„Maideyi Group“ a intrat în insolvenţă
Dimensiune font:
Firma administrează cafeneaua „Maideyi“ din Iaşi, un local în care se organizează piese de teatru, concerte şi alte evenimente. La 31 decembrie 2013, firma figura cu restanţe către bugetele de stat în valoare totală de 114.267 lei.
Tribunalul Iaşi a dispus, la 5 februarie 2014, deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva firmei Maideyi Group SRL Iaşi. Instanţa a stabilit drept termen limită de depunere a cererilor de admitere a creanţelor data de 10 martie 2014, tabelul preliminar al creanţelor urmând a fi întocmit până la data de 20 martie 2014. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi definitivarea tabelului de creanţe este 28 mai 2014, iar cel de afişare a tabelului definitiv al creanţelor este 12 iunie 2014.
„Maideyi“ = „Tot ce ţi-ai dorit!“
Societatea Maideyi Group SRL Iaşi a fost înfiinţată în anul 2011, având ca obiect principal de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. În Iaşi, pe strada Lascăr Catargi, la aceeaşi adresă cu cea a sediului social al societăţii, funcţionează cafeneaua Maideyi, un local elegant, în care se organizează piese de teatru, concerte şi alte evenimente. Pe site-ul propriu al firmei se susţine că „Maideyi“ înseamnă într-o limbă africană „Tot ce ţi-ai dorit!“. Probabil că nici patronii acestei cafenele, Radu Arseni, Alexandra Maftei şi Laurenţiu Maftei, acesta din urmă fiind şi administrator, nu şi-au dorit să intre în insolvenţă, deşi rezultatele financiare ale firmei nu erau dintre cele mai bune. Astfel, societatea a raportat în 2011, anul înfiinţării, o cifră de afaceri de 171.857 lei şi pierderi de 137.559 lei, ca în 2012 să aibă o cifră de afaceri de 811.231 lei şi pierderi de 344.092 lei. La data de 31 decembrie 2013, firma figura cu restanţe către bugetele de stat în valoare totală de 114.267 lei.
A mai existat o firmă MAIDEYI care a dat faliment
Insolvenţa Maideyi Group nu este prima experienţă de acest gen pentru unul dintre asociaţii firmei, Laurenţiu Maftei. Acesta a bifat deja 3 falimente, la societăţi la care a fost asociat. Una dintre aceste firme se numeşte chiar MAIDEYI CAFE SRL, societatea fiind radiată în 2013 ca urmare a închiderii procedurii de faliment. De asemenea, Laurenţiu Maftei a mai fost asociat la firma IMPULSFARM SRL, radiată în 2012 ca urmare a închiderii procedurii de insolvenţă, şi mai figurează în structura asociaţilor firmei PINK SOFTWARE SRL, societate pentru care administratorul judiciar a propus radierea, în cadrul procedurii de faliment declanşată în anul 2009. Interesant este că, în ianuarie 2013, Laurenţiu şi Alexandra Maftei au înfiinţat societatea RED PIPES SRL, având ca obiect principal de activitate „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Această firmă încă nu figurează cu angajaţi, dar nu ar fi exclus să preia activitatea cafenelei „Maideyi“. Pe de altă parte, Radu Arseni mai figurează ca asociat în două firme, una înregistrată în Bucureşti - ARLUTU TUR SRL, şi o alta înregistrată în Bacău, DIDA SRL, aceasta din urmă fiind în întrerupere temporară de activitate. www.antitepari.ro
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau