Cafeaua este istorie! Iată ce băutură sănătoasă te face sa uiți de oboseală
Dimensiune font:
Atunci când organismul este stresat, obosit şi lipsit de vlagă, mulți români apelează la cafea. Însă, există o altă băutură extrem de sănătoasă pe care o puteți prepara acasă.
Această băutură nu este greu de preparat şi ajută nu doar să elimini oboseala şi să-ţi recapeţi pofta de viaţa. Mai mult, ajută organismul să se hrănească, crescând rezistenţa la boli. Mai mult, ajută la detoxifiere.
Energizantul natural care te scapă rapid de oboseală
Băutura preparată acasă se prepară rapid și aduce numeroase beneficii sănătății, fiind un adevărat energizant natural.
Ingredientul principal al acestui suc sunt morcovii și sfecla, acestea două făcându-o o băutură cu proprietăți energizante.
Sfecla roșie aduce numeroase beneficii organismului, precum susținerea sănătății creierului și a inimii, De asemenea, reglează tranzitul intestinal sau îmbunătățirea performanței fizice.
Mai mult, sfecla roșie este o sursă bogată de vitamine și minerale, anume: vitamina C, vitamina K, vitamina A, fier, potasiu și magneziu.
Morcovii susțin și ei sănătatea inimii și a ficatului. De asemenea, ajută la combaterea cancerului, mențin echilibrul hormonal și îmbunătățesc aspectul pielii.
Un singur pahar consumat în fiecare dimineață pe stomacul gol va fi un adevărat boost de energie.
Mărul este și el un ingredient al sucului. Mărul are și el numeroase beneficii asupra organismului cum ar fi:
- Sustine pierderea in greutate.
- Scade riscul de a suferi de diabet
- Sustine sanatatea intestinala
- Sustine integritatea cerebrala
- Previne astmul si sustine functia pulmonara
- Sustine sanatatea si integritatea cognitiva
- Reduce riscul aparitiei cancerului
De menționat este faptul că aceste beneficii nu pot fi puse exclusiv pe seama unui consum regulat al acestor fructe. Este nevoie de o combinatie eficienta dintre factorii care definesc un stil de viata sanatos.
Iar combinația cu măr și sfeclă au un beneficiu mult mai mare asupra organismului.
Suc din sfeclă roșie, măr și morcov
Ingrediente:
- un kilogram sfeclă roșie
- jumătate de kilogram morcovi
- patru mere dulci/ portocale
- miere (după gust)
Se pun toate ingredientele în storcătorul de fructe. Dacă este nevoie, sucul obținut se îndulcește cu puțină miere. De asemenea, dacă vi se pare prea concentrat, puteți adăuga și puțină apă. Se transferă sucul în sticle și se păstrează la frigider.
Atenție! Persoanele care suferă de anumite afecțiuni sau urmează un tratament medicamentos trebuie să discute cu medicul curant înainte de a face o cură cu această băutură
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau