Alex Bourceanu, căutat de oficialii Politehnicii Iaşi!

default

Dimensiune font:

| 26-07-2018 00:00


Deşi nu a mai jucat de aproximativ opt luni, fostul stelist este dorit în Copou * singura problemă o constituie salariul de 45.000 de euro pe care Bourceanu îl avea la Arsenal Tula * un alt zvon apărut peste noapte se referă la dorinţa Craiovei de a-l transfera pe Cristea, deşi acesta refuzase o ofertă similară venită în urmă cu un an * mai mult, Cristea spune că este tentat să rămână în staff-ul Politehnicii după ce va agăţa ghetele în cui

Oficialii din Copou vor să mai dea o lovitură pe piața transferurilor și au luat deja legătura cu Alexandru Bourceanu, mijlocaș de 33 de ani. După ce i-a expirat înțelegerea cu rușii de la Arsenal Tula, Bourceanu își caută echipă unde să joace, după accidentarea gravă de care a avut parte, ruptură de ligamente în meciul cu FC Ural, de pe 8 decembrie. Bourceanu nu a mai jucat de aproximativ opt luni, dar în fiecare zi are parte de un program special de recuperare. La Arsenal Tula, el avea un salariu de 45.000 de euro pe lună! ”Alex a fost sunat de cei de la Poli Iași pentru a semnat un contract cu echipa din Copou. Acum e în discuții chiar cu Arsenal Tula pentru o posibilă prelungire a contractului, dar momentan nu sunt deloc noutăți în acest sens. Bourceanu a discutat și cu agentul său, Anamaria Prodan, cea care în această vară a adus aproape 10 jucători și care are un cuvânt greu de spus în ceea ce privește transferile la echipa lui Stoican”, a dezvăluit un oficial ieșean.

Bourceanu a jucat până acum în fotbalul românesc la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara și FCSB, iar în străinătate a evoluat pentru Trabzonspor și Arsenal Tula. Fostul căpitan al FCSB, triplu campion al României, câștigător al Cupei și al Supercupei României e la un pas să se întoarcă în fotbalul românesc.

Oltenii tatonează varianta Cristea

Pe de altă parte, Andrei Cristea este la un pas de un nou transfer la vârsta de 34 de ani. Devis Mangia vrea să întărească ofensiva formaţiei oltene, după ce Universitatea nu a reuşit să marcheze în acest sezon şi caută de urgenţă de un atacant, după ce l-au vândut pe Alexandru Băluţă la Slavia Praga în această vară. Mangia este nemulţumit că nu au venit întăririle după plecările din această vară, Alexandru Cicâldău fiind singurul jucător de câmp.

Astfel, oficialii lui U. Craiova s-au orientat spre Andrei Cristea. Atacantul în vârstă de 34 de ani a avut un sezon foarte bun la Iaşi. Cristea le-a suflat titlul celor de la FCSB după ce a reuşit golul victoriei în meciul Poli Iaşi-FCSB.

Andrei Cristea are 94 de goluri în prima ligă, fiind cel mai prolific marcator din Liga 1, în activitate. Totuşi, este greu de crezut că atacantul ieşean va pleca la Craiova atât timp cât el însuşi recunoaşte că în urmă cu un an a primit o ofertă tentantă din punct de vedere financiar de la CSU Craiova, dar a ales să rămână la Iași. „Am avut ofertă de la Craiova, eram foarte aproape de a o accepta, dar faptul că nu m-aș fi dus cu inima împăcată a cântărit foarte mult. Mi-am dorit foarte mult să pun umărul la acest proiect. Mă bucur că ne-a ieșit. Iașul a stabilit campioana, a jucat în play-off cu pieptul înainte. A avut rezultate bune cu primele două echipe din România și acest lucru ne-a adus felicitări din întreaga țară. Mă bucur enorm că prin sport, prin rezultatele obținute, reușim să facem o imagine bună acestui oraș. Acest lucru ne ambiționează”, spune atacantul Politehnicii.

”Aş fi fericit să-mi închei cariera la Iaşi!

Pe de altă parte, oficialii clubului au anunțat că doresc să-l păstreze în staff și după ce va încheia cariera de fotbalist, pentru că, între timp, Andrei urmează cursurile pentru a deveni antrenor. „Mai am contract un an. Voi discuta cu cei de la club și, dacă mi se va oferi posibilitatea să îmi închei cariera la Iași, aș fi cu atât mai fericit. Aș dori foarte mult să rămân la club, dar nu m-am hotărât pe ce latură: cea administrativă sau cea tehnică. Este adevărat că urmez cursurile pentru a deveni antrenor, dar mai am mult de jucat. Cred că aș mai putea să mai joc doi ani pentru că mă simt foarte bine. După aceea voi decide. Voi vedea ce mi se va oferi, ce voi fi decis să fac”, afirmă căpitanul alb-albaștrilor. Ioan TÂRNOVEANU

 

* * *

Până la ora meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a doua a Ligii 1, vor fi legitimaţi şi Dylan Flores, Laurenţiu Rus şi Moussa Sanoh, cei trei jucători nou-veniţi care nu au avut drept de joc în Bănie. Astăzi, de la ora 18.00, ieşenii vor susţine un amical cu CSM Roman, pe terenul II din Copou, antrenorul Flavius Stoican urmând să-i vadă la lucru în acest meci pe jucătorii care nu au evoluat contra Craiovei.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

05:49

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Simona Halep se mărită - Când și unde va avea loc evenimentul
24/11/2019 07:45

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) si Toni Iuruc au stabilit in vacanta din Maldive toate planurile pentru nuntă, care se anuntă de pe acum evenimentul anului 2020. Nunta, cel mai probabil, va avea loc dup ...

VIDEO Rămâi cu gura căscată: Două jucătoare de tenis s-au luat la bătaie la finalul meciului!
10/11/2019 10:03

 Katherine Sebov Se spune că ce se intamplă in Vegas rămane in Vegas, dar deznodămantul unui meci din cadrul circuitul WTA din "capitala jocurilor de noroc" a făcut incojurul lumii.  & ...

Dora Ratjen, bărbatul care a concurat ca femeie la Olimpiada lui Hitler din 1936
07/08/2019 11:22

 Cazului „Dora Ratjen” a apărut pe fundalul unor puternice controverse si tulburări sociale. În 1936, Olimpiada de Vară s-a tinut la Berlin. Avea să rămană in istorie drept „O ...

VIDEO - Messi  lucrat in  Photoshop
27/06/2019 10:33
 Cu cuţitele pe masă! Începe etapa a XIV-a (play-out)
31/05/2019 00:00

  Aşa a fost să fie, ultima etapă a campionatului Ligii 1 de fotbal să programeze meciul decisiv, dar decisiv de tot, in care se hotărăşte a doua retrogradată şi echipa ce prinde locul de baraj. ...

TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO
15/11/2014 12:15

 Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viata lor. Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potentialul de a deveni unul din ...

SIMONA HALEP, prima reacţie după finala Turneului Campioanelor
26/10/2014 15:10

 Simona Halep a oferit prima reactie după finala pierdută cu Serena Williams, scor 3-6, 0-6. "Multumesc tuturor pentru ca m-au sustinut. O felicit pe Serena, e cea mai buna. Le multumesc c ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei