Rezultatele cautarii pentru "ospătar"
Începe procesului ospătarului-hacker din Hârlău

* in şase luni, el a intrat ilegal, de 133 ori, in programul de contabilitate al restaurantului, insuşindu-şi, in total, 113.000 lei Şapte ani le-au trebuit procurorilor DIICOT pentru a strange suficiente probe şi a intocmi rechizitoriul impotriva ...

Job de ospătar de acasă, o nouă oportunitate de muncă, dar o mare ciudățenie pentru clienți. Mai lăsam sau nu bacșiș la restaurant?

Cine doreste un job de ospătar va putea să lucreze, mai nou, chiar din confortul propriei case! Slujba care nu se credea vreodată că va iesi din spatiul fizic se mută pe o platformă online. Inovatia vine chiar din Romania si este prima aplicatie d ...

 Huse de scaune și canapea pentru reîmprospătarea designului bucătăriei tale

Huse de scaune si canapea pentru reimprospătarea designului bucătăriei tale Dorinta de a face o schimbare in locuintă poate apărea adesea, insă această schimbare poate presupune costuri destul de mari. Prin urmare, nu mereu este chiar atat de si ...

Poveste de viață tristă a lui Costel Băloiu, “Pistruiatul” iubit de milioane de români. A fost bătut de Securitate, a lucrat ca ospătar, taximetrist și șofer de TIR

Costel Băloiu este cunoscut pentru rolul din “Pistruiatul”, care l-a făcut cunoscut cu zeci de ani in urmă, insă are o poveste tristă de viată. Nu si-a continuat cariera ca actor, ci a avut alte locuri de muncă. In tinerete a fost bătut de S ...

Război pe ciolan între baronii din PSD și PNL: ”Puteți rămâne ospătarii PSD în continuare!” Blaga: Negociem guvernul cu „șoferii PSD-iștilor de altădată”

p>Seful PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a reactionat acid, marti, după ce europarlamentarul PNL Vasile Blaga a spus intr-o discutie informală la Vila Lac că liberalii negociază viitorul guvern cu „soferii PSD-istilor de altădată&rdquo ...

Cum te păcălesc ospătarii de la restaurantele românești. Sfaturi de la chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciati bucătari din Romania, iar cei care il urmăresc tin cont intotdeauna de sfaturile sale. Recent, juratul de la „Chefi la cutite” le-a explicat fanilor de ce nu este bine să comande ciorb ...

Secretul chelnerilor! De ce ospătarii nu-ți lasă meniul pe masă după ce îți iau comanda?

Multi dintre noi au fost cel putin o dată la un restaurant pentru a se delecta cu un preparat culinar ori, pentru a savura o cafea sau un suc. De cele mai multe ori, chelnerul vine si le oferă clientilor meniul, insă după plasarea comenzii acesta ...

La Iaşi, e mare nevoie de ospătari, bucătari şi cameriste

Centralizatorul remis presei, miercuri, de către AJOFM Iaşi arată cateva schimbări majore faţă de săptămana trecută, iar veştile sunt bune. S-a ajuns la un număr record de posturi vacante la nivel de judeţ, valoare de 672 fiind cea mai mare ...

Ospătarul hoţ a scăpat şi după cel de-al şaselea furt

Ieşeanul Călin D. (28 de ani) are o calificare ce ii permite, cu siguranţă, un trai mai mult decat decent. O meserie iarăşi foarte căutată, acum, după trecerea pandemiei. Este ospătar şi a reuşit să-şi construiască o vilişoară destul de ...

Greșeala pe care românii o fac atunci când merg la restaurant. Un ospătar a explicat totul

Un ospătar a explicat ce fac gresit romanii atunci cand merg la restaurant. Multi nu isi dau seama că fac anumite gesturi totala eronate in această conjunctură. Cum trebuie să te comporti, de fapt, intr-un local unde servesti mancare sau o băutur ...

De ce nu-ți lasă ospătarul meniul pe masă după ce îți ia comanda. Tu știai?

Tu stii de ce nu-ti lasă ospătarul meniul pe masă după ce iti ia comanda? Iată răspunsul. După ce clientul plasează comanda, chelnerul ridică meniul de pe masă din mai multe motive. În primul rand pentru a oferi mai mult spatiu persoa ...

Turiști români, țepuiți de o ospătăriță în Grecia

Un roman a povestit cum a fost păcălit chiar de o ospătărită din Romania la un restaurant din Corfu, Grecia. „Vă povestesc si eu ultima aventură avută in prea frumoasa Grecie. Deci să incepem: am rezervat in insula Corfu la un hotel ...

Bacşiş uriaş lăsat de un client. Le-a mulţumit ospătarilor pentru că lucrează în pandemie

 Clientul unui restaurant a lăsat un bacşiş uriaş pentru a le mulţumi angajaţilor că lucrează in pandemie.          Un american a lăsat un bacsis de 1.000 de dolari intr-un restaurant din New Jersey, dorind ...

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:53

info icon Pentru articole pe aceasta tema publicate inainte de 2020 click aici.

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei