Retete de cocktailuri delicioase pentru petrecerea de Revelion
Dimensiune font:
Retete de cocktailuri delicioase pentru petrecerea de Revelion
Cu siguranta fiecare dintre dumneavoastra ati testat macar o data in viata savoarea unui cocktail, alcoolic sau non-alcoolic. Pentru petrecerile din cluburi, cocktailul este un must have, alegerea acestuia fiind un fel de carte de vizita pentru persoana care il consuma. Daca doriti sa dati un pic de culoare petrecerii de revelion, alegeti din multitudinea de retete de cockatiluri pe cel care vi se pare cel mai potrivit gusturilor dumneavoastra.
Cocktailuri alcoolice si non-alcoolice pe baza de suc de portocale
Pentru a va ajuta un pic in alegerea unui cocktail, pe care il puteti cumpara gata preparat sau il puteti prepara acasa, incercam o scurta trecere in revista a celor mai cunoscute retete, multe avand la baza sucul de portocale.
Aperol Sour : 6 cl Aperol, 2 cl suc de lamaie, 2 cl suc de portocale, 1 cl sirop de zahar. Ingredientele se amesteca intr-un shaker, dupa care se toarna intr-un pahar. Se decoreaza cu o felie de portocala si o cireasa.
Blue Lagoon : 6 cl. Vodka, 1,5 cl. blue curacao, 12 cl. limonada. Se amesteca toate ingredientele si se toarna intr-un pahar inalt, dupa care se decoreaza cu o cireasa sau o felie de portocala.
Cream Temptation : 4 cl brandy, 3 cl lichior de afine, 3 cl frisca, 1/2 banana. Ingredientele se toarna in blender, se adauga cateva cuburi sparte de gheata si se amesteca timp de 1 minut. Se toarna intr-un pahar hurricane si se decoreaza cu o cireasa si o felie de portocala.
Madras : 6 cl. Vodka, 4,5 cl. suc de afine, 4,5 cl. suc de portocale. Intr-un pahar cu gheata se combina vodka, sucul de afine si sucul de portocale. Se decoreaza cu o felie de portocala.
Angel's Kiss : 4 cl suc de lime, 4 cl suc de portocale, 4 cl Cointreau. Se toarna intr-un pahar, se completeaza cu apa minerala si se amesteca cu o lingurita. Se decoreaza cu frunze de menta.
Green Eyes : 2 cl lichior Midori de pepene, 3 cl rom, 1,5 cl suc indulcit de lime, 1,5 cl crema de nuca de cocos, 4,5 cl suc de ananas. Se toarna peste gheata sparta si se amesteca.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau