VIDEO Simona Halep, în turul doi la Australian Open 2022 - Evoluție convingătoare cu Magdalena Frech

halep  1112

Dimensiune font:

| 18-01-2022 08:59

 Simona Halep a avut nevoie de o oră și 29 de minute (6-4, 6-3) pentru a trece de Magdalena Frech (Polonia - 105 WTA). Fosta lideră mondială s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open, după un meci în care adversara s-a agățat de fiecare punct, dar românca s-a deplasat excelent și a avut o evoluție convingătoare.

Aici poți urmări un rezumat al partidei dintre Simona Halep și Magdalena Frech.

Ce a spus Simona Halep după victoria cu Magdalena Frech:


"Întotdeauna turul întâi e greu. Am fost un pic emoționată, nervoasă, dar am câștigat și asta mă face fericită. Încerc să joc cel mai bun tenis și sper să fiu din ce în ce mai bună în fiecare zi. A fost important pentru mine să joc la Melbourne (n.r. Summer Set 1), să mă obișnuiesc cu atmosfera și sper să joc ceva mai bine decât atât" - Simona Halep.

De știut:
  • Cea mai importantă performanță a Simonei (15 WTA) la Melbourne este calificarea în finală, la ediția din 2018, când a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki, scor 7-6(2), 3-6, 6-4.
  • Pentru calificarea în turul al doilea, Simona Halep va primi 97.210 euro şi 70 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
  • Pentru un loc în turul al treilea, Halep (favorită 14) se va duela cu învingătoarea partidei dintre Katie Volynets (SUA - 176 WTA) și Beatriz Haddad Maia (Brazilia - 83 WTA).
  • Simona nu a mai întâlnit-o pe Volynets și a câștigat singura confruntare cu Haddad Maia (7-5, 6-3, la Wimbledon 2017).

 

Statistica partidei dintre Simona Halep și Magdalena Frech:
 
Ași: 4-0
Duble greșeli: 1-3
Puncte câștigate cu primul serviciu: 61% - 47%
Puncte câștigate cu al doilea serviciu: 47% - 34%
Puncte de break câștigate: 58% (7/12) - 80% (4/5)
Puncte câștigate la fileu: 67% (6/9) - 50% (3/6)
Lovituri câștigătoare: 25 - 12
Erori neforțate: 27 - 22
Viteză medie primul serviciu: 157 km/h - 159 km/h
Viteză medie al doilea serviciu: 124 km/h - 126 km/h.


Ultimul punct al partidei dintre Simona Halep și Magdalena Frech:


"Zâmbiți, vă rog":

 

Cum arată traseul virtual al Simonei Halep la Australian Open 2022

 

  • Turul I: 6-4, 6-3 vs Magdalena Frech
     
  • Turul II: Beatriz Haddad Maia / Katie Volynets
  • Turul III: Emma Răducanu / Sloane Stephens
  • Optimi: Garbine Muguruza
  • Sferturi: Anett Kontaveit / Elena Rybakina
  • Semifinale: Aryna Sabalenka / Iga Swiatek / Anastasia Pavlyuchenkova
  • Finală: Ashleigh Barty / Naomi Osaka / Barbora Krejcikova

 

Desfășurarea meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech (6-4, 6-3)


Setul II

6-3 
Lovitura Simonei aterizează pe culoarul de dublu. Frech trimite bine, departe de Simona, și românca ajunge prea târziu la minge. Halep rezistă bine în schimb și Frech ratează lovitura decisivă. Lovitură de rever câștigătoare a Simonei (30-30). Simona vine la fileu și închide punctul cu un voleu executat perfect - minge de meci. Simona se apără bine, dar ratează forehandul în lung de linie. Încă o minge a Simonei se oprește în fileu. Simona construiește bine punctul și lovește decisiv în cross (40-40). Simona găsește linia laterală și mai obține o minge de meci. Atacul polonezei se oprește în banda fileului - Simona Halep se califică în turul secund.

5-3 Simona controlează schimbul și Frech nu rezistă prea mult timp. As la mediană (al patrulea din meci). Magdalena dă multe mingi înapoi, Simona "clipește" prima de această dată. Atac ratat de poloneză (40-15). Serviciu bun, Frech nu a putut face nimic. Poloneza va servi pentru a rămâne în meci.

4-3 Combinație câștigătoare pentru Frech - serviciu spre exterior, urmat de rever în celălalt colț al terenului. Dublă greșeală a polonezei. Simona aleargă incredibil, dar ratează lovitura decisivă. Încă o dublă greșeală (30-30). Frech prinde linia de fund cu puțin noroc, dar Simona atacă bine și forțează o eroare (30-40). Simona face breakul după o eroare a polonezei.

3-3 Frech nu mai rezistă sub presiune și ajunge prea târziu la minge. Simona lovește bine în diagonală și o incomodează pe adversară. Serviciul o ajută pe Simona, serie excelentă pentru româncă. Care se oprește în acest moment, Frech s-a apărat mult mai bine (40-15). Atac decisiv al Simonei, care egalează.

2-3 Simona este mai agresivă la retur, câștigă primul punct și se lovește cu racheta în cap. Lovitură prea lungă a Magdalenei, lucru confirmat de reluarea oficială. Simona se deplasează excelent, Magdalena ratează lovitura și românca are trei mingi de break. Încă o ratare a polonezei.

1-3 Vine și prima dublă greșeală a Simonei. Atacul româncei se oprește în banda fileului (0-30). Atac mult mai bun, în diagonală (15-30). Simona găsește colțul terenului - a fost o lovitură la limită. Scurtă foarte bună a polonezei, Simona nu se aștepta (30-40). Simona ajunge târziu la minge și Frech face breakul.

1-2 Simona mai comite o eroare și se ceartă pentru prima oară în acest meci. Simona prinde linia cu un rever în lung de linie (a 18-a lovitură câștigătoare, Frech are doar 7). Retur bun al Simonei. Încă o lovitură pe care Simona o scapă de sub control. Se joacă de o oră. Forehand plasat în colțul terenului de Magdalena Frech - lovitură superbă. Simona egalează la 40. Halep se apără bine, dar Frech lovește puternic și precis. Încă o lovitură câștigătoare a polonezei.

1-1 Halep impune ritmul, Frech nu face față. Serviciu foarte bun spre exterior. Magdalena trimite pe linia de fund, Simona lovește cu rama. Rever ratat de româncă (30-30). Simona se apără bine, dar Frech este mai agresivă și câștigă punctul de lângă fileu (30-40). Simona ratează complet o lovitură și situația din primul set se repetă - Magdalena recuperează breakul.

1-0 Simona începe bine gameul de retur și conduce cu 30-15 (un atac al polonezei se oprește în bandă). Încă un schimb lung în care Simona se descurcă excelent. Lovitură ratată complet de Magdalena, Simona face breakul.

Setul I

6-4 
Simona începe gameul cu un as. Halep este prea avansată în teren, Frech profită (15-15). Simona servește bine la mediană, urcă la fileu și lovește câștigător. Încă un as. Rever în lung de linie câștigător - Simona închide primul set după 49 de minute de joc.

5-4 Simona pare că se grăbește să închidă setul și comite câteva erori. Mingea Simonei se oprește în banda fileului, românca pare nemulțumită. Frech ratează atacul în lung de linie. Simona nu gestionează bine o minge joasă. Halep prinde cu puțin noroc linia și închide punctul cu un forehand bine executat. Simona controlează punctul și îl câștigă de lângă fileu (40-40). Simona trimite prea lung. Frech comite o dublă greșeală într-un moment important. Magdalena trimite câteva lovituri la limită și câștigă punctul. Serviciu bun spre exterior, Frech se apropie.

5-3 Frech începe bine gameul de retur. Simona ajunge prea târziu la o minge (0-30). Simona servește mult mai bine și reduce din diferență. Simona servește în corpul adversarei, Frech returnează la fel și Simona este surprinsă (15-40). Frech ratează de puțin un slice, rămâne o minge de break. Magdalena returnează excelent și recuperează un break.


5-2 Retur ratat de Simona. Încă un schimb extraordinar în care Simona lovește foarte precis (15-15). Frech servește bine și închide punctul cu un rever executat cu ambele mâini. Lovitură câștigătoare în lung de linie a româncei. Simona ajunge repede la fileu și câștigă punctul cu o scurtă perfectă în diagonală. Simona returnează bine și mai face un break.

4-2 Simona revine dintr-o poziție dificilă și începe bine gameul de serviciu. Voleul Simonei se oprește în fileu. Halep face din nou pasul la fileu, dar de această dată ia o decizie mai bună (30-15). Schimb superb câștigat de Simona, care a alergat dintr-un colț în celălalt al terenului și a închis cu un forehand în lung de linie. Frech preia controlul cu un retur fulgerător și recuperează (40-30). Magdalena caută lovitură pe contre-pied, dar Simona rămâne concentrată și o surprinde pe poloneză prea apropiată de fileu.

3-2 Lovitură trimisă în fileu de Frech. Magdalena face pasul la fileu devreme și o surprinde pe Halep. Frech rezistă foarte bine în schimburi, dar Simona are răbdare și închide punctul cu un forehand în cross (15-30). Execuție superbă de lângă fileu a Magdalenei. Simona profită de o lovitură scurtă și obține încă o minge de break după ce a plasat bine mingea. Dar Frech salvează cu un serviciu care o scoate în exterior pe jucătoarea noastră. Simona își aduce adversara la fileu și o lobează. Lovitură ratată de Frech - încă un break.

2-2 Simona este puțin mai agresivă. Lovitură puțin prea lungă a româncei (15-15). Serviciu excelent. Lovituri puternice de ambele părți - Frech este prima care cedează (40-15). Simona închide gameul cu primul său as.

1-2 Simona lovește câștigător cu forehandul și strânge pumnul. Halep ajunge târziu la o minge (15-15). Magdalena stă bine în schimburi, Simona comite prea multe erori în aceste momente. Lovitură de rever în lung de linie foarte bună a Simonei, Frech nu mai poate trimite mingea înapoi (30-30). Simona dictează ritmul, Frech ratează lovitura și oferă o minge de break. Încă o eroare pe rever. Simona gestionează mai bine lupta la fileu și mai obține o minge de break. Frech atacă puternic în colțul terenului. Simona este chemată la fileu și Frech câștigă punctul cu o lovitură bine plasată. Voleu ratat complet de Simona - Frech își face serviciul.

1-1 Simona controlează schimburile și forțează erori din partea adversarei. Halep trimite la limită, dar mingea nu prinde linia (15-15). O lovitură moale a Simonei se oprește în banda fileului. Simona plasează bine serviciul, Frech se întinde și nu mai poate lovi precis (30-30). Halep caută lovitura decisivă și trimite afară (minge de rebreak). Încă o lovitură de rever ratată de Simona - Frech egalează.

1-0 Meciul a început cu Frech la serviciu. Simona câștigă primul punct după un schimb lung (a venit o eroare din partea polonezei). Încă un punct identic - același deznodământ. Frech găsește un unghi bun, dar Simona se apără bine și câștigă obține trei mingi de break. Serviciu bun la mediană al Magdalenei. Halep face pasul la fileu și închide gameul cu un voleu.

Kelly Thomson este arbitrul din scaun al partidei.

Cele două jucătoare se află la încălzire, nu va mai dura mult și va incepe partida.

La Melbourne sunt 22 grade Celsius în aceste momente.

S-a terminat meciul dintre Andrey Rublev și Gianluca Mager (rusul s-a impus in trei seturi), iar acum va urma pe "Margaret Court Arena" partida Simonei cu Magdalena.

 

Simona debutează la actuala ediție de la Australian Open contra sportivei de pe locul 105 mondial. Halep și Frech s-au mai întâlnit la Praga în 2020, iar Simona s-a impus categoric: 6-2, 6-0.
 

Cine este Magdalena Frech

 

24 de ani, născută la Lodz, Polonia. Are 1.71 metri și cel mai sus în clasamentul WTA a fost pe locul 99 (octombrie 2021). A câștigat din tenis $665.817. Nu are niciun titlu WTA în palmares, iar în prezent se află pe locul 102 mondial.
 
Simona Halep a câștigat singurul meci direct jucat până acum: 6-2, 6-0 la Praga, în 2020, în sferturi, turneu desfășurat pe zgură.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:12

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Gura Vaii, cu sediul social in comuna Gura Vaii, satul Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau, cod postal 607220, telefon 0371/407.500, fax 0372/002.112, e-mail: primariaguravaii@yahoo.com, cod fiscal 4278108. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: - teren in suprafata de 316 mp, situat in intravilanul comunei Gura Vaii, satului Rotunda, nr. Cadastral 62185, CF 62185, apartinand domeniului privat al Comunei Gura Vaii, conform H.C.L. Comunei Gura Vaii nr. 09/22.01.2024, caietului de sarcini si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartimentul Achizitii Publice sau se poate consulta pe site-ul: www.uatcomuna guravaii.ro, sectiunea -Anunturi. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: de la Compartimentul Achizitii Publice, din cadrul Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau in contul de trezorerie RO17 TREZ 0625 006X XX00 0079, deschis la Trezoreria Onesti, cod fiscal: 4278108. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 27.03.2024, ora 12.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 04.04.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 05.04.2024, ora 09.00, Comuna Gura Vaii, comuna Gura Vaii, sat Gura Vaii, Str. Primariei nr. 2, judetul Bacau. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Judecatoria Onesti, cu sediul in municipiul Onesti, Str. Tineretului nr. 1, judetul Bacau, telefon 0234/311.913, fax 0234/326.170, e-mail: jud-onesti-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 08.03.2024.
ANUNȚ DE LICITAȚIE. Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro, organizează în data de 29.03.2024, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 16.000,00 mp, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, zona Dedeman. 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail: primaria_valealupului@yahoo.com, patrimoniu@comuna-valealupului.ro 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 16.000 mp, situat în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 96128, CF nr. 96128, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: gratuit 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 20.03.2024, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 29.03.2024, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 29.03.2024, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro PRIMAR, Florin-Liviu DULGHERU
Carlos Alcaraz, învins de Grigor Dimitrov în sferturi la Miami
29/03/2024 10:59

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz, locul 2 mondial, a fost eliminat, vineri, in sferturile de finală ale Mastersului de la Miami, Alcaraz a fost invins de bulgarul Grigor Dimitrov, locul 12 mondial, ...

De doi bani salvare pentru Poli, fără speranță pentru Botoșani!
29/03/2024 01:01

* in ultimele 8 partide disputate in SuperLigă, Iasul a castigat doar un punct in fata botosănenilor, a marcat 3 goluri si a primit 18! * de aici pleacă partida de sambătă după-amiază, de la Botosani (or ...

Unde va fi construit viitorul stadion al Iașului și care este noua capacitate propusă
27/03/2024 11:29

  Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a anuntat că noul stadion al orasului va fi construit in zona Cicoarei, in apropierea viitoarei Autostrăzi A8, “Autostrada Unirii” Această deci ...

Şahista Irina Bulmaga, comportare excelentă într-o competiţie cu 30 de mari maeştri!
26/03/2024 18:42

Trei şahiste de la CSM Iaşi 2020 au luat parte timp de două zile, la Bucureşti, la un puternic turneu de şah rapid, primul din circuitul Grand Prix Romania 2024 – Campionatul Internaţional al Romani ...

Handbal la ,,Polivalentă”, ca în vremurile bune!
26/03/2024 18:41

Sala Polivalentă ,,Dan Constantin Irimiciuc” a fost neincăpătoare pentru publicul dornic să urmărească o partidă de handbal de calitate. CSM Iaşi 2020 şi CSM Galaţi au reuşit să ofere acest lu ...

Iașul stă mai bine la handbal decât Galațiul!
25/03/2024 16:03

Sfarsitul săptămanii trecute a consemnat un atractiv duel intre Iasi si Galati printr-o dublă confruntare handbalistică. Prima dintre ele s-a desfăsurat sambătă, la Galati, intre două echipe studentesti ...

 Gala Laureaţilor Sportului Ieşean – un eveniment sub semnul pasiunii şi performanţei
25/03/2024 06:04

Sala Unirii de la Cinema Victoria din Iaşi a găzduit Gala Laureaţilor Sportului Ieşean pentru anul 2023. Cu acest prilej, au fost premiaţi performerii anului trecut la sporturi olimpice, sporturi neolimpic ...

 Și am trecut pe locul I!
24/03/2024 22:01

* CSM Iasi 2020-CSM Galati 21-19 (10-9) Handbalistele iesene au obtinut o victorie meritată in fata a peste 1500 de spectatori, după un meci palpitant cu spectaculoase răsturnări de scor. CSM Iasi 2020 a i ...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Anunţ clar al americanilor. Ruptura totală este evidentă
24/03/2024 09:57

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Anunţ clar al americanilor. Ruptura totală este evidentă. Totul a devenit public in urmă cu puţin timp. Fostul lider mondial WTA şi fostul antrenor, Patrick Mo ...

Formula 1: Dublă Ferrari în Australia - Abandonuri pentru Verstappen și Hamilton
24/03/2024 08:34

Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu două abandonuri de marcă: Max Vestappen si Lewis Hamilton. Grand Prixul de pe circuitul Albert Park a adus o dublă neasteptată pentru Scu ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei