Trufe de iaurt, care se topesc în gură. Un desert senzațional de vară. O porție are doar 60 de calorii
Dimensiune font:
Sunt delicioase, cu aromă de iaurt, perfecte pentru gustarea celor mici. Nimic nu vă împiedică să le serviți dimineața, alături de o ceașcă de cafea aromată.
Ingredientele pentru aproximativ douăzeci de trufe:
150 de grame de iaurt alb;
120 de grame de brânză moale cu conținut scăzut de calorii;
120 de grame de făină;
40 de grame de stevie sau o 1de zahăr 00 grame de zahăr normal;
trei ouă;
trei linguri de ulei de arahide sau de floarea-soarelui;
sare,
praf de copt,
praf de cacao amar.
Pregătirea
Ouăle se pun într-un castron cu un praf de sare și se mixează cu un tel electric. După aproximativ un minut, adăugați zahărul (sau stevia) și continuați să amestecați cu o viteză mai mare. Adăugați o parte din făină și praful de copt și amestecați continuu.
Opriți telul electric, adăugați restul de făină, dar, de data asta, amestecați compoziția cu o spatulă. Completați compoziția cu uleiul, amestecând cu spatula.
După ce ați făcut acest lucru, luați o matriță rotundă căptușită cu hârtie de copt și turnați amestecul în ea. Matrița se dă într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade, timp de aproximativ douăzeci de minute.
Între timp, puneți brânza, iaurtul și 40 de grame de îndulcitor într-un castron, mixându-le cu un tel electric. Când blatul este copt, se scoate din cuptor și se taie în bucăți, care se pun în bobotul de bucătărie și se mărunțesc. După ce ați făcut acest lucru, turnați blatul mărunțit într-un castron destul de mare, adăugați crema de iaurt, amestecând compoziția cu o spatulă.
Când ingredientele sunt bine amestecate, formați bile, treceți-le în cacao și apoi puneți-le pe un platou. Poftă bună! Timp de preparare -5 minute, timp de gătit - 15-20 minute, porții - 18, calorii - 60 .
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau