Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui. Reţeta pas cu pas
Dimensiune font:
Aşa faci cea mai bună tocăniţă de pui.
Aveţi nevoie de umătoarele ingrediente: 6 pulpe de pui, patru cepe mari, doi ardei, ulei, două linguri de pastă de tomate, sare, piper, o lingură de făină şi mărar.
Mod de preparare
Pasul 1. Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac.
Pasul 2. După ce s-au călit legumele, se adaugă pasta de tomate.
Pasul 3. Adăugaţi şi o lingură de făină, pentru a îngroşa puţin sosul.
Pasul 4. Se pun pulpele, apă cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau