Bucătarul care a încântat gospodinele din România
Dimensiune font:
Când era mic a fost înfometat ani de zile chiar de propriul său tată * acum este un bucătar cunoscut, care îşi caută împlinirea profesională departe de casă * imediat după masa de Paşte, „Johan Pizzerul” îşi va lăsa soţia şi fiul şi va lua drumul Germaniei, pentru a-şi pune cunoştinţele în slujba unui vestit restaurant... italian
Johan Pizzerul, pe numele său real Ionuţ Anton, un ieşean în vârstă de 30 de ani, şi-a descoperit pasiunea pentru arta culinară în urmă cu 11 ani, devenind cunoscut mai ales după participarea la emisiunea „Românii au talent” de pe Pro Tv, din anul 2013, acolo unde a încântat juriul printr-un mix între interpretarea celebrei melodii „Besame mucho” şi gătitul unui antricot cu sos de miere de albine pe pat de rucola. „Am început bucătăria în 2006, la Pizzeria Domnească din Iaşi. Acolo am învăţat să merg înspre ceea ce sunt acum. În timp, am lucrat şi alte restaurante şi pizzerii din Iaşi, iar în urmă cu 3 ani am participat la mai multe concursuri. La Românii au talent nu am reuşit să merg în etapa următoare, dar, prin intermediul emisiunii, am reuşit să identific mai multe oportunităţi care m-au ajutat”, ne spune Ionuţ Anton. După „Românii au talent” a participat la „Master Chef”, dar şi la emisiunile postului Kanal D, unde şi-a promovat o reţetă proprie - muşchi de vită cu dulceaţă de varză roşie.
Citeste si Justitiarul parcarilor ocupate abuziv
Masterchef sărac acasă, bucătar cu bani la Hamburg
Cum celebritatea nu ţine de foame, „Johan Pizzerul” va pleca imediat după Paşte în Germania, acolo unde va lucra ca bucătar într-un restaurant italian. „Acolo voi începe munca, de pe 5 mai, într-un restaurant cu specific italian, vestit în Schwerin – Hamburg. Am mai lucrat în Germania, acolo unde m-am specializat în paste, iar cei de la Restaurantul Ciao, Bella din Schwerin m-au contactat în baza referinţelor primite din Germania, dar şi a imaginii pe care mi-am făcut-o în România”, spune bucătarul ieşean.
O altă pasiune a ieşeanului nostru este muzica, talent descoperit de abia în anul 2009, an din care a început să participe la mai multe festivaluri şi concursuri de talente, să cânte, ocazional, împreună cu banduri din Iaşi, printre care Andra Botez Band, dar şi muzică creştină, în bisericile din Iaşi. Peste câteva zile, bucătarul-cântăreţ va renunţa la toate aceste îndeletniciri artistice şi va pleca, ca foarte mulţi români de care statul român îşi bate joc, către Occident, acolo de unde nu va înceta să-i surprindă pe pasionaţii de gastronomie cu reţete speciale pe care le va posta pe pagina sa de Facebook - „Johan Chef Pizzer Culinary”. Nelu PĂUNESCU
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau