Apa poate reţine o „amprentă” de energii la care a fost expusă
Dimensiune font:
Noile cercetări de la Institutul Aerospaţial al Universităţii din Stuttgart din Germania susţin teoria precum că apa are memorie. Această afirmaţie ar putea schimba substanţial modul nostru de a privi lumea.
Are apa memorie? Poate apa să reţină o „amprentă” de energii la care a fost expusă? Primul care a propus această teorie este imunologul francez Jacques Benveniste. El a publicat un articol controversat în anul 1988 în revista Nature care explica ce este homeopatia.
Teoria lui Benveniste a continuat a fi promovată de unii şi contestată de alţii. Video-ul de mai jos arată experimente absolut fascinante făcute de Institutul al Universităţii din Stuttgart pe “memoria” apei.
Rezultatele sunt deosebit de evocatoare, prezentând diferite tipuri de flori care sunt scufundate în apă şi modul în care reacţionează picăturile de apă la ele.
Dacă se dovedeşte că Jacques Benveniste are dreptate, atunci imaginaţi-vă ce ar putea însemna asta. Mai mult de 70% din planeta naostră este acoperită de apă; organismul uman este constituit 60% din apă; creierul uman conţine 70 % apă, plămânii – circa 90%. Energia noastră poate călători în afara creierului şi corpului nostru şi comunica cu energiile altor fiinţe vii de toate tipurile şi asta numai datorită amprentei acestei substanţe magice.
Oceanele râurile şi ploile pot fi transportatoare de orice fel de informaţie prin întreaga lume.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau