* in şase luni, el a intrat ilegal, de 133 ori, in programul de contabilitate al restaurantului, insuşindu-şi, in total, 113.000 lei Şapte ani le-au trebuit procurorilor DIICOT pentru a strange suficiente probe şi a intocmi rechizitoriul impotriva ...
Cine doreste un job de ospătar va putea să lucreze, mai nou, chiar din confortul propriei case! Slujba care nu se credea vreodată că va iesi din spatiul fizic se mută pe o platformă online. Inovatia vine chiar din Romania si este prima aplicatie d ...
Huse de scaune si canapea pentru reimprospătarea designului bucătăriei tale Dorinta de a face o schimbare in locuintă poate apărea adesea, insă această schimbare poate presupune costuri destul de mari. Prin urmare, nu mereu este chiar atat de si ...
Costel Băloiu este cunoscut pentru rolul din “Pistruiatul”, care l-a făcut cunoscut cu zeci de ani in urmă, insă are o poveste tristă de viată. Nu si-a continuat cariera ca actor, ci a avut alte locuri de muncă. In tinerete a fost bătut de S ...
p>Seful PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a reactionat acid, marti, după ce europarlamentarul PNL Vasile Blaga a spus intr-o discutie informală la Vila Lac că liberalii negociază viitorul guvern cu „soferii PSD-istilor de altădată&rdquo ...
Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciati bucătari din Romania, iar cei care il urmăresc tin cont intotdeauna de sfaturile sale. Recent, juratul de la „Chefi la cutite” le-a explicat fanilor de ce nu este bine să comande ciorb ...
Multi dintre noi au fost cel putin o dată la un restaurant pentru a se delecta cu un preparat culinar ori, pentru a savura o cafea sau un suc. De cele mai multe ori, chelnerul vine si le oferă clientilor meniul, insă după plasarea comenzii acesta ...
Centralizatorul remis presei, miercuri, de către AJOFM Iaşi arată cateva schimbări majore faţă de săptămana trecută, iar veştile sunt bune. S-a ajuns la un număr record de posturi vacante la nivel de judeţ, valoare de 672 fiind cea mai mare ...
Ieşeanul Călin D. (28 de ani) are o calificare ce ii permite, cu siguranţă, un trai mai mult decat decent. O meserie iarăşi foarte căutată, acum, după trecerea pandemiei. Este ospătar şi a reuşit să-şi construiască o vilişoară destul de ...
Un ospătar a explicat ce fac gresit romanii atunci cand merg la restaurant. Multi nu isi dau seama că fac anumite gesturi totala eronate in această conjunctură. Cum trebuie să te comporti, de fapt, intr-un local unde servesti mancare sau o băutur ...
Tu stii de ce nu-ti lasă ospătarul meniul pe masă după ce iti ia comanda? Iată răspunsul. După ce clientul plasează comanda, chelnerul ridică meniul de pe masă din mai multe motive. În primul rand pentru a oferi mai mult spatiu persoa ...
Un roman a povestit cum a fost păcălit chiar de o ospătărită din Romania la un restaurant din Corfu, Grecia. „Vă povestesc si eu ultima aventură avută in prea frumoasa Grecie. Deci să incepem: am rezervat in insula Corfu la un hotel ...
Clientul unui restaurant a lăsat un bacşiş uriaş pentru a le mulţumi angajaţilor că lucrează in pandemie. Un american a lăsat un bacsis de 1.000 de dolari intr-un restaurant din New Jersey, dorind ...