Investiţie de 80.000 de euro în panificaţie
Dimensiune font:
Cea mai mare fabrică de panificaţie şi patiserie din judeţul Botoşani a făcut o nouă achiziţie. Este vorba despre un tunel de congelare pentru produsele de patiserie. „A costat 80.000 euro. Congelează la -40 de grade Celsius, iar prin asta produsul îşi păstrează intacte proprietăţile. Când un produs este congelat la -10 sau -15 grade, îşi pierde din umiditate, nu mai are aceleaşi calităţi. Dacă este păstrat un sfert de oră la -39 sau -40 de grade, va avea calităţi intacte atunci când va fi dezgheţat”, a declarat Florian Moruzi, directorul firmei „Casa Pâinii”. Tunelul de răcire este unicat în Botoşani și face parte din campania de retehnologizare a companiei atât pe segmentul panificaţie, cât şi pe patiserie.
Alina CALINIUC
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau