Chec aperitiv cu dovlecei și ciuperci
Dimensiune font:
O rețetă ușoară, de vară, checul aperitiv cu dovlecei este o alternativă sănătoasă inclusiv pentru prânz.
Ingrediente:
- 6-7 ciuperci
- 1 dovlecel
- 1 ceapa alba
- 1 morcov
- 4 oua
- 3 linguri faina
- 1/2 legatura marar
- 2 linguri parmezan ras
- sare/piper
Mod de preparare
Ciupercile se curata de coaja de deasupra, se spala bine si se taie feliute.
Dovlecelul il curatam de coaja si il taiem cubulete,ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mare.
Amestecam legumele taiate, condimentele, punem cele 2 oua, faina, parmezanul si mararul tocat marunt.
Intr-o tava punem hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptor pentru 45 minute.
Se serveste atat cald, cat si rece.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau