Top produse CeRaVe care fac acest brand atât de iubit

Crema_hidratanta

Dimensiune font:

| 16-02-2022 09:41

Cu un preț accesibil și formule eficiente, CeraVe este una dintre cele mai populare mărci de produse de îngrijire a pielii din farmacii. Dar s-ar putea să fii surprins de cât de multe trebuie să știi despre marcă sau de ce produsele sale sunt foarte recomandate atât de dermatologi, cât și de influenceri.
Înainte de a deveni numele cunoscut care este astăzi, CeraVe și-a început misiunea prin a oferi îngrijire terapeutică a pielii pentru toți. Drept urmare, brandul și-a propus să colaboreze cu dermatologi de top pentru a crea o linie de îngrijire a pielii, în special pentru cei care suferă de afecțiuni cronice de îngrijire a pielii, cu scopul de a restabili bariera pielii. Și tocmai asta au făcut.
Iar acum, mulțumită TikTok, CeraVe are un mare moment în centrul atenției. Marca aprobată de dermatologi este iubită pentru ceramidele sale care protejează bariera pielii și pentru prețurile accesibile. Iar datorită celebrei aplicații, CeRaVe ajunge rapid la statutul de cult.
Unul dintre motivele pentru care brandul este atât de apreciat este că toate produsele CeraVe conțin ceramide speciale care promit să restabilească funcția de barieră a pielii, care la rândul său menține pielea hidratată și sănătoasă.
Tom Allison, co-fondatorul CeraVe explică de ce ingredientul este atât de esențial pentru formula câștigătoare a CeraVe: „Cremele hidratante tradiționale sunt compuse din ingrediente precum umectanți (care atrag apa către piele) și emolienți (stratul uleios care se află deasupra pielii). pentru a opri scăparea apei). Acestea pot fi eficiente, dar nu abordează direct bariera cutanată compromisă care provoacă pielea uscată sau iritată în primul rând.”
El continuă: „Pentru a face asta, trebuie să adăugați ceramide, care vor ajuta la restabilirea funcției de barieră a pielii. Toate produsele CeraVe sunt îmbogățite cu trei molecule de lipide esențiale – ceramidele 1, 3 și 6-II – care se găsesc în mod natural în piele. Adăugând aceste trei ceramide în gama sa de îngrijire a pielii, CeraVe ajută la restabilirea barierei pielii, oferind o piele plină și hidratată.”
Există o mulțime de produse obligatorii CeraVe despre care suntem siguri că ai auzit deja. Așadar, dacă pielea ta este predispusă la uscăciune, erupții sau pur și simplu se luptă să se comporte bine, continuă să citești pentru a afla care sunt cele mai bune produse CeraVe care te pot ajuta.
Cremă hidratantă
Crema hidratantă de la CeraVe a fost unul dintre primele produse ale mărcii – și rămâne astăzi un favorit. Această cremă hidratantă ajută la restabilirea barierei pielii. Atunci când bariera pielii este compromisă, aceasta devine vulnerabilă la factorii de stres din mediu și nu poate funcționa la cea mai mare capacitate. CeRaVe crema hidratantă ajută la pătrunderea pielii, hidratând-o la nivel celular pentru a o proteja de uscarea pielii, crăpături, mâncărime etc.
Demachiant facial hidratant
Hydrating Facial Cleanser este grozav pentru persoanele cu piele normală până la uscată – și este unul dintre cele mai bine vândute produse CeraVe. Acest produs de curățare protejează bariera pielii, dar hidratează în timp ce curăță, ajutând pielea să își blocheze umiditatea după utilizare, mai ales atunci când este urmată de o cremă hidratantă. Nu este iritant și îndepărtează orice ulei și murdărie rămase pe piele din timpul zilei. În plus, nu va lăsa pielea uscată sau strânsă deloc.
Loțiune hidratantă facială SPF 25
Ușoară și nici măcar puțin grasă, această loțiune de față cu SPF este ideală pentru cei cu piele sensibilă care de obicei reacționează la crema solară. Fabricată cu acid hialuronic pentru hidratare și faimosul complex de ceramide CeraVe, calmează pielea pe măsură ce funcționează.
Cremă reparatoare pentru ochi
Pentru cearcănele, umflarea și deshidratarea generală, această cremă de ochi profund hidratantă face minuni.
Cremă hidratantă
Dacă pielea ta uscată a devenit crăpată și descuamată, un strat generos din această cremă hidratantă va face treaba. În plus, oferă hidratare timp de 24 de ore, astfel încât nu trebuie să îți faci griji cu privire la reaplicarea constantă.
Demachiant facial cu spumă
Îngrijirea pielii care se află undeva între gras și sensibil poate fi foarte dificilă, majoritatea produselor fiind potrivite pentru unul sau celălalt tip de piele. Acest produs de curățare gel-spumă mereu ușor luptă împotriva excesului de ulei, oferind în același timp hidratare. Partea preferată? De asemenea, este formulat cu niacinamidă pentru a reduce iritația.
Demachiant netezitor cu acid salicilic
Produsul care a entuziasmat tot TikTok – și din motive întemeiate. Acest produs de curățare CeRaVe este unul dintre preferatele clienților, datorită proprietăților sale delicate de exfoliere care alungă petele și pielea aspră. Dacă te lupți să folosești exfolianți chimici puternici, aceasta este o opțiune grozavă pentru tine, deoarece îndepărtează pielea moartă delicat și apoi este spălată. În plus, conține ceramide esențiale, precum și acid hialuonic, pentru a menține lucrurile hidratate și pentru a preveni uscarea. De asemenea, are o pompă, ceea ce îl face cel mai convenabil agent de curățare pentru duș.
Apă micelară hidratantă
Apa micelară hidratantă CeraVe este o alegere bună pentru o curățare de dimineață sau ca prim pas al unei curățări duble la sfârșitul zilei. Deoarece este blândă cu pielea, este o alternativă excelentă pentru îndepărtarea machiajului, în loc să folosești șervețele dure de demachiere.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
 Vaze Înnoite: Magia Hârtiei Creponate în Decorul Floral
17/05/2024 14:32

Vaze Înnoite: Magia Hartiei Creponate in Decorul Floral  Cunoscută si sub denumirea de hartie ondulată, este adesea folosită pentru a crea decoratiuni de sărbători, ambalarea cadourilor si real ...

Cosmoenergetica și puterea transformațională în dezvoltarea personală
15/05/2024 14:46

  Cosmoenergetica, o disciplină la intersectia spiritualitătii si stiintei, isi propune să armonizeze energiile umane cu cele cosmice. Originară din cercetările rusesti de la sfarsitul secolului XX, ...

Sindromul impostorului. O călătorie ascunsă în umbra succesului
13/05/2024 18:30

  O luptă tăcută, dar intens reală pentru multi dintre cei care par a fi pe culmile succesului, sindromul Impostorului poate atrage efecte dezastruoase. Recunoasterea si abordarea sa sunt esentiale pe ...

Se schimbă modul de generare a CNP-ului. Precizări de la Ministerul Afacerilor Interne despre semnificaţia cifrelor
13/05/2024 10:37

 Odată cu operationalizarea Sistemului Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă, un element de noutate il reprezintă generarea codului numeric personal, sens in care Ministerul Afacer ...

VIDEO Kylian Mbappe a făcut anunțul momentului în fotbal
10/05/2024 23:19

 Paris Saint Germain nu a reusit nici in acest sezon să cucerească UEFA Champions League, iar vestea cea mai proastă pentru parizieni a venit vineri, cand Kylian Mbappe a făcut un anunt important privi ...

După carnea artificială, cafeaua sintetică e pe Agenda 2030. Si asta
10/05/2024 13:57

              "O băutură care va apărea in curand pe piată are un gust mai bun ...

Partidul Puiul Malefic și-a anunțat candidatura. Cele mai ciudate partide înscrise la alegerile europarlamentare 2024
10/05/2024 12:56

 Partide politice cu nume mai putin obisnuite vor participa la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Unele si-au inceput activitatea ca o glumă, altele si-au atribuit acest nume pentru atrage atentia as ...

Prizonieri în labirintul nefericirii personale
09/05/2024 10:30

Suntem oameni, făpturi condamnate la o existentă plină de nuante, unde lumina se impleteste adesea cu umbra. În această lume modernă, in care fiecare moment pare a fi subiect de evaluare, fiecare per ...

Salcâmul, o simfonie a naturii îmbrățișată de timp și tradiție
08/05/2024 15:02

În tăcerea dulce a primăverii, cand pămantul se trezeste la viată si cerul se imbracă in albastrul pur, un copac infloreste cu o gratie aparte, aducand cu el nu doar o frumusete efemeră, ci si o ist ...

Femeile încă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul în familie
08/05/2024 11:22

Femeile incă se mai confruntă cu stereotipuri şi prejudecăţi legate de carieră şi rolul in familie, a declarat ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia-Elena Intotero, cu prile ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei