VIDEO – Glanda pineală și „al treilea ochi” – Secretul suprem ascuns de oamenii de rând
Dimensiune font:
| 30-04-2017 18:08
Civilizațiile antice știau de existența glandei pineale și îi cunoșteau importanța deosebită. Astăzi se vorbește puțin despre glanda pineală și motivele pentru care oamenii din vechime îi venerau importanța.
Glanda pineală sau epifiza, cunoscută și ca „al treilea ochi”, este o formațiune de formă conică din creier, responsabilă pentru secreția de melatonină și cu rol fundamental în reglarea somnului și a stării de veghe.
Localizată în centrul creierului, glanda pineală ocupă un spațiu foarte mic între cele două emisfere. În urmă cu mii de ani, egiptenii și alte civilizații avansate îi cunoșteau importanța crucială.
Astăzi, însă, informația disponibilă publicului larg fost curățată de orice urmă de esoterism, iar epifiza este văzută ca un simplu „motoraș” biologic, ca oricare altă parte a corpului. Rolul său covârșitor pentru eforturile fiecărui individ de atingere a potențialului maxim este astăzi aproape necunoscut și foarte puțin studiat.
Glanda pineală ar putea fi cheia înțelegerii simbolului egiptean antic Ochiul lui Horus
Glanda pineală a fost văzută mult timp drept portalul care face legătura între lumile fizică și spirituală, cele două planuri în care trăim concomitent cu toții.
Când este activată glanda pineală, omul are acces la o stare de beatitudine și iluminare și își conștientizează potențialul de a pune în practică orice produs al minții sale. Tehnicile de activare a glandei pineale includ yoga și meditația.
Glanda pineală, portalul spre alte dimensiuni
Glanda pineală era cândva văzută și ca un vehicul pentru călătoriile spre alte dimensiuni, clasificate astăzi în laboratoare drept „dedublare astrală” (ori „proiecție astrală”) sau „vedere la distanță” și împinse în categoria „fenomenelor paranormale” (cuvânt-cheie savant pentru formula „nu le înțelegem, nu ne batem capul cu ele”).
Aceste subiecte ar putea părea puerile și nedemne de luat în seamă, dacă nu am ști că agențiile guvernamentale au fost în ultimii ani deosebit de interesate de potențialul militar ofensiv al acestor abilități, pe care le-au studiat în amănunt în proiecte care au fost foarte bine finanțate. (Numai Pentagonul a cheltuit 20 de milioane de dolari în zece ani de studii.)
Însă nu doar guvernele și centrele de studii americane și-au arătat interesul pentru potențialul glandei pineale. Guvernul rus și anumite organizații obscure au cochetat, de asemenea, cu ideea deosebit de atrăgătoare de exploatare a potențialului practic nelimitat al minții umane. Rezultatele reale sunt, bineînțeles, inaccesibile publicului.
Strat de minerale depus pe glanda pineală, în principal din cauza ingerării de fluoruri. Foto: Phytoactive.net
De cele mai multe ori, varianta oficială a fost că programele de acest gen au fost sistate din lipsă de rezultate sau pentru că aplicațiile practice nu au fost cele dorite. Firește, s-ar putea spune că motivația închiderii programelor de cercetare („din lipsă de rezultate”) este legitimă.
Dar să spui că nu ai obținut rezultate după ce ai studiat zeci de ani un fenomen sau proces (finanțând anual proiectul) mai poate fi interpretat și ca o bătaie de joc la adresa gândirii critice a omului de rând.
Se intră într-o buclă închisă și birocratică a absurdului: dacă nu a funcționat după un an, de ce ai continuat proiectul alți nouă ani?
Și mai interesant este că anticii cunoșteau cum să descătușeze potențialul celui de-al treilea ochi și uilizau mai multe metode și tehnici pentru a dobândi controlul asupra minții și acțiunii altor oameni în lumea fizică. Bun, dar de ce nu mai reușim acest lucru astăzi? Iată o întrebare interesantă, care merită un răspuns.
Este foarte probabil ca potențialul adevărat al grandei pineale să fie blocat de fluor și fluorura de sodiu (citiți despre mai multe despre asta în studiul realizat de Harvard – bazat pe cercetări și date reale, nu „teorii ale conspirației”). Intrăm în contact în fiecare zi cu aceste substanțe (din pasta de dinți), iar glanda pineală le absoarbe ca un burete, ceea ce provoacă dezechilibre în organism.
Și dacă a fost identificat posibilul principal inamic al celui de-al treilea ochi, să încercăm să înțelegem și cum funcționează cel mai important aliat al epifizei: dimetiltriptamina (DMT).
„Al treilea ochi” se deschide cu DMT – cel mai puternic halucinogen natural
Psihiatrul Rick Strassman a fost unul dintre pionierii în domeniul efectelor substanțelor halucinogene asupra minții umane. Cercetările sale s-au concentrat pe DMT, cea mai puternică substanță psihoactivă care se găsește în natură.
„Am ajuns să studiez DMT pentru că acest compus este secretat de corpul uman în mod natural. Am descoperit că sursa DMT este misterioasa glandă pineală, un organ minuscul, situat în centrul creierului. Medicina modernă știe foarte puține despre rolul acestei glande, dar ea are o istorie foarte bogată. Descartes, de exemplu, credea că glanda pineală este „locul unde sălășluiește sufletul” și tradițiile mistice au așezat glanda pineală în centrul practicilor spirituale.” – Rick Strassman
Condus spre DMT de epifiză, doctorul Rick Strassman a administrat dimetiltriptamină unui grup de aproape 60 de voluntari, între anii 1990 și 1995. Rezultatele fascinante pe care le-a obținut sunt greu de acceptat de către medicina occidentală și viziunea tradițională asupra lumii (pentru că le contrazic filosofia).
Totuși, aceste rezultate au fost înregistrate și nu pot fi contestate. Pe baza lor, Strassman a scris ulterior bestsellerul amintit mai sus, care a stat la baza unui documentar la fel de fascinant, pe care vă invit să îl urmăriți în continuare.
Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni, construit cu peste 1000 de ani in urmă.
Arheologii au descoperit ruinele unui palat de mari dimensiuni ce era utilizat cel mai probabil de eli ...
Te-ai intrebat vreodată cand a devenit mistretul animalul docil din cotet pe care il stim cu totii astăzi? Sau cat de tare poate răcni un porc? În acest articol trecem in revistă mai multe curio ...
Să vorbim despre animale inteligente. Care este cea ma inteligentă specie din lume? Ati putea fi foarte tentati să spuneti că oamenii, dar realitatea este ceva mai complicată. În cartea „ ...
Roma Antică a fost o fortă civilizatoare si o societate ideală pentru dezvoltarea artelor, filosofiei si stiintei. Romanii erau constructori excelenti, iar armata lor neinfricată era temută de o ...
Un studiu recent a arătat că aproximativ jumătate dintre romani cred că au telefonul ascultat. Cu zecile de programe de interceptare, care pot fi achizitionate chiar de pe internet, la un pret accesib ...
Oamenii au abilităti foarte diferite. Unii dintre noi compun cantece care emotionează pană la lacrimi, altii aleargă ca vantul si altii inventează tehnologii noi care schimbă lumea. Însă aces ...
Unde crezi că se află cel mai lung tunel rutier din lume? În Norvegia, tara in care este imposibil să mergi cu masina dintr-un loc in altul fără să treci printr-o trecătoare montană sau să ...
Există cateva locuri in lume care captivează imaginatia si interesul celor pasionati de mistere. De unele dintre ele se leagă sinucideri de animale, disparitii fără urmă, fenomene ciudate sau traged ...
Viată după moarte – acesta nu e doar un concept, ci o realitate. Un studiu publicat de doi cercetători americani dovedeste că, in cazul animalelor, unele gene continuă să functioneze pană la ...
Adauga comentariul tau