Turta dulce, cu aroma sa inconfundabilă de scortisoară, cuisoare si ghimbir, evocă nostalgii si povesti in preajma sărbătorilor de iarnă. Însă putini cunosc istoria fascinantă a acestui desert, care si-a inceput călătoria ca o delicates ...
Festivalurile de vin, devenite emblematice pentru Iasi, nu sunt doar o sărbătoare dedicată vinurilor locale, ci o adevărată explozie de experiente senzoriale, unde traditia si inovatia se intalnesc intr-un dans rafinat al gusturilor. În inima ...
Cand spunem jumări de porc ne gandim la un aliment traditional romanesc. Acestea sunt apreciate mai cu seamă de către cei care consumă carne, datorită texturii lor crocante si gustului deosebit. Potrivit cercetărilor medicale recente, se dovedesc ...
Produsul se vinde in judetele Covasna si Harghita, iar producătorii sunt cunoscuti pentru berea şi chipsurile „Csíki Sör” şi „Csíki Csipsz”. O conservă costă 40 de lei. O cutie cu „Urme de urs&rdq ...
Pentru a-si castiga existenta ucrainencele s-au apucat de gătit produse din bucătăria traditională a Ucrainei, iar activitatea si-o fac cunoscută pe Facebook - @Varenyk. „S-a intamplat că a trebuit să ne părăsim casa pentru o v ...
Te-ai gandit vreodată că in farfurie poţi avea o inimă de cobră, o broască cu inima caldă incă sau un cap de oaie intreg? Nu e o glumă. Astfel de meniuri sunt mult apreciate in lumea asiatică şi nu numai şi, pe deasupra, au şi preţuri care ...