„ Harta astrală îţi arată un posibil scenariu de viaţă”

default

Dimensiune font:

| 02-01-2017 17:44

Potrivit unui astrolog din Câmpulung Moldovenesc, starea de sănătate a unei persoane poate fi influenţată inclusiv de vestimentaţie * el a oferit detalii despre perioadele când se pot face intervenţii chirurgicale, dar şi despre zilele benefice ale săptămânii * el a mai spus că omul vine pe pământ cu lecţii de învăţat, cu talente pe care poate nu le cunoaşte, nu le conştientizează, dar astrologul îl poate trage de mânecă, îl poate face atent

 

 

Constantin Dornean studiază astrologia de mai bine de 25 de ani, răstimp în care a cunoscut şi ajutat mii de persoane, fiind specializat în astrologie medicală. Printr-o singură analiză a hărţii astrale poate oferi sprijin oricărei persoane. Am discutat cu el despre potenţialul ascuns al fiecăruia, despre căile care ne ajută să ne redescoperim, dar şi despre problemele care pot apărea atunci când nu suntem atenţi la semnele Universului.

 

Citeşte şi

„Cei mai mulţi dintre oameni sunt nişte bio-roboţi”

  •  

Harta astrală îţi arată un posibil scenariu”

- „Ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus”, aşa se spune. E adevărat? Orice am face avem un destin de urmat?

- Este evident că fiecare are drumul său, misiunea lui, încercările sale, dar depinde mult cum abordăm fiecare aspect al vieţii noastre. Omul vine cu lecţii de învăţat, cu talente pe care poate nu le cunoaşte, nu le conştientizează, dar astrologul îl poate trage de mânecă, îl poate face atent. Eu îi spun omului - «Direcţia ta este pe drumul ăsta, aici poţi face performanţă. În acest sector de viaţă poţi avea confruntări, sănătatea îţi poate fi afectată pe aceste organe». Îl poţi face atent şi, ceea ce este mai important, îl poţi ajuta să-şi înmulţească talanţii. Ca oameni, avem obligaţia să facem acest lucru. Avem multe talente îngropate şi pe care este important să le punem în practică şi pentru noi, şi pentru ceilalţi, iar astrologul îţi poate arăta cum poţi face acest lucru. Harta îţi arată un posibil scenariu, un posibil potenţial la Şcoala Vieţii, dar omul când ştie se fereşte şi trece mai uşor printr-o experienţă negativă. Iar dacă vorbim despre capacităţi, este mult mai bine să îţi cunoşti potenţialul şi să investeşti în el fiindcă asta arată că eşti pe drumul tău.

- V-aţi specializat pe astrologie medicală. Ce v-a determinat să alegeţi acest domeniu?

- Eu sunt inginer şi am privit totul ca un întreg, inclusiv corpul omenesc, care funcţionează holistic şi nu pe bucăţele. Exact ca la o maşină care trebuie să pornească la cheie, aşa e şi cu corpul. M-am specializat în astrologie medicală pentru că mi-am dorit să ajut oamenii. De mai bine de 10 ani am în derulare un studiu dedicat doamnelor şi domnişoarelor şi se referă la efectul vestimentaţiei asupra sănătăţii. Am ajuns la concluzia că blugii masculinizează femeia. Mă refer la pantalonii elastici, care strâng mult corpul.

- Pare uşor ciudat, mai ales că vorbim despre un articol vestimentar foarte popular. Ce legătură au hainele cu sănătatea?

- Fiecare preia cum vrea această idee. Eu am considerat de cuviinţă să ofer informaţia celor care vor să ajungă la ea şi prin acest proiect mă adresez înainte de toate femeilor, pentru că din partea multora dintre dumnealor am observat că există un interes real în dezvoltare personală, în evoluţie spirituală şi cunoaştere. Am observat că multe din doamnele care veneau la mine la consultaţii, ca astrolog, aveau unele probleme comune de sănătate. Aveau nevoie să-şi clarifice unele lucruri din astrogramă. Le-am analizat stilul de viaţă, inclusiv cel vestimentar şi aşa am ajuns la concluziile actuale. Hainele neadecvate conduc la apariţia unor blocaje energetice, ca să nu mai spun că pantalonii elastici strangulează mult sistemul limfatic. Gândiţi-vă ce se întâmplă când porţi un elastic pe un deget.

Citeşte şi

Părintele Constantin Necula: „Omul este făcut să se desăvârşească”

- Aşa a apărut ideea seriei de conferinţe dedicate femeii?

- A venit ca un firesc. Am vrut să spun mai multe despre acest lucru şi am deschis o serie de discuţii. Hainele neadecvate favorizează apariţia bolilor specific feminine, pentru că haina nu are doar rol de protecţie a corpului fizic, ci este implicată şi în captare de energie. Lumea se schimbă şi se vindecă prin femeie cu iubirea bărbatului şi de aici şi aplecarea către sănătatea ei. Eu fac un curs de autovindecare, iar tematica legată de vestimentaţia şi sănătatea femeii se regăseşte printre subiectele principale abordate. Vreau să atrag atenţia că se poate vorbi de un veritabil complex al femeii-bărbat care poartă blugi şi se află în conflict cu sine şi cu cei din jurul său, complex care se poate vindeca. Eu colaborez cu mulţi medici şi terapeuţi şi mi-au spus că în ultimii ani s-a triplat incidenţa bolilor grave.

 

Omul care ştie din timp la ce să se aştepte are şanse mult mai mari să evite momentele neplăcute”

-Totul se face prin analiza unei astrograme?

- Nu există domeniu în care astrologia să nu ne poată ajuta. Pe baza datelor de naştere, orice om poate afla, în detaliu, pe zile şi ore reţeta unei vieţi fericite. Nimic nu este întâmplător în Univers. Omul care ştie din timp la ce să se aştepte are şanse mult mai mari să evite momentele neplăcute. Poate afla care îi sunt momentele favorabile şi care sunt cele nefavorabile, când are succes şi când nu. Se ştie că pe Luna plină este bine să evităm orice operaţie chirurgicală deoarece fazele crescătoare ale astrului nopţii amplifică orice activitate. Mareele sunt mai puternice pe Lună Plină fiindcă toate lichidele din organism sunt într-un fel de flux în acel moment şi, de aceea, pericolul de hemoragie abundentă este mult mai mare. Pe anumite regiuni ale corpului (domeniu guvernat de Zodia respectivului organ) nu se intervine chirurgical în anumite momente ale anului. La cap nu se intervine atunci când suntem în zodia Berbec, la gât când suntem în Taur, la umeri nu se fac operaţii în zodia Gemeni, la piept nu se intervine chirurgical în zodia Rac, la inima când suntem în zodia Leu. La intestine nu se operează în zodia Fecioară, rinichii nu trebuie deschişi în Balanţă, la organele sexuale nu se fac operaţii în Scorpion, la coapse şi coloană nu se operează în Săgetător, la genunchi, dinţi, piele şi oase în Capricorn, la pulpa piciorului şi gleznă în Vărsător, iar laba piciorului nu se operează în zodia Peşti.

- Extrapolând, putem afla care ne sunt zilele şi favorabile unei acţiuni?

- Da. Din punct de vedere astral, zilele săptămânii se împart astfel: duminica este ziua Soarelui şi este pozitivă, la fel ca şi Lunea, care este dedicată Lunii. Marţi este ziua lui Marte, zeul războiului, şi nu este chiar una foarte bună, ca să nu spun negativă. Miercuri este ziua lui Mercur şi este pozitivă, la fel ca şi Joi, dedicată lui Jupiter, Marele Benefic. Vineri este ziua lui Venus, zeiţa frumuseţii şi patroana zodiilor Taur şi Balanţă. Sâmbătă este ziua lui Saturn, Seniorul Karmei şi ne aduce multe provocări nu mereu foarte bune.

- Doar de atât avem nevoie ca să avem o viaţă împlinită?

- Este bine să cunoaştem cât mai multe din aspectele astrogramei noastre, dar şi din funcţionarea Universului. După schimbările produse în 2012 înspre Pământ vine o mare cantitate de energie care amplifică orice întâlneşte la om – armonia sau dizarmonia, calităţi, defecte, sănătatea sau boala. Indiferent că vrem sau nu vrem, ştim sau nu, acceptăm sau nu. Nu ţine de noi. Cei care acceptă să se schimbe în bine, prin transformare şi evoluţie spirituală, sunt ajutaţi de energia care vine de Sus să fie sănătoşi şi să-şi găsească drumul în viaţă, iar cei care nu acceptă au parte de foarte multe probe. Eu discut toate aceste aspecte cu fiecare persoană care intră în cabinet, încerc să ajut cât mai mult, să le explic tuturor de ce este important să îşi cunoască harta astrală şi cum să o folosească.

A consemnat Maura ANGHEL

 

- Astrograma este buletinul nostru astral. Cum ne poate ajuta cunoaşterea ei?

- Analizând astrograma natală a fiecărei persoane constatăm că ne-am născut cu predispoziţii pentru unele calităţi, defecte personale sau afecţiuni ale unor organe sensibile. Este important să cunoaştem această informaţie pentru că de noi depinde ca, în funcţie de ceea ce ştim, să ne dezvoltăm părţile bune şi să ne ferim de necazuri. Astrologia ne arată predispoziţiile pe care le avem, dar faptele noastre ne fac să ajungem sau nu în anumite situaţii.

 

 

Astrologia îşi poate asigura recunoaşterea din partea psihologiei, fără restricţii pentru totdeauna, fiindcă astrologia reprezintă însumarea tuturor cunoştinţelor psihologice din antichitate. Ne-am născut într-un anumit moment, într-un anumit loc şi, la fel ca vinul obţinut din recolta unui anumit an, şi noi păstrăm calităţile anului şi sezonului în care ne-am născut. Astrologia nu pretinde altceva” – Carl Gustav Jung

 

 

Cosmosul e un imens trup viu, din care noi suntem parte tăcută. Soarele este inima lui măreaţă, al cărei tremur ne aleargă prin cele mai mărunte dintre vene. Luna este marele nerv central prin care pururea fremătăm. Cine ştie ce putere o avea Saturn asupra noastră, ori Venus? Dar e o putere vitală, desigur, unduind prin noi tot timpul” – D. H. Lawrence

 

Citeşte şi ANUNŢURI DIN ZIARUL EVENIMENTUL

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Pochidia, cu sediul in comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui, cod postal 737552, telefon 0335/407.239, e-mail: pochidia@yahoo.com, cod fiscal 16396425. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: 4 parcele de teren intravilan, situate in comuna Pochidia, sat Salceni, F.N., apartinand domeniului privat al Comunei Pochidia, identificate astfel: -Parcela A, 1.130 mp, nr. cadastral 70780, CF 70780, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/25; -Parcela B, 1.130 mp, nr. cadastral 70781, CF 70781, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/27 -Parcela C, 1.000 mp, nr. cadastral 70769, CF 70769, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/18; -Parcela D, 1.040 mp, nr.cadastral 70771, CF 70771, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/2; conform H.C.L.Pochidia nr. 41/30.09.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Secretar sau se poate consulta pe site-ul: www.pochidia.ro. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Se poate obtine de la Compartimentul Secretar, din cadrul Comunei Pochidia, comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau se poate descarca de pe site-ul institutiei: www.pochidia.ro -gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 09.01.2025, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 17.01.2025, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Pochidia, comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui, Compartiment Secretar. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.01.2025, ora 13.00, Comuna Pochidia, comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui, Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon 0235/311.582, fax 0235/312.432, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 21.11.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Timisesti, comuna Timisesti, Str. Inv. Rafael Anton nr. 4, judetul Neamt, telefon 0233.787.050, fax 0233.787.050, e-mail: timisesti @nt.e-adm.ro, cod fiscal 2614252. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: -Imobil teren in suprafata de 1.000 mp, avand carte funciara 52220 si numar cadastral 52220, situat in sat Plaiesu, comuna Timisesti, Str. Neamtului nr. 2, judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Timisesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Timisesti nr. 105/12.11.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitare scrisa la Compartimentul Relatii cu publicul si secretariat administrativ al Comunei Timisesti. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Relatii cu publicul si secretariat administrativ al Comunei Timisesti, comuna Timisesti, Str. Inv. Rafael Anton nr. 4, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Persoanele interesate pot achita contravaloarea documentatiei de atribuire de 10 Lei/exemplar, ce se achita la Serviciul Impozite si taxe, contabilitate, proiecte, mediu si achizitii publice al institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.12.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 16.12.2024, ora 16.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Relatii cu publicul si secretariat administrativ al Comunei Timisesti, comuna Timisesti, Str. Inv. Rafael Anton nr. 4, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 17.12.2024, ora 11.00, la Caminul Cultural din sat Timisesti, comuna Timisesti, Str. Inv. Rafael Anton nr. 4, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Instanta de contencios administrativ de pe langa Tribunalul Neamt, Piatra Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233.219.493, fax 0233.210.247, e-mail: tr-neamt-scivil @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 18.11.2024.
ECOPIATA S.A. IASI organizeaza licitatii publice cu strigare pentru inchirierea urmatoarelor terenuri si spatii comerciale: - terenul nr. 4 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 16.12.2024 - ora 9.30; - terenul nr. 2 (20 mp) din Bazar, destinat amplasarii unei rulote pentru activitatea de fast food, pe 16.12.2024 - ora 9.45; - spatiul comercial S1 (5,87 mp) – Piata Independentei pe 16.12.2024 – ora 10.00; - spatiul comercial S3 (24 mp) - Piata Independentei pe 16.12.2024 - ora 10.30; - spatiul comercial S4 (38 mp) - Piata Independentei pe 16.12.2024 - ora 11.00; - spatiul comercial S5 (72,5 mp) - Piata Independentei pe 16.12.2024 - ora 11.30; - spatiul comercial S9 (48,21 mp) - Piata Independentei pe 16.12.2024 - ora 12.00; - spatiul comercial S25 (30,00 mp) - Piata Hala Centrala pe 16.12.2024 - ora 12.30; - spatiul comercial S6 (28,65 mp) – Piata Hala Centrala pe 16.12.2024 – ora 13.00; - teren nr. 2 (25 mp) din Piata Pacurari, destinat amplasarii unei rulote/ chiosc/ modul, pe 16.12.2024 – ora 13.30; - teren nr. 1 (30mp) din Targul Auto, destinat amplasarii unui container/ rulote/ chiosc, pe 16.12.2024 – ora 13.45; - spatiul comercial S2 (28,65 mp) – Piata Hala Centrala pe 16.12.2024 – ora 14.00; - spatiul comercial S9 (28,65 mp) – Piata Hala Centrala pe 16.12.2024 – ora 14.30. Licitatiile vor avea loc la sediul firmei din Str. Anastasie Panu nr. 48. Caietele de sarcini se pot cumpara de la secretariatul societatii, unde se va depune documentatia pentru inscriere pana la data si ora de incepere a fiecarei licitatii. Informatii suplimentare la tel. 0232/267844.
„Participarea marilor scriitori la FILIT este meritul personal şi rodul credibilităţii internaţionale a organizatorilor”
07/10/2019 11:02

  „Participarea marilor scriitori la FILIT este meritul personal şi rodul credibilităţii internaţionale a organizatorilor” * dialog cu scriitorul Dan Doboş, directorul Bibliotecii Judeţ ...

„Avem un sistem educaţional secularizat, sincretic, pe alocuri aberant”
05/05/2018 16:15

- Doamna profesor, tocmai aţi participat la Conferinţa Internaţională de Educaţie a Adulţilor. Ce spun specialiştii in domeniu despre starea actuală a actului educaţional şi nu mă refer doar la zona ...

 Mihai Chirica: „Nu poţi doar să ceri. Trebuie să şi oferi”
26/03/2018 05:45

  - Domnule Chirica, social-democraţii participă - şi este uimitor acest lucru, la unul dintre cele mai triste paradoxuri ale timpului nostru. În timp ce trăim in poate cea mai mare criză a ...

 ”Pe vremea comuniştilor aveam personal medical, dar nu aveam aparatură. Astăzi, e invers!”
03/02/2018 04:30

-- Domnule doctor, se implinesc patru decenii de cand Spitalul de recuperare a apărut in viata iesenilor. Sunteti singurul medic rămas in activitate din acele vremuri... Cum a apărut această idee? - Totul ...

Prof. dr. Florin Mitu: „A gândi pozitiv este un element cheie pentru un medic”
12/10/2017 04:45

Despre recuperare cardiovasculară, factorii de risc in bolile cardiovasculare şi ce trebuie să facem ca să ne protejăm inima de evenimente nefericite, dar şi despre alte lucruri interesante, dr. Florin M ...

Marius Oprea: „Niciodată nu este prea tîrziu pentru adevăr şi nici pentru dreptate”
02/10/2017 05:00

- Aţi infiinţat Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, institut de cercetare aflat sub egida Guvernului. Plecind de la această postură, cum se văd astăzi urmările comunismului şi cum ar treb ...

Prof. univ. dr. Stelian Dumistrăcel: „Un discurs care nu îl respectă pe interlocutor este un discurs pierdut”
19/08/2017 06:00

 Cald, deschis şi mai ales din cale afară de receptiv la tot ceea ce il inconjoară, lingvistul Stelian Dumistrăcel a mărturisit care este cea mai mare implinire pe care i-a oferit-o viaţa la catedră ...

„Orice ar fi, fizica nu se uită”
27/07/2017 05:36

  - De unde pasiunea pentru fizică? - Am trecut prin sistemul de invăţămant ca orice copil obişnuit. La un moment dat, am sesizat că sunt capabil să mă descurc la matematică mult mai bine decat ...

„În viaţă am avut o şansă extraordinară: să fac ceea ce îmi place”
13/07/2017 12:20

În interviul acordat cotidianului „Evenimentul Regional al Moldovei”, dr. Lăcrămioara Stratulat, care ocupă funcţia de director al Complexului Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi ...

Interviu cu Doru Baltag, medicul care alungă durerea cu ajutorul acelor
08/06/2017 05:25

-Domnule doctor, vă propun să pornim pe firul biografiei. Cum de aţi ajuns să practicaţi Medicina? -Traseul alegerii profesiei medicale este destul de liniar. Părintii mei au fost asistenti medicali in l ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei