Două restaurante din zona Dorobanţi, în Bucureşti, conduse de un botoşănean
Dimensiune font:
Un botoşănean va conduce, simultan, două restaurante de tradiţie din zona Dorobanţi, din Bucureşti. Acesta va fi primul botoşănean executive chef din zona Bucureştiului şi, sigur pentru mult timp, singurul care ocupă acest post în două restaurante în acelaşi timp Este vorba despre chef Silviu Furdui, cel mai cunoscut botoşănean din bucătăria românească în această perioadă. Acesta va fi executive chef la restaurantele Belle Epoque şi White Horse şi va fi prima dată când va conduce bucătăriile nu a unui restaurant, ci a două. „Da, este prima oară când ocup postul de executive chef. Am primit oferta de la White Horse şi de la Belle Epoque acum două săptămâni. A fost o perioada în care am făcut cunoştinţă cu administratorii, locul, angajaţii, clienții, am analizat şi am decis să rămân aici pentru a aduce un plus celor două locaţii. Sunt două restaurante cu tradiție în București, în zona Dorobanți, cu clienți cu foarte mari pretenții. Când am acceptat propunerea ştiam ce mă așteaptă şi ce trebuie să fac”, a declarat chef Silviu Furdui.
Acesta a precizat că greul acum începe. „Luni voi lansa meniul semnat de mine pentru Belle Epoque, iar week-endul îl voi petrece la White Horse”, a completat cel mai îndrăgit chef botoşănean. Contractul cu cele două restaurante se întinde pe durata a doi ani, iar chef Furdui va conduce două echipe care în total au 16 bucătari. Cele două restaurante au fost înfiinţate în urmă cu 15 şi 18 ani.
Alina CALINIUC
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau