Dieta Reginei Elisabeta a II-a, la 94 de ani
Dimensiune font:
Să aibă Elisabeta a II-a un secret care îi asigură vitalitatea incredibilă la cei 94 de ani ai săi? Apropiații susțin că, în afară de regimului de viață echilibrat, suverana Marii Britanii mai are niște trucuri…
Elisabeta a II-a are un regim de viață uneori chiar auster, dacă ne gândim la faptul că are un chef personal care îi poate îndeplini orice dorință. Regina Marii Britanii însă nu face abuz niciodată, iar acesta este unul dintre secretele longevității sale.
Elisabeta a II-a iubește ciocolata
Când trebuie să faci față anual la zeci de dineuri, evenimente și banchete regale, unde sunt servite o mulțime de feluri gourmet, e destul de greu să-ți înfrânezi pofetele, dar totuși suverana Marii Britanii reușește. Cum? În viața de zi cu zi, se abține de la mai multe alimente nocive pentru sănătate, dar și pentru greutate.
În primul rând, acum, din dieta Reginei Marii Britanii lipsesc aproape cu desăvârșire cartofii. În schimb, una dintre mâncărurile ei favorite sunt jumările din ou cu somon afumat și trufe. Trebuie să amintim, de altfel, și că una dintre plăcerile ei vinovate este ciocolata neagră, dar suverana nu se dă în lături uneori și de la ofelie de tort… Și, în pofida zvonurilor, nu bea zilnic, ci ocazional câte un cocktail sau un pahar de vin.
Dietă de regină
Fostul Chef al Palatului Buckingham scria în cartea sa de rețete că, spre deosebire de Prințul Philip, care „trăiește ca să mănânce', Regina Elisabeta a II-a se limitează la porții mici, preferând să mănânce feluri de mâncare light. Studiile au demonstrat că doar prin consumarea unei porții mai mici de mâncare putem tăia aproape 25% din consumul zilnic de hrană.
Mai mult, suverana Marii Britanii adoră peștele (peștele la grătar este aproape nelipsit la prânz sau la cină și somonul afumat la micul dejun) și consumă întotdeauna legume proaspete, din producția proprie, asta însemnând că mănâncă doar fructe de sezon și niciodată căpșuni sau zmeură iarna. Asta nu înseamnă că Elisabeta a II-a se frustrează permanent; din când în când, suverana își permite și ceva dulce. Iar când are salam de biscuiti, mănâncă întreaga prăjitură, însă câte puțin în fiecare zi. Altfel, Elisabeta a II-a consumă în general ciocolată neagră, cu cât mai neagră, cu atât mai bine.
Pe scurt, secretul suveranei este moderația în toate, fără exces de grăsimi sau carbohidrați.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau