Nunta anului la Botoşani FOTO
Dimensiune font:
Chef Silviu Furdui şi Adriana Gabriela Sabie şi-au unit destinele sâmbătă şi au avut parte de o nuntă ca în poveşti * ei au preferat o petrecere tradiţională cu vornicel şi lăutari * meniul a fost făcut tot pe linie tradiţională, dar în cheie modernă
Silviu este unicul fiu al familiei Tiberiu şi Tatiana Furdui, el comisar şef (r), ea directoare la compania care deţine Voronskaya, şi este nepotul familiei Cornel şi Daniela Şfaiţer, proprietarii firmei Prodalcom, cei care le-au fost şi naşi de cununie. Părinţii mirilor au fost acaparaţi de emoţia evenimentului şi ochii lor lăsau să se vadă o parte din emoţia trăită. Acasă la familia Furdui, acolo unde a avut loc şi ceremonialul de gătire a miresei, totul a fost tradiţional, de la bucatele preparate după reţetele bunicii mirelui şi afumate de părinţii acestuia, la muzică. Invitaţii la nuntă au fost toţi unul şi unul. Oameni de afaceri şi prieteni vechi le-au fost alături lui Silviu şi Adrianei Gabriela, Tonino şi Anca Boldea, Nicu Catană, Floria şi Diana Moruzi, Paul Tomescu, Răzvan Baltă, Răzvan Iacob, Răzvan Rotaru, Dan Ursu, Mihai Bunduc, Dumitru Zmău, Puiu şi Minodora Vasiliu, Dragoş Şoptelea, sunt printre cei mai de seamă invitaţi pe care Silviu şi Adriana Gabriela Furdui i-au avut la nunta lor.
Citeşte şi: Cheltuieli mai mari la asociaţiile de locatari
Invitaţi şi mâncăruri alese
Un invitat special a fost chef Albert Ciucur, cel care i-a fost mentor lui Silviu Furdui în bucătărie. „Suntem foarte buni prieteni, de asta am şi venit la nuntă. În bucătărie a învăţat repede şi a ajuns la un nivel foarte ridicat, motiv pentru care este unul dintre puţinii bucătari din mâna căruia am încredere să mănânc”, a declarat chef Albert Ciucur, prietenul lui Silviu Furdui. Cununia religioasă a fost oficiată în Biserica „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Vorona. Nunta lui chef Silviu Furdui cu aleasa inimii sale, Adriana Gabriela, de sâmbătă seară, a avut un meniu demn de restaurantele de lux. Unul dintre preparatele-vedetă a fost sărmăluţe cu carne de berbecuţ suflate cu aur, pe lângă piept de raţă afumat, foie gras, icre de somon, biban de mare cu sparanghel. Şi tortul nunţii a fost unul deosebit, cântărind 25 de kilograme şi fiind special creat la indicaţiile lui chef Silviu Furdui şi chef Albert Ciucur. Tortul a fost compus din cremă de lavandă, cremă de cafea, frişcă naturală şi a fost ornat cu fistic şi nuci caramelizate.
Alina CALINIUC
Petrecerea a avut loc la restaurantul Crescendo din Vorona, construit special pentru acest eveniment de omul de afaceri Cornel Şfaiţer, naşul noii familii Furdui, unde au cântat Talisman şi formaţia lui Cosmiţă Lascarache
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau