VIDEO Simona Halep, în turul doi la Australian Open 2022 - Evoluție convingătoare cu Magdalena Frech

halep 1112

Dimensiune font:

| 18-01-2022 08:59

 Simona Halep a avut nevoie de o oră și 29 de minute (6-4, 6-3) pentru a trece de Magdalena Frech (Polonia - 105 WTA). Fosta lideră mondială s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open, după un meci în care adversara s-a agățat de fiecare punct, dar românca s-a deplasat excelent și a avut o evoluție convingătoare.

Aici poți urmări un rezumat al partidei dintre Simona Halep și Magdalena Frech.

Ce a spus Simona Halep după victoria cu Magdalena Frech:


"Întotdeauna turul întâi e greu. Am fost un pic emoționată, nervoasă, dar am câștigat și asta mă face fericită. Încerc să joc cel mai bun tenis și sper să fiu din ce în ce mai bună în fiecare zi. A fost important pentru mine să joc la Melbourne (n.r. Summer Set 1), să mă obișnuiesc cu atmosfera și sper să joc ceva mai bine decât atât" - Simona Halep.

De știut:
 • Cea mai importantă performanță a Simonei (15 WTA) la Melbourne este calificarea în finală, la ediția din 2018, când a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, scor 7-6(2), 3-6, 6-4.
 • Pentru calificarea în turul al doilea, Simona Halep va primi 97.210 euro şi 70 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
 • Pentru un loc în turul al treilea, Halep (favorită 14) se va duela cu învingătoarea partidei dintre Katie Volynets (SUA - 176 WTA) și Beatriz Haddad Maia (Brazilia - 83 WTA).
 • Simona nu a mai întâlnit-o pe Volynets și a câștigat singura confruntare cu Haddad Maia (7-5, 6-3, la Wimbledon 2017).

 

Statistica partidei dintre Simona Halep și Magdalena Frech:
 
Ași: 4-0
Duble greșeli: 1-3
Puncte câștigate cu primul serviciu: 61% - 47%
Puncte câștigate cu al doilea serviciu: 47% - 34%
Puncte de break câștigate: 58% (7/12) - 80% (4/5)
Puncte câștigate la fileu: 67% (6/9) - 50% (3/6)
Lovituri câștigătoare: 25 - 12
Erori neforțate: 27 - 22
Viteză medie primul serviciu: 157 km/h - 159 km/h
Viteză medie al doilea serviciu: 124 km/h - 126 km/h.


Ultimul punct al partidei dintre Simona Halep și Magdalena Frech:


"Zâmbiți, vă rog":

 

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open 2022

 

 • Turul I: 6-4, 6-3 vs Magdalena Frech
   
 • Turul II: Beatriz Haddad Maia / Katie Volynets
 • Turul III: Emma Răducanu / Sloane Stephens
 • Optimi: Garbine Muguruza
 • Sferturi: Anett Kontaveit / Elena Rybakina
 • Semifinale: Aryna Sabalenka / Iga Swiatek / Anastasia Pavlyuchenkova
 • Finală: Ashleigh Barty / Naomi Osaka / Barbora Krejcikova

 

Desfășurarea meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech (6-4, 6-3)


Setul II

6-3 
Lovitura Simonei aterizează pe culoarul de dublu. Frech trimite bine, departe de Simona, și românca ajunge prea târziu la minge. Halep rezistă bine în schimb și Frech ratează lovitura decisivă. Lovitură de rever câștigătoare a Simonei (30-30). Simona vine la fileu și închide punctul cu un voleu executat perfect - minge de meci. Simona se apără bine, dar ratează forehandul în lung de linie. Încă o minge a Simonei se oprește în fileu. Simona construiește bine punctul și lovește decisiv în cross (40-40). Simona găsește linia laterală și mai obține o minge de meci. Atacul polonezei se oprește în banda fileului - Simona Halep se califică în turul secund.

5-3 Simona controlează schimbul și Frech nu rezistă prea mult timp. As la mediană (al patrulea din meci). Magdalena dă multe mingi înapoi, Simona "clipește" prima de această dată. Atac ratat de poloneză (40-15). Serviciu bun, Frech nu a putut face nimic. Poloneza va servi pentru a rămâne în meci.

4-3 Combinație câștigătoare pentru Frech - serviciu spre exterior, urmat de rever în celălalt colț al terenului. Dublă greșeală a polonezei. Simona aleargă incredibil, dar ratează lovitura decisivă. Încă o dublă greșeală (30-30). Frech prinde linia de fund cu puțin noroc, dar Simona atacă bine și forțează o eroare (30-40). Simona face breakul după o eroare a polonezei.

3-3 Frech nu mai rezistă sub presiune și ajunge prea târziu la minge. Simona lovește bine în diagonală și o incomodează pe adversară. Serviciul o ajută pe Simona, serie excelentă pentru româncă. Care se oprește în acest moment, Frech s-a apărat mult mai bine (40-15). Atac decisiv al Simonei, care egalează.

2-3 Simona este mai agresivă la retur, câștigă primul punct și se lovește cu racheta în cap. Lovitură prea lungă a Magdalenei, lucru confirmat de reluarea oficială. Simona se deplasează excelent, Magdalena ratează lovitura și românca are trei mingi de break. Încă o ratare a polonezei.

1-3 Vine și prima dublă greșeală a Simonei. Atacul româncei se oprește în banda fileului (0-30). Atac mult mai bun, în diagonală (15-30). Simona găsește colțul terenului - a fost o lovitură la limită. Scurtă foarte bună a polonezei, Simona nu se aștepta (30-40). Simona ajunge târziu la minge și Frech face breakul.

1-2 Simona mai comite o eroare și se ceartă pentru prima oară în acest meci. Simona prinde linia cu un rever în lung de linie (a 18-a lovitură câștigătoare, Frech are doar 7). Retur bun al Simonei. Încă o lovitură pe care Simona o scapă de sub control. Se joacă de o oră. Forehand plasat în colțul terenului de Magdalena Frech - lovitură superbă. Simona egalează la 40. Halep se apără bine, dar Frech lovește puternic și precis. Încă o lovitură câștigătoare a polonezei.

1-1 Halep impune ritmul, Frech nu face față. Serviciu foarte bun spre exterior. Magdalena trimite pe linia de fund, Simona lovește cu rama. Rever ratat de româncă (30-30). Simona se apără bine, dar Frech este mai agresivă și câștigă punctul de lângă fileu (30-40). Simona ratează complet o lovitură și situația din primul set se repetă - Magdalena recuperează breakul.

1-0 Simona începe bine gameul de retur și conduce cu 30-15 (un atac al polonezei se oprește în bandă). Încă un schimb lung în care Simona se descurcă excelent. Lovitură ratată complet de Magdalena, Simona face breakul.

Setul I

6-4 
Simona începe gameul cu un as. Halep este prea avansată în teren, Frech profită (15-15). Simona servește bine la mediană, urcă la fileu și lovește câștigător. Încă un as. Rever în lung de linie câștigător - Simona închide primul set după 49 de minute de joc.

5-4 Simona pare că se grăbește să închidă setul și comite câteva erori. Mingea Simonei se oprește în banda fileului, românca pare nemulțumită. Frech ratează atacul în lung de linie. Simona nu gestionează bine o minge joasă. Halep prinde cu puțin noroc linia și închide punctul cu un forehand bine executat. Simona controlează punctul și îl câștigă de lângă fileu (40-40). Simona trimite prea lung. Frech comite o dublă greșeală într-un moment important. Magdalena trimite câteva lovituri la limită și câștigă punctul. Serviciu bun spre exterior, Frech se apropie.

5-3 Frech începe bine gameul de retur. Simona ajunge prea târziu la o minge (0-30). Simona servește mult mai bine și reduce din diferență. Simona servește în corpul adversarei, Frech returnează la fel și Simona este surprinsă (15-40). Frech ratează de puțin un slice, rămâne o minge de break. Magdalena returnează excelent și recuperează un break.


5-2 Retur ratat de Simona. Încă un schimb extraordinar în care Simona lovește foarte precis (15-15). Frech servește bine și închide punctul cu un rever executat cu ambele mâini. Lovitură câștigătoare în lung de linie a româncei. Simona ajunge repede la fileu și câștigă punctul cu o scurtă perfectă în diagonală. Simona returnează bine și mai face un break.

4-2 Simona revine dintr-o poziție dificilă și începe bine gameul de serviciu. Voleul Simonei se oprește în fileu. Halep face din nou pasul la fileu, dar de această dată ia o decizie mai bună (30-15). Schimb superb câștigat de Simona, care a alergat dintr-un colț în celălalt al terenului și a închis cu un forehand în lung de linie. Frech preia controlul cu un retur fulgerător și recuperează (40-30). Magdalena caută lovitură pe contre-pied, dar Simona rămâne concentrată și o surprinde pe poloneză prea apropiată de fileu.

3-2 Lovitură trimisă în fileu de Frech. Magdalena face pasul la fileu devreme și o surprinde pe Halep. Frech rezistă foarte bine în schimburi, dar Simona are răbdare și închide punctul cu un forehand în cross (15-30). Execuție superbă de lângă fileu a Magdalenei. Simona profită de o lovitură scurtă și obține încă o minge de break după ce a plasat bine mingea. Dar Frech salvează cu un serviciu care o scoate în exterior pe jucătoarea noastră. Simona își aduce adversara la fileu și o lobează. Lovitură ratată de Frech - încă un break.

2-2 Simona este puțin mai agresivă. Lovitură puțin prea lungă a româncei (15-15). Serviciu excelent. Lovituri puternice de ambele părți - Frech este prima care cedează (40-15). Simona închide gameul cu primul său as.

1-2 Simona lovește câștigător cu forehandul și strânge pumnul. Halep ajunge târziu la o minge (15-15). Magdalena stă bine în schimburi, Simona comite prea multe erori în aceste momente. Lovitură de rever în lung de linie foarte bună a Simonei, Frech nu mai poate trimite mingea înapoi (30-30). Simona dictează ritmul, Frech ratează lovitura și oferă o minge de break. Încă o eroare pe rever. Simona gestionează mai bine lupta la fileu și mai obține o minge de break. Frech atacă puternic în colțul terenului. Simona este chemată la fileu și Frech câștigă punctul cu o lovitură bine plasată. Voleu ratat complet de Simona - Frech își face serviciul.

1-1 Simona controlează schimburile și forțează erori din partea adversarei. Halep trimite la limită, dar mingea nu prinde linia (15-15). O lovitură moale a Simonei se oprește în banda fileului. Simona plasează bine serviciul, Frech se întinde și nu mai poate lovi precis (30-30). Halep caută lovitura decisivă și trimite afară (minge de rebreak). Încă o lovitură de rever ratată de Simona - Frech egalează.

1-0 Meciul a început cu Frech la serviciu. Simona câștigă primul punct după un schimb lung (a venit o eroare din partea polonezei). Încă un punct identic - același deznodământ. Frech găsește un unghi bun, dar Simona se apără bine și câștigă obține trei mingi de break. Serviciu bun la mediană al Magdalenei. Halep face pasul la fileu și închide gameul cu un voleu.

Kelly Thomson este arbitrul din scaun al partidei.

Cele două jucătoare se află la încălzire, nu va mai dura mult și va incepe partida.

La Melbourne sunt 22 grade Celsius în aceste momente.

S-a terminat meciul dintre Andrey Rublev și Gianluca Mager (rusul s-a impus in trei seturi), iar acum va urma pe "Margaret Court Arena" partida Simonei cu Magdalena.

 

Simona debutează la actuala ediție de la Australian Open contra sportivei de pe locul 105 mondial. Halep și Frech s-au mai întâlnit la Praga în 2020, iar Simona s-a impus categoric: 6-2, 6-0.
 

Cine este Magdalena Frech

 

24 de ani, născută la Lodz, Polonia. Are 1.71 metri și cel mai sus în clasamentul WTA a fost pe locul 99 (octombrie 2021). A câștigat din tenis $665.817. Nu are niciun titlu WTA în palmares, iar în prezent se află pe locul 102 mondial.
 
Simona Halep a câștigat singurul meci direct jucat până acum: 6-2, 6-0 la Praga, în 2020, în sferturi, turneu desfășurat pe zgură.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Primaria Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani, telefon 0231/561.946, fax 0231/561.936, e-mail: primariacotusca@ yahoo.com, cod fiscal 3372157. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: a) teren in suprafata de 7.900 mp, din Parcela Cadastrala 677, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; b) teren in suprafata de 680 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 2, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; c) teren in suprafata de 7.210 mp, din Parcela Cadastrala 682, lot 1, situat in comuna Cotusca, judetul Botosani, apartine domeniului public al Comunei Cotusca, conform caietului de sarcini; conform H.C.L. nr. 22/08.04.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Primariei Comunei Cotusca. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei, se achita numerar la Casieria institutiei sau in contul concedentului: RO60 TREZ 1195 006X XX00 0330, deschis la Trezoreria Saveni, cod fiscal al concedentului 3372157. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 20.05.2022, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 30.05.2022, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 30.05.2022, ora 12.00, la sediul Primariei Comunei Cotusca, Cotusca, Str. Principala nr. 116, judetul Botosani. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de contencios administrativ a Tribunalului Botosani, oras Botosani, Str. Maxim Gorki nr. 8, judetul Botosani, telefon 0231/511.739, fax 0231/531.832, e-mail: tr-botosani-reg@ just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.05.2022.
Administratorul judiciar desemnat prin Sentinţa civilă nr. 76/F/12 aprilie 2022, pronunţată de Tribunalul Vaslui în dosarul nr. 454/89/2022, privind debitoarea S.C. SOPHPANIS S.R.L. Vaslui, având C.U.I. 28957084, sediul social în mun. Vaslui, str. Ştefan cel Mare, nr. 275, corp clădire C3, spaţiul 1, jud. Vaslui, înscrisă la O.R.C. Vaslui sub numărul J37/313/2011, notifică deschiderea procedurii generale a insolvenţei, conform Legii privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor este 20.05.2022. În temeiul art. 114 din Legea privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, nedepunerea cererii de admitere a creanţei până la termenul menţionat atrage decăderea din drepturi privind creanţa/creanţele deţinute împotriva debitorului. Termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 03.06.2022. Termenul pentru soluţionarea eventualelor contestaţii şi pentru afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 28.06.2022. Adunarea creditorilor va avea loc în data de 09.06.2022, ora 1200 la sediul administratorului judiciar din mun. Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, jud. Vaslui, având următoarea ordine de zi: 1. desemnarea comitetului creditorilor şi a preşedintelui acestuia; 2. confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului, 3. probleme diverse. Relaţii la administratorul judiciar ESTCONSULT I.P.U.R.L. Huşi, tel. 0335/566.035, 0727/850.575.
1.Informatii generale privind locatorul: Primaria Comunei Voinesti, cu sediul in satul Voinesti, str.Principala, nr.153, comuna Voinesti, judetul Iasi , telefon/fax: 0232/294755 2.Informatii generale privind obiectul inchirierii : inchiriere pe o perioada de 7 ani a unor suprafete de pasuni aflate in domeniul privat al UAT Comuna Voinesti, conform caietului de sarcini. Pretul de inchiriere stabilit conform HCL nr.74 /23.04.2021 , HCL nr.80/28.05.2021 si HCL nr.14/24.03.2022 este de 120 lei/ha/an. 2.1. Procedura aplicata : atribuire directa conform HCL nr.74 /23.04.2021 3. Informatii privind documentatia de inchiriere: 3.1.Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de inchiriere. Documentatia de atribuire se poate obtine de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iasi. 3.2. Denumirea si adresa Compartimentului din cadrul locatorului de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de inchiriere. Documentatia de inchiriere se poate obtine de la Compartimentul Registru agricol din cadrul Primariei Comunei Voinesti, persoana de contact: inspector Marcoci Irina – membru comisie 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar. Documentatia de atribuire se poate obtine contra sumei de 100 lei de la sediul Primariei Comunei Voinesti, din sat Voinesti, str.Principala, nr.153, com.Voinesti, jud. Iaşi. Suma se achita la casieria institutiei. 4. Informatii privind cererile de inscriere 4.1. Data limita de depunere a cererilor de inscriere la sedinta publica de atribuire directa Dosarele de inscriere se depun la registratura Primariei Comunei Voinesti, pana la data de 16.05.2022 ora 1500. Documntele necesare in vederea intocmirii dosarului de inscriere sunt mentionate in caietul de sarcini. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de atribuire directa Sedinta publica de atribuire directa va avea loc in data de 19.05.2022 ora 0900 la sediul Primariei Comunei Voinesti. 6. Denumirea instantei competente in solutionarea litigiilor Judecatoria Iasi, str.Anastasie Panu, nr.25
Roland Garros: Irina Bara, în al doilea tur al calificărilor
17/05/2022 14:55

 Irina Bara a invins-o marti pe Jesika Maleckova (252 WTA) in primul tur al calificărilor pentru tabloul feminin de simplu de la Roland Garros. Irina Bara  Bara (114 WTA) a trecut de jucătoare ...

Lista favoriţilor la Roland Garros. Ce şanse are Halep
17/05/2022 13:12

Roland Garros incepe pe 22 mai, urmand să se incheie pe 5 iunie. Oficial, turneul a inceput incă de pe 16 mai, cand au avut loc primele meciuri din cele trei tururi preliminare care preced accederea pe tab ...

Floyd Mayweather, sex doar pe bani
17/05/2022 11:08

Floyd Mayweather, dezvăluiri fără retineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie mă plăteste ea pe mine!” Americanul s-a retras din activitate, insă continuă să aibă porecla 'Mon ...

Două românce joacă marți la Roland-Garros 2022. Orele de start ale meciurilor
17/05/2022 09:30

Turneul de Grand Slam de la Roland-Garros continuă marti cu meciurile din primul tur de pe tablourile de calificare, Romania avand două reprezentante, la feminin, pe Irina Bara si Mihaela Buzărnescu. De la ...

Liga I - rezultatele etapei a noua din play-off/play-out şi clasamentul
17/05/2022 09:00

Meciurile din etapa a noua a fazelor play-off şi play-out ale Ligii I de fotbal au avut loc de vineri pană luni. Rezultate: Play-off Sambătă 14 mai FCV Farul Constanţa - FC Argeş 1-0 (1-0), Academia ...

Kylian Mbappe va juca la Real Madrid, anunță Marca
16/05/2022 13:37

 Jurnalistii de la Marca titrează luni: Kylian Mbappe va juca la Real Madrid incepand din sezonul viitor. În varstă de 23 de ani, atacantul francez este unul dintre cei mai importanti jucători din ...

Roland-Garros 2022 începe luni la Paris. Două românce joacă în prima zi. Marius Copil e și el în program
16/05/2022 09:04

Roland-Garros 2022, al doilea Grand Slam al anului, va debuta luni, 16 mai, cu meciurile de pe tablourile de calificare, in programul zilei aflandu-se si trei reprezentanti ai Romaniei. În jurul orei 13. ...

Simona Halep a urcat pe locul 19 WTA, iar Gabriela Ruse, pe locul 52 WTA, cel mai bun din carieră
16/05/2022 08:55

 Simona Halep a urcat de pe locul 21 pe locul 19, cu 2.126 de puncte, in clasamentul WTA dat publicităţii luni, iar Gabriela Ruse a urcat cinci poziţii, pană pe locul 52, cel mai bun din carieră, cu 1 ...

VIDEO CFR Cluj, campioana României pentru al cincilea sezon consecutiv (2-1 vs CSU Craiova)
16/05/2022 00:12

 Hegemonia celor de la CFR Cluj in Liga 1 continuă: echipa pregătită de Dan Petrescu a castigat al cincilea titlu consecutiv, după ce s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, impotriva echipei CS Universita ...

Tâlcul rechemării lui Mugurel Cornăţeanu
15/05/2022 23:59

Posesor al Licenţei Pro UEFA, Mugurel Cornăţeanu a fost antrenorul principal din acte al Politehnicii Iaşi in timpul mandatului lui Daniel Pancu. Apoi, după retrogradarea echipei in eşsalonul secund, s-a ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei