Vânzări mai mari cu 25% în restaurante
Dimensiune font:
Secretul constă în investițiile făcute în echipamente, ceea ce a dus la scurtarea timpul de preparare
Unul dintre cele mai apreciate restaurante de către botoșăneni a înregistrat o creștere de 25% a afacerilor în ianuarie, considerată cea mai grea lună a anului pentru mediul de business. Situat pe pietonalul Unirii, cea mai circulată zonă a municipiului Botoșani, restaurantul a reușit o performanță notabilă pentru domeniul HoReCa la nivelul județului Botoșani în ianuarie. „În prima lună a anului am avut o creștere de 25% față de luna ianuarie a anului trecut. Sperăm să continuăm trendul ascendent și urmărim o creștere față de anul precedent”, a declarat omul de afaceri Paul Tomescu, proprietarul restaurantului. El susține că avansul din ianuarie a venit și ca urmare a investițiilor făcute în echipamente, ceea ce a dus la scurtarea timpul de preparare, prin urmare s-a a produs mai multă mâncare. Restaurantul oferă și celebrul „meniul zilei”, care în restaurantul de pe pietonal costă 12 lei. Cât de mult contribuie la cifra de afaceri acest produs? „Serviciul de livrări la domiciliu a contribuit la creşterea cifrei de afaceri. Meniul zilei reprezintă cam 10% din vânzare, însă este un produs cu o profitabilitate mică”, a completat Paul Tomescu. Spre exemplu, meniu zilei de miercuri a conținut ciorbă țărănească, pifteluțe de pui cu sos de smântână și cartofi natur, iar cum totul a costat 12 lei fiecare își poate face o idee cu privire la marja profitului.
Mediul de afaceri încântat de relaxarea fiscală anunţată de Guvern
Alina CALINIUC
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau