Universitatea Suceava organizează faza naţională a „Ecotrophelia”
Dimensiune font:
* este vorba despre o competiţie pentru crearea de produse alimentare inovative
Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” (USV) organizează astăzi şi mâine, faza naţională a competiţiei pentru crearea de produse alimentare inovative „Ecotrophelia”. Organizatorii precizează că acestea trebuie să fie destinate consumului uman şi să se adreseze tuturor categoriilor de consumatori.
În concurs au intrat 15 echipe care vor reprezenta USV, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Universitatea „Sapienţia” din Miercurea Ciuc, Universitatea din Oradea şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara.
Juriul concursului este format din specialişti în industria alimentară agreaţi de Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară (ASIAR).
Câştigătorul premiului I va primi 8.000 de euro, ocupantul locului al II-lea va fi recompensat 4.000 de euro, iar cel care se va clasa pe locul al III-lea va primi 2.000 de euro. Manifestarea este organizată cu prilejul celebrării a 50 de ani de învăţământ universitar la Suceava.
Irina Bucşinescu
Câştigătorii competiţiei naţionale vor avea prilejul de a reprezenta România la faza internaţională, care va avea loc în perioada 6 - 7 octombrie 2013 la Köln, în Germania.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau