Cuișoarele, un antibiotic natural
Dimensiune font:
1. În amestec cu mierea, cuișoarele pot fi un remediu natural perfect pentru multe afecțiuni. Fiind subțire și lipicioasă, mierea îmbracă gâtul și reduce sensibilitatea la tuse. O durere în gât este adesea asociată cu o infecție; amestecul de cuișoare și miere ajută la ameliorarea infecției și a durerii asociate infecției. Această metodă este, de asemenea, foarte eficientă împotriva faringitei.
Mod de preparare
Amestecă două până la trei cuișoare cu o lingură de miere. Depozitează într-un loc ferit de soare, pentru 5 ore.
Scoate cuișoarele și mănâncă mierea.
Nu bea apă imediat după extractul de cuișoare și miere. Lasă mierea să stea mai mult timp prinsă de gât.
Repetă procedura la fiecare 4-5 ore, pentru a scăpa de durerea în gât.
2. Cuișoare și miere împotriva infecțiilor
Mierea conține peptide, vitamina B, antioxidanți, acizi grași, aminoacizi, cu efect antibacterian. Combinația de miere și cuișoare este un scut împotriva focarelor de puncte negre sau coșuri.
Mod de preparare
Amestecă un vârf de pulbere de cuișoare cu o lingură de miere până obții o pastă. Aplică această pastă pe fiecrae coș și lasă să acționeze peste noapte. Spală ușor zona a doua zi dimineață cu apă călduță. Repetă procedura câteva zile la rând, pentru cele mai bune rezultate.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau