HOROSCOPUL CHINEZESC 2015

default

Dimensiune font:

| 26-02-2015 00:29

 

HOROSCOPUL CHINEZESC 2015

HOROSCOPUL CHINEZESC 2015

Foto: Dreamstime - 13

 
Anul Caprei de Lemn 

După agitatul an al Calului de Lemn, care se încheie la 19 februarie, intrăm într-un nou ciclu astrologic, ce se află sub influenţa Semnului Caprei. Din câte spun specialiştii chinezi, acest an va cunoaşte un climat mult mai nuanţat şi relaxat decât cel de anul trecut. Înţelegerea şi reconcilierea definesc cel mai bine noua perioadă astrologică, deoarece influenţa Caprei accentuează spiritul de toleranţă, chiar dacă a fi indulgent cu tine însuţi sau cu ceilalţi nu înseamnă a accepta absolut orice. În egală măsură, micile probleme de ordin practic, ce vor mai apărea, totuşi, de-a lungul noului an, nu vor afecta exagerat armonia şi echili­brul existenţei noastre. Pe plan internaţional, conflictele vor cunoaşte o diminuare semnificativă, iar numărul manifestaţiilor de tip pacifist va creşte, dovadă a dorinţei generale de pace şi reconciliere. Pe scurt, deşi nu va fi nici foarte uşor, nici foarte senin, anul 2015 se va dovedi dominat de discreţie, creativitate şi emoţie, într-un climat general de relaxare, mult deosebit de anul trecut.

Semnul Şobolanului
(Anul naşterii: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)


Toate iluziile vă sunt îngăduite!...
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Pentru majoritatea nativilor aflaţi sub influenţa acestui semn, anul 2015 se anunţă mult mai favorabil înnoirilor de orice fel, spre deosebire de inerţia ce v-a caracterizat anul trecut -

Dragoste - În acest domeniu, anul 2015 este al marilor schim­bări. Între aprilie şi iulie, dar şi în noiembrie sau decembrie, vă aş­teaptă o frenetică viaţă amoroasă, cu multe surprize plăcute. Toate iluziile vă sunt îngăduite în aceste perioade! Numeroşi nativi îşi vor ofi­cializa o relaţie mai veche, făcând prezentările în fa­milie sau în cercul de prieteni. Dacă sunteţi ce­libatari, puteţi avea chiar şi surpriza unei căsătorii...
Carieră - Este singurul capitol în care nu trebuie să inovaţi, ci doar să continuaţi ceea ce aţi început anul trecut. Asta înseamnă că puteţi avea oportunitatea unei ascensiuni profesionale. Doar în lunile octombrie şi noiembrie ar fi cazul să deveniţi ceva mai prudenţi, căci s-ar putea să vă confruntaţi cu invidia unor colegi sau falşi prieteni. Totuşi, veţi fi susţinuţi cu mult devotament de cercul apropiaţilor dumneavoastră şi veţi termina anul mai mulţumiţi decât la început!
Sănătate - În ceea ce priveşte ritmul vieţii cotidiene, mai ales din cauza unor ambiţii profe­sio­nale, riscaţi unele perioade de oboseală provocate de stres. Una dintre consecinţe ar fi apariţia tulburărilor de metabolism sau glandulare, în funcţie de vârsta pe care o aveţi. În rest, nu se întrevede vreo maladie mai gravă.

Semnul Boului
(Anul naşterii: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)


Viaţă trepidantă şi emoţii puternice
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- În 2015, cei născuţi sub influenţa acestui semn vor putea spune că au parte de tot ce este posibil, mai puţin de plictiseală sau rutină. Aşteptaţi-vă la emoţii puternice. Viaţa dvs. va trepida -

Dragoste - Se anunţă o viaţă sentimentală tumultuoasă în anul acesta. Şi instabilă... Ea se va caracteriza printr-o alter­nan­ţă de dorinţe, refu­zuri, cunoştinţe noi, bucurii, dezamăgiri, îndoieli... Indiferent ce statut social aveţi, partenerul de viaţă vă va anunţa că vrea să expe­rimenteze noi emoţii şi plă­ceri, că are dorinţe ne­satisfăcute, iar dumneavoastră va trebui să ţineţi pasul cu o asemenea dezlănţuire erotică, bătând drumuri mai puţin cunoscute.
Carieră - În domeniul relaţiilor profesionale va trebui să faceţi faţă aceluiaşi ritm debordant. O su­me­denie de provocări inedite vă vor pune la în­cercare cre­ativitatea. Mai mult decât atât, un amănunt din tre­cutul dvs. profesional va ieşi la su­prafaţă şi va pro­vo­ca schimbări importante în cariera viitoare. Totul poa­te avea un final bun, cu o singură condiţie: capacităţile dvs. de adaptare socială, de supleţe psihologică şi spiritul diplomatic nu trebuie să dea greş!
Sănătate - Prea multe lucruri deodată, la care trebuie să reflectaţi sau pe care trebuie să le faceţi imediat, atrag inevitabil surmenajul, ce accentuează efectele bolilor dumneavoastră de stomac, mai ales ulcerul sau gastrita, care vă chinuie de câţiva ani.

Semnul Tigrului
(Anul naşterii: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998)


Două perioade distincte
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Deşi moşteniţi de anul trecut câteva conjuncţii astrale incomode, a doua parte a lui 2015 va fi mult mai bună decât începutul anului. Este posibilă chiar şi o schimbare de proporţii în viaţa dvs.! -

Dragoste - La capitolul vieţii sentimentale, veţi cunoaşte câteva cicluri neaşteptate în cursul acestui an. Dacă sunteţi necăsătoriţi, lunile februarie, martie şi aprilie vor fi de-a dreptul palpitante din punct de vedere erotic... După această perioadă tumultuoasă, vă aşteaptă o binefăcătoare acalmie afectivă. Nume­roşi nativi vor trăi o schimbare majoră, în a doua parte a anului, fie că se vor căsători, fie că va veni pe lume un copil. Oricare dintre aceste evenimente va avea o mare influenţă asupra stării dumneavoastră emoţio­nale.
Carieră - Blocajele administrative ale anului trecut vor începe să se rezolve treptat, astfel încât, în a doua jumătate a acestui an, vă veţi lua zborul, pro­fesional vor­bind, făcând dovada unui remar­cabil spor de creati­vitate, în orice do­me­niu. Activi­tăţile artistice, mai ales, dar şi cele sportive, sunt fa­vorizate de astre, în cazul dum­nea­voastră. Vă veţi bucura de un real sprijin din partea familiei, ceea ce explică de ce finalul anului va fi mai bun decât debutul.
Sănătate - Aceasta este singura excepţie, în sensul că a doua parte a anului aduce cu sine câteva probleme, din fericire nu foarte grave. În primul rând, va trebui să vă domoliţi excesele alimentare, ca să nu vă crească tensiunea arterială şi depunerile de colesterol. În al doilea rând, nu vă este recomandată folosirea somniferelor în cazurile frecvente de in­som­nie de care veţi suferi.

Semnul Iepurelui
(Anul naşterii: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)


Sufletul-pereche!
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Anul 2015 vă va aduce câteva noutăţi, mai ales în relaţiile cu cercul dvs. de apropiaţi, pe lângă vestea bună că aţi scăpat, cei mai mulţi dintre dvs., de numeroasele probleme de sănătate ce v-au preocupat anul trecut -

Dragoste - Viaţa sentimen­tală le va oferi celi­batarilor fru­moase satisfacţii, căci este foarte pro­babil să întâlniţi "sufletul-pe­reche" pe care îl căutaţi de mai mult timp. Pentru majoritatea celor că­sătoriţi, în viaţa de familie vor interveni câteva schimbări subtile, cu efecte pe termen lung. Este vorba despre o radica­li­zare a sentimentelor dvs., în raport cu rudele cele mai apropiate. Dar veţi ieşi întăriţi din această meta­mor­foză psihologică!
Carieră - Faţă de anul trecut, când v-aţi simţit mai vulnerabili, în 2015 veţi câştiga un surplus de energie şi de elan profesional, ceea ce vă va fi de mare folos, căci vă aşteaptă, începând din iulie şi august, câteva mici dar sâcâitoare probleme de ordin ad­ministrativ, pe care cei mai mulţi nativi vor reuşi să le rezolve cu succes, însă şi cu eforturi. Veţi avea plăcuta surpriză să descoperiţi, cu această ocazie, un autentic spirit de solidaritate din partea colegilor dvs., precum şi confirmarea unor vechi prietenii...
Sănătate - Anul acesta ar fi bine să vă aduceţi aminte de un vechi proverb chinez care spune că "odihna te însănătoşeşte, iar oboseala te îmbol­năveşte"! Cu rare excepţii, în noiembrie sau decem­brie, nu veţi avea probleme majore de sănătate, dar cu condiţia să vă menajaţi puţin mai mult decât aţi făcut-o până acum.

Semnul Dragonului
(Anul naşterii: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)


Un an fără duşmani
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Pentru dumneavoastră, 2015 va fi cu mult mai liniştit decât anul trecut! Cu toate că majoritatea na­tivilor din acest semn sunt mai reflexivi, anul acesta veţi fi preocupat mai puţin de propria persoană, de­dicându-vă aproapelui -

Dragoste - În căsnicie sau în cuplu, dragonii vor do­vedi anul acesta o sensibilitate accentuată, o putere de se­ducţie, dar şi de comunicare, mult mai mari decât anul tre­cut. Din acest punct de vedere, partenerii dum­nea­voastră se vor simţi privilegiaţi de-a lungul întregului an. Îi veţi surprinde pe toţi cu devotamentul şi afec­ţiunea pe care le veţi manifesta. Nu se anunţă schim­bări spectaculoase de viaţă sentimentală, ci aprofun­darea relaţiilor începute mai demult.
Carieră - Spiritul dumneavoastră de solidaritate şi devotament va merge până acolo încât vă veţi ajuta colegii care se confruntă cu diferite probleme pro­fe­sionale, neglijându-vă, uneori, propria carieră. Drept urmare, veţi fi copleşiţi de recunoştinţă şi prietenie, căci anul acesta, pur şi simplu, vă lipsesc duşmanii, adversarii sau oamenii invidioşi! Veţi lega noi relaţii profesionale, cu persoane mai ales singuratice, şi veţi fi consideraţi "mama răniţilor", ceea ce este cu totul neobişnuit pentru cei aflaţi sub influenţa acestui semn.
Sănătate - Excesul de devotament faţă de ceilalţi, deşi este nobil, atrage după sine o risipă de energie, ceea ce vă scade imunitatea şi vă expune ris­cului unor boli infecţioase. Anul acesta, frecvenţa ră­celilor sezoniere şi chiar a puseelor de gripă dove­deş­te cât de vulnerabili veţi fi!

Semnul Şarpelui
(Anul naşterii: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)


Doar de bine
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Anul acesta vă va permite să vă reorientaţi cursul vieţii cu mai multă seninătate şi cu mai mult calm decât anul trecut, când v-aţi simţit nedreptăţiţi de soartă -

Dragoste - Viaţa dvs. sentimentală capătă un nou elan anul acesta, fiindcă beneficiaţi de câteva conjuncţii astrale favorabile. Dacă sunteţi celibatari, vă puteţi aştepta, mai ales acum, în februarie, dar şi în martie sau octombrie, la o întâlnire crucială cu o persoană alături de care începeţi o nouă şi foarte plăcută viaţă în doi, fără să vă gândiţi la căsătorie, cel puţin deocamdată. Aceste noi legături vă ajută să vă redescoperiţi sensibilitatea afectivă şi emoţia, după eşecurile dureroase de anul trecut.
Carieră - Aceia dintre dvs. care anul trecut au scăpat de problemele sentimen­tale, în schimb au avut difi­cultăţi la serviciu, îşi vor lua re­vanşa în noul an, căci vântul schim­bărilor din viaţa dvs. atin­ge şi acest capitol. Vechii prie­teni vă vor spri­jini în noile ca­riere pro­fe­sionale pe care le în­cepeţi sau vă vor ajuta să puneţi pe picioare afaceri de succes, ceea ce vă inspiră mult optimism şi o mare poftă de viaţă! Cel mai bine ar fi să vă păstraţi "capul pe umeri", căci triumful în exces poate provoca şi iluzii...
Sănătate - Pentru că toate vă merg atât de bine, nici sănătatea nu se lasă mai prejos! Starea dvs. generală este bună aproape tot anul, cu excepţia sezonului rece, când deveniţi mai vulnerabili în faţa bolilor infecţioase, pe care, de altfel, le trataţi cu indi­ferenţă, în pofida riscurilor.

Semnul Calului
(Anul naşterii: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)


Linişte pe tot frontul
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Noul an 2015 nu vă aduce prea multe noutăţi, ba dimpotrivă! Veţi fi preocupaţi să aprofundaţi evenimentele ce v-au marcat viaţa anul trecut, fără să neglijaţi, totuşi, realităţile înconjurătoare, cu toate că veţi încerca să fugiţi de lume şi să vă izolaţi mai mult -

Dragoste - Nimic notabil nu se întâmplă în vieţile dumneavoastră sentimentale anul acesta! Veţi prefera să reflectaţi la relaţiile pe care le aveţi deja (familie, prieteni) şi veţi deveni foarte blânzi, tandri şi concesivi cu apropiaţii dumneavoastră. Pasiona­litatea ce vă caracteriza altădată se va transforma într-o toleranţă uimitoare pentru cei din jur, care vă cunoşteau altfel şi vă vedeau cu alţi ochi. Totuşi, această atitudine n-ar trebui să fie exagerată, mai ales cu cei dragi, ca să nu rămâneţi cu sentimentul că vă sacrificaţi de-a binelea!
Carieră - Viaţa dum­neavoastră profesională va fi liniştită în 2015, fără vreo schim­bare majoră, nici în bine, nici în rău. Veţi deveni mai parolişti, mai discreţi şi selectivi în relaţiile cu toţi colegii, dar şi puţin mai re­sem­naţi, din punct de vedere al ambiţiilor profesionale. Cu toate acestea, veţi rămâne maeştri în arta compromisului şi a dialogului, motive pentru care veţi fi mai apreciaţi şi respectaţi deseori, deşi vă lipseşte orgoliul recunoaşterii pu­blice.
Sănătate - Majoritatea nativilor aflaţi sub influenţa acestui semn se confruntă, mai ales după o anumită vârstă, din cauza unor conjuncţii astrale nefavorabile, cu probleme cardiace şi ortopedice. Ele vor fi şi mai accentuate anul acesta, din cauză că veţi deveni prea sedentari, fără nicio activitate sportivă, mai ales în septembrie, octombrie şi noiembrie.

Semnul Caprei
(Anul naşterii: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003)


Pe repede înainte
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Sunteţi singurul semn al zodiacului ce va avea un an frenetic. Veţi fi grăbiţi, uneori chiar pripiţi, veţi "tăia în carne vie" şi veţi merge drept la ţintă. Din cauză că întregul an se află sub influenţa semnului dumneavoastră, toate calităţile şi defectele vă sunt accentuate! -

Dragoste - Anul 2015 va fi de-a dreptul tumultuos, din punct de vedere sentimental, exact aşa cum vă este şi personalitatea, deşi nativii căsătoriţi vor dovedi un spor evident de luciditate şi echi­libru. Riscul îndrăgostirilor subite sau al pasiunilor furtunoase creşte exponenţial, mai ales pentru celibatari. Relaţiile pot fi chiar incendiare, uneori, însă fără garanţia stabilităţii pe termen lung! Anul acesta se va înregistra, probabil, un număr-re­cord de căsătorii ale celor aflaţi sub influenţa sem­nului Caprei...
Carieră - Deşi nu faceţi parte din categoria celor cu ambiţii sociale exagerate, anul acesta veţi dori o ascensiune profesională rapidă, căci veţi avea senzaţia că aţi aşteptat prea mult şi aţi fost prea "cuminţi" până acum, judecând după părerea bună pe care o aveţi despre dumneavoastră, în domeniile în care activaţi. Din fericire, nu vă vor lipsi opor­tunităţile şi veţi şti să profitaţi de ele. Totuşi, atenţie: nu confundaţi graba cu precipitarea, căci riscaţi să pierdeţi totul!
Sănătate - "Cine se grăbeşte mult trăieşte puţin", spune un vechi proverb chinez. La fel se în­tâm­plă şi cu atitudinea dumneavoastră faţă de propria sănătate. Din cauza vitezei cu care vă trăiţi viaţa, ignoraţi afecţiunile unor organe interne, precum plă­mânii, rinichii, inima sau ficatul, poate şi pentru că bolile nu sunt încă evidente şi nu vă fac să suferiţi prea mult. Însă pe termen lung... învăţaţi să vă ascul­taţi corpul.

Semnul Maimuţei
(Anul naşterii: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)


Creativitate la apogeu
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Climatul general al anului 2015 va fi destul de bun pentru cei născuţi sub influenţa acestui semn, mai ales din punctul de vedere al relaţiilor, al opor­tu­nităţilor profesionale şi al creativităţii -

Dragoste - Viaţa dum­nea­voastră sentimentală se anunţă dulce şi plăcută în acest an. Dacă sunteţi necă­sătoriţi, veţi întâlni persoane agreabile şi s-ar putea să vă îndrăgostiţi. În cupluri mai noi sau mai vechi pasiunea reciprocă se va reaprinde... Vocaţia dumneavoastră analitică vă va oferi plăcerea întâlnirilor cu persoane educate, chiar cultivate, cu care veţi schimba şi idei, nu numai sentimente sau plăceri erotice.
Carieră - Dacă anul trecut aţi mai avut mici probleme la serviciu, anul acesta lucrurile se schimbă în bine. Veţi fi capabili să evitaţi cu multă diplomaţie orice animozitate sau conflict şi vă veţi impune cu eficacitate ideile sau proiectele personale, care vor fi apreciate, deoarece spiritul dumneavoastră de crea­tivitate este la apogeu în 2015. Nu este exclus să be­ne­ficiaţi de o consacrare publică în acest an (premiu, titulatură academică), fapt care vă va aşeza în centrul atenţiei!
Sănătate - Tocmai pentru că sunteţi activi, neglijaţi să vă faceţi analizele regulat, astfel încât veţi descoperi târziu că aveţi probleme cu circulaţia sanguină. De asemenea, începând din iulie şi august, aveţi o neaşteptată predispoziţie pentru boli uşoare de piele. Dacă faceţi parte din "sexul slab", vă veţi confrunta cu dereglări hormonale, spre finele anului.

Semnul Cocoşului
(Anul naşterii: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)


Împăcare cu sine
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Anul trecut a fost atât de agitat şi v-a obosit atât de tare, încât vă doriţi mai multă linişte şi tihnă de la noul an, ceea ce se va şi întâmpla, pentru că aţi devenit mai înţelepţi şi puţin mai resemnaţi! Dar pentru că vă ajută şi astrele... -

Dragoste - Viaţa dvs. sentimentală va fi mai dulce anul acesta, fără schimbări radicale şi fără con­cesiile, uneori supărătoare, pe care aţi fost constrânşi să le faceţi anul trecut. Dar pentru asta, trebuie să vă ştergeţi din amin­tire toate deza­mă­girile trecutului! Celibatarii ar putea avea unele surprize plă­cute, însă efemere, cu precădere în martie, iunie şi octombrie. Na­tivii căsătoriţi îşi vor îmbu­nă­tăţi comunicarea cu partenerul de viaţă, ceea ce va avea ca efect o armonie mai accentuată în familie şi un evident confort psihologic.
Carieră - Majoritatea celor născuţi sub in­fluenţa acestui semn au alergat anul trecut după ser­vicii mai bune. Ei bine, anul acesta vă bucuraţi de un binemeritat răgaz, deşi unii dintre dvs. vor beneficia chiar şi de câteva oportunităţi profesionale, pe care nici măcar nu le mai aşteptau! Nu refuzaţi aceste ocazii, indiferent de motive, pentru că nu se ştie când vă veţi mai întâlni cu ele...
Sănătate - După stresul şi surmenajul de anul trecut, organismul dvs. trage ponoasele. Riscaţi dese îm­bol­năviri de scurtă durată sau, mai rău, cronici­za­rea unor maladii mai vechi. Tihna pe care v-aţi do­rit-o ar putea fi tulburată de asemenea episoade de să­nă­tate precară mai ales în mai şi septembrie.

Semnul Câinelui
(Anul naşterii: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)


La vie en rose
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Dintre toate schimbările ce se vor petrece în viaţa dumneavoastră în cursul anului 2015, cel mai mult veţi aprecia dispariţia problemelor financiare, care v-au cam chinuit anul trecut, pe lângă faptul că vă veţi recăpăta pofta de viaţă -

Dragoste - Viaţa dumneavoastră sentimentală se anunţă extrem de agreabilă în acest an, fie că sunteţi celibatari sau căsătoriţi. Între mai şi iunie, dar mai ales între august şi octombrie, celibatarii îşi vor schimba partenerii cu care s-au cam certat anul trecut, iar noile persoane întâlnite îi vor face să se simtă optimişti, chiar fericiţi uneori. Relaţiile vor fi atât de înălţătoare, câ­teodată, încât li se va părea că trăiesc "viaţa în roz"... În ca­zul familiştilor de lungă du­rată, se încheie cicluri im­portante, cum ar fi, de pildă, mutarea de acasă a unui copil, ca urmare a căsătoriei, sau aniversarea unei cifre rotunde de la nunta părinţilor. Toate schimbările sunt în bine şi vă inspiră armonie!
Carieră - Puteţi spune adio problemelor finan­ciare ce v-au chinuit, căci apar oportunităţi profe­sio­nale extrem de favorabile, ba chiar, în unele cazuri, perspectiva unor afaceri profitabile, în asociere cu prieteni. Aveţi iniţiative în orice domeniu, vă merge bine, în general, numai că trebuie şi puţină prudenţă, fiindcă există riscul să mai fiţi şi păcăliţi...
Sănătate - Este singurul semn al zodiacului din acest an care nu cunoaşte probleme de sănătate pe toată durata lui 2015, cu foarte rare excepţii mani­festate acum, la început de an. Să vă fie de bine, căci nu vă întâlniţi foarte des cu configuraţii astrale atât de favorabile!

Semnul Porcului
(Anul naşterii: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)


Anul succeselor
HOROSCOPUL CHINEZESC 2015
 

- Sunteţi unul dintre cele mai interesante semne ale zodiacului din acest an! Datorită unor confi­gu­raţii astrale extrem de favorabile, veţi trăi o au­ten­tică emancipare personală, indiferent în ce domeniu de viaţă, iar creativitatea dvs. va deveni de-a dreptul debordantă -

Dragoste - Dacă sunteţi singuri, vă veţi îndrăgosti. Dacă iubiţi, vă veţi căsători. Dacă sun­teţi căsătoriţi, veţi avea un copil. Astfel poate fi rezumată spirala ascendentă extraordinară a vieţii dvs. sentimentale! Dar familiştii de lungă du­rată ar putea avea şi bucuria unei mari schimbări, fie că vă mutaţi într-o casă nouă, fie că veţi câştiga la lo­terie... Stelele vă prevestesc o stare euforică! Chiar şi celibatarii cei mai convinşi se vor bucura de afec­ţiunea şi sprijinul cercului de prieteni apropiaţi.
Carieră - Sunteţi plini de idei creatoare şi vă asaltează o sumedenie de oportunităţi profesionale. Este anul succeselor pe care le aşteptaţi de mult, dar şi al unor consacrări publice. Atenţie, însă, gloria şi banii stârnesc invidie, iar dvs., din păcate, nu vă lipsesc adversarii, dacă nu chiar duşmanii! Dacă vă pierdeţi luciditatea, riscaţi să vă stricaţi a doua jumătate a anului, căci aveţi o singură conjuncţie retrogradă ce vă poate da de furcă...
Sănătate - Aici lucrurile nu se mai văd chiar în roz, din cauză că 2015 este şi anul tuturor exceselor pen­tru dvs. Dacă nu vă stricaţi singuri a doua ju­mătate a anului, o să v-o mai strice sănătatea, însă nu foarte grav. Aveţi o mare frecvenţă astrală a bolilor de stomac, începând din august.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:06

BANCUL ZILEI

04:53

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
PORECLA SEXUALĂ a zodiei tale
26/06/2021 17:01

  Berbec – "Omul minutului" Acest semn de foc este cunoscut ca un jucător rapid, un impulsiv robust căruia ii place sexul pur şi mai puţin detaliile romantice care l-ar putea condimen ...

Schimbarea la care nu se aștepta o ZODIE. Astrolog: ”Va fi o nebunie!”-VIDEO
21/11/2019 08:41

 Pe parcursul lunii noiembrie, horoscopul dragostei capătă o nouă valentă pentru o zodie. „Venus in Săgetător inseamnă că iubirea capătă o nouă valentă, este mai pozitivă, este plină d ...

Cel mai mare păcat pe care îl fac femeile în timpul postului! Părintele Calistrat a transmis un mesaj
17/11/2019 10:14

Suntem in perioada Postului Crăciunului, iar părintele Calistrat vorbeste despre unul dintre păcatele mari pe care femeile il fac acum. Potrivit preotului, acestea ar trebui să fie mult mai atente la rugăc ...

​Horoscopul pentru marti 12 noiembrie 2019
12/11/2019 04:00

BERBEC Veti descoperi ca o situatie nu trebuie sa fie neaparat logica pentru a avea un final fericit. Inregistrati un varf de "incasari" fara precedent, din relatii comerciale la care nu va pricepeti ...

Ce înseamnă dacă visez că îmi cad dinții. Grijă mare!
11/11/2019 10:04

    Ce inseamnă dacă visez că imi cad dintii. Ar trebui să ai grijă! Cum se interpretează acest tip de vis. Iată la ce să fii atent.        Ce inseamnă dacă visez ...

Ce NU trebuie sa faci SUB NICIO FORMA de Mihail si Gavril! Lucrul care este INTERZIS cu desavarsire! E PACAT mare sa faci asta
07/11/2019 16:03

  Ce nu trebuie să faci pe noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril.   Sfintii Mihail si Gavril este una dintre cele mai importante sărbători ale toamnei. Acesti doi sfinti sunt cinstiti ...

O stiinta milenara: zodiacul indian
08/09/2019 20:47

  In tara multiplelor stiinte, tehnici si experiente spirituale, demersul de cunoastere al naturii umane ce se bazeaza exclusiv pe folosirea horoscopului este primordial. Va prezentam deci acest zodiac ...

 Fazele lunii, zodiile si viata zilnica
08/09/2019 10:49

Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul. Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, lu ...

 Casele astrologice
07/09/2019 10:52

Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop. Pe parcursul vietii vei petrece mai mult timp in unele case astrologice dacat in altele. Casele pot determina daca esti o ...

BABA VANGA previziuni 2019 - predicții surprinzătoare
01/09/2019 10:01

  Descriere foto: BABA VANGA PREDICTII 2019   BABA VANGA previziuni 2019. Baba Vanga a făcut predictii pentru 2019. Desi a murit in 1996, ea a făcut predictii pană pentru secolul 51 cand, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei