosi si voi, tot ceea ce dati va fi returnat. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment pot fi legate de rude, comunitatea in care traiti, comunicare, studii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Pentru voi, Luna Noua in Berbec poate fi o “ lampa a lui Aladin”, cineva acolo sus are grija de voi. Dar poate fi si o energie care lumineaza toate activitatile voastre din spatele scenei, plati karmice ale sufletului( datorii). Nivelul energiei voastre poate fi mai scazut, nu fortati nota acuma, corpul vostru va cere sa faceti o pauza. Aceasta lunatie este buna pentru retragere, regenerare, dezvoltare spirituala, reincarcati-va bateriile sufletului si economisiti-va resursele. Este timpul vindecarii si iertarii. Nu va mirati daca va simtiti somnorosi si putin nemotivati. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scapa de tot ceea ce este nesanatos in viata voastra, poate fi un obicei, un om, o slujba, o relatie. Si toate acestea va consuma foarte mult si puteti avea nevoie de mai multa odihna, sa dormiti mai mult, sa va rugati mai mult. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.
Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin cariera, sefi, autoritati, recunoastere publica, succes profesional, o promovare. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si poate aduce beneficii financiare, o mai mare incredere in ceea ce puteti face prin voi insiva. Este timpul sa invatati ca atunci cand sunteti increzatori, totul merge bine, daca pierdeti aceasta incredere, lucrurile incep sa se destrame. Ceea ce credeti ca meritati este ceea ce atrageti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra, puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de foc chiar este prietena cu semnul vostru de aer si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare. Activitatile cu copiii( in special copii altora) pot creste. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti.
Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi, este ”mana intinsa” a acestui moment astral ce vine prin cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor. Credinta in scopul vostru si intr-un sens mai inalt al vietii voastre ajuta la calmarea stresului si va deschid usi importante. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si aveti mai multa forta de a da viata unor proiecte personale. Este un moment bun pentru a incepe ceva nou, pentru fel de fel de proiecte care sa va consume energia abundenta.



RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in cariera voastra, in proiectele profesionale, promovari, avansari, oferte noi de lucru. Se pare ca este un moment bun pentru negocieri, contracte noi. Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Odata cu sosirea Berbecului, viata voastra profesionala se incalzeste iar actiunile voastre ar putea conduce la victorii majore daca sunteti inteligenti si strategici. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. ”Mana intinsa” a acestui moment astral este marea voastra intuitie ce va poate ajuta sa profitati de avantajele oferite de anumite afaceri, sa fiti in locul potrivit la momentul potrivit, autotransformare, stapanire de sine, un nivel mai mare de intelegere, compasiune, intelepciune. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si va poate stimula intuitia, compasiunea si impulsurile idealiste. Va puteti bucura de o imaginatie vie ce va poate servi foarte bine, mai ales in ceea ce priveste noile obiectivele.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in relatia cu strainatatea, studii superioare, calatorii mari, un job in strainatate. Este cel mai bun moment sa va extindeti orizonturile, oportunitatile tin de intelegerea taramurilor superioare ce apar prin invatamantul superior, psihologie, spiritualitatea, alte culturi. Aceasta Luna Noua de foc vrea sa va aduca aminte ca viata este o calatorie continua de descoperiri si va ajuta in aceasta directie printr-un curs nou, printr-o relatie noua, printr-un job nou departe de casa. Ar putea fi si o ocazie de a va lansa ideile catre un public mai larg. Vi se poate cere sa vorbiti, sa invatati sau sa scrieti despre experientele voastre. Aceasta luna noua proactiva va incurajeaza sa impartasiti cunostintele voastre cu ceilalti.
Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin relatiile voastre. Este foarte probabil ca veti gasi o resursa importanta, un ajutor neasteptat, un fel de sprijin miraculos, ceva sau pe cineva care sa va tina departe de necazuri. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment pot fi legate si de proiecte de grup, prieteni, lucru in echipa, impulsuri umanitare.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de bani, afaceri, asociat, partener, viata initima, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ca puterea personala nu trebuie folosita in scopuri egoiste, evitand astfel consecintele impovaratoare. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Afacerile, contractile semnate, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta energie proactive poate semnala inceputul unui capitol intr-o relatie foarte stransa, una care ar putea duce la casatorie sau la un angajament major in urmatoarele sase luni. Poate fi si o investitie sau o afacere in comun cu partenerul de viata. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin diversitatea activitatilor legate de locul de munca, colegi, sefi, proiect profesionale. Acest aspect va imbunatateste capacitatea de a gestiona detaliile necesare pentru a face o treaba buna, iar altii devin mai constienti de abilitatile voaste. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de cariera. Puteti incepe o afacere, puteti deveni liberi profesionisti, puteti face o schimbare importanta in cariera voastra.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de relatii, asociati, parteneri, dusmanii stiuti, avocati, concurenti, rivali. Este posibil sa fie ceva nou in legatura cu o persoana cu care colaborati la un proiect, poate fi ceva legat de cariera, un proiect professional. Este cea mai buna perioada sa rezolvati problemele unei asocieri. Experientele cele mai semnificative se vor concentra asupra dinamicii relatiilor, asupra partenerului de viata, asupra unei probleme juridice, asupra carierei si grupurilor voastre. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. Ajutorul acestui moment astral vine proiectele voastre creative, copii, iubire, investitii, speculatii diverse. Puteti gasi o mare bucurie si recompense in proiectele si hobby-urile voastre creative. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de cunoastere inalta, de capacitatea voastra de a invata subiecte dificile si provocatoare din punct de vedere academic, lege divina, procese juridice.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de loc de munca, sanatate, atitudini cu privire la sanatatea fizica, obiceiuri personale. Este un moment cosmic important pentru asumarea unor proiecte importante in munca voastra, pentru eliminarea obiceiurilor care va devitalizeaza. A venit timpul sa intelegeti intr-un mod responsabil, realist, ca motto-ul antic “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos” nu este doar un cliseu ci o necesitate in viata voastra. “Esti ceea ce mananci” iar aceasta Luna Noua de foc va invata ca hrana nu se rezuma doar la alimente ci si la sentimente, idei, emotii, credinta. Este timpul pentru o simplificare generala a vietii voastre. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin familie, parinti, neam, patriotism. Unii dintre voi ar putea cumpara sau vinde o casa. Va puteti muta intr-o locuinta mai mare sau mai confortabila. Problemele familiale de lunga durata pot fi rezolvate. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot ajuta financiar sau este posibila o mostenire. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de afaceri, contracte de munca, finante, sanatate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR (22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de proiectele creative, iubire, exprimarea vointei si mandriei, egou, autoritate, copii, speculatii, placeri personale.Este un moment bun pentru cei care creeaza ceva, puteti petrece mai mult timp cu copii vostri, pentru multi poate veni barza. Pentru voi este timpul iubirii, vindecarii prin iubire, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile’ este cea mai buna mantra. De asemenea, este timpul sa va axati mai mult pe copii, pe un hobby, pe proiectele creative. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. “Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin comunicare, intelegerea puterii gandului si cuvantului, rude, propagarea adevarului, gandire pozitiva, cultivarea binelui. Pot aparea oportunitati pentru fel de fel de studii, poate fi o veste care va bucura, poate fi o oportunitate printr-o ruda. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de relatii, partener de viata, asociatii profesionale.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de casa, familie, parinti, afaceri imobiliare. Este timpul modificarilor in casa, sa vindeti o casa sau sa cumparati o locuinta noua. Este un moment bun pentru orice fel de reorganizare sau chiar remodelare a vietii de familie, a mediului de acasa, a activitatilor legate de familie. Unii dintre voi isi pot asuma acuma responsabilitatea intemeierii unei familiii. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. ”Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin valoarea proprie, prin stimularea stimei de sine, printr-un nou loc de munca. Este posibil ca veniturile voastre sa creasca si poate exista o oportunitate de a va imbunatati situatia financiara viitoare. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte de munca, sanatate.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )



Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de proiecte in comunitatea in care traiti, rude, comunicare, calatorii scurte, comert, scoala. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, prin activitati ce va vand ideile. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizare de acest moment de luna noua. In urmatoarea perioada, puteti comunica mai usor cu cei din preajma voastra. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin reinventarea completa a voastra, prin credinta, cultivarea adevarului. Incercati sa va cunoasteti mai bine abilitatile si punctele slabe si ce pute?i realiza, nu exagerati propria voastra importanta, renuntati la gandirea ingusta. Este un moment bun pentru a lucra la imbunatatirea voastra spirituala si la un mod de viata mai constructiv. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de copii, iubire, proiecte creative, hobby-uri.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in tot ce tine de relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre emotionale si financiare. Jupiter in Varsator este unul din sustinatorii Lunii Noi. “ Mana intinsa” a acestui moment astral vine prin ghidari spirituale, vise, meditatie, compasiune, iertare. Acuma, legea karmei lucreaza ore suplimentare pentru a va arata ca toate sunt legate intre ele. Daca oferiti manie, aceasta se va intoarce de zece ori. Daca oferiti dragoste, aceasta va fi returnata de zece ori. Totul tine de legea “primesti ceea ce dai”, nu uitati asta. Practicile spirituale, rugaciunea, compasiunea, iubirea neconditionata trebuie sa devina o parte din viata voastra. Marte in Gemeni sustine aceasta lunatie si noutatile acestui moment tin si de familie, parinti, afaceri imobiliare, proiecte si activitati casnice.

Adriana Tudosa

Sursa - www.adriana-astro.com

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:12

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Miracolul de la Biserica Buna Vestire! Un izvor natural, cu proprietăţi vindecătoare, a fost descoperit sub altar
29/03/2024 05:05

Biserica Buna Vestire este un punct de reper pentru centrul istoric al orasului Brăila. Legenda spune că, pe cand se săpa fundaţia pentru lăcasul de cult, chiar sub altar s-a descoperit un izvor a cărui a ...

HOROSCOPUL ZILEI
29/03/2024 04:00

Berbec Esti asaltat de multe cunostinte, rude sau prieteni Taur Atragi persoane care doresc să te asculte Gemeni Amicii iti vor sanctiona orice vorbă sau gest Rac Alege-ti cuvintele cu grijă si vorbes ...

Horoscopul Zilei
28/03/2024 05:23

BERBEC Nici relatia de cuplu, nici situatia financiara nu se imbunatatesc, dar nativii care au posibilitatea sa lucreze cu strainii ori li se ofera sanse sa plece peste hotare, cunosc o relansare incontestabil ...

Horoscopul Zilei
27/03/2024 04:58

  BERBEC Responsabilităţile pe care le ai de indeplinit sunt mari şi pe termen lung TAUR Inventivitatea şi originalitatea nu lipsesc din comportamentul tău GEMENI Vă chivernisiţi in aşa fel b ...

Preotul care îi mințea pe oameni că le trimite pomelnice la Athos: „Erau atâția bani în urne, că era nevoie de doi oameni să le ridicăm“
26/03/2024 11:50

Preotul Cătălin Dumitrean, inlăturat din Mitropolia Ardealului, este acuzat că producea „mir sfant“ in subsolul bisericii si mintea enoriasii că le trimite pomelnicele la Athos, pe bani. Fosti apropia ...

HOROSCOPUL ZILEI
26/03/2024 05:04

BERBEC În prima parte a zilei ai multă energie, astfel că ai putea să-ti reorganizezi stilul de viată si planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru inceputuri de orice fel, pornind de la cele ...

Tradiții la sărbătoarea Bunei Vestiri
25/03/2024 04:29

Creştinii sărbătoresc maine Buna Vestire, hram care aminteşte de momentul in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria că a fost aleasă de Dumnezeu să dea naştere Mantuitorului * in calendarul ...

Horoscopul ZIlei
25/03/2024 03:56

CAPRICORN Poate o s-aveţi o discuţie - de principiu - referitoare la locuinţa şi o să vă decideţi fie acum dacă vă luaţi alta, ori o renovaţi doar, fie in ianuarie - februarie. E posibil să mai lu ...

Purim, sărbătoarea evreiască a bucuriei
24/03/2024 15:30

În fiecare an, in lunacmartie, comunitătile evreiesti din intreaga lume se pregătesc să sărbătorească Purim, o sărbătoare vibrantă si plină de semnificatii, care marchează o pagină importantă ...

Buna Vestire! Motivul pentru care se mănâncă pește în această zi
24/03/2024 10:38

Buna Vestire! Motivul pentru care se mănancă peste in această zi. Preotii aruncă bomba Suntem in Postul Pastelui, cunoscut in popor drept Postul Mare, o perioadă premergătoare Invierii Domnului Iisus Hri ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei