Cine și cum se verifică mâncarea servită Reginei Elisabeta
Dimensiune font:
Un chef regal ne serveşte cele mai apetisante secrete despre cum este să-i găteşti Reginei Marii Britanii. Graham Tinsley, care a gătit pentru Majestatea Sa de numeroase ori, susţine că trebuia să radiografieze preparatele Elisabetei a II-a înainte de a-i fi servite la cinele de stat.
Cheful irlandez a făcut uimitoarea declaraţie în timpul unui interviu oferit celor de la revista Hello!, săptămâna aceasta. Acesta susţine că măsurile de securitate sunt foarte stricte când vine vorba de întrunirile Reginei cu alte personalităţi de cel mai înalt rang.
“Dacă preparam mâncarea doar pentru familia regală, nu simţeam atât de puternic protocolul de securitate. Lucrurile se schimbau, însă, atunci când erau prezenţi la masă preşedinţi de stat. Atunci măsurile erau extrem de stricte”, a dezvăluit Tinsley.
“Dacă asiguram mâncarea pentru un banchet la care erau prezenţi preşedinţi de ţară, toată lumea din echipă trebuia să ne întâlnim la un sediu de poliţie, de unde eram preluaţi cu motocicleta şi duşi la castel”, a adăugat acesta.
“Pentru banchetele de la cel mai înalt nivel, trebuia să scoatem toată mâncarea, toate containerele, cuţitele şi tot echipamentul nostru din bucătărie şi să le trecem printr-un aparat de cu raze X. Le radiografiau!”, a conchis acesta.
The Post a publicat, în 2017, că Regina preferă preparatele simple, făcute din ingredinte locale. Conform British Heritage, monarhul de 95 de ani îşi începe ziua cu o ceaşcă de ceai Earl Grey, pe care o savurează înainte de-a consuma un bol de cereale Special K, la micul dejun.
Prânzul şi cina contau în peşte sau carne de pui la grătar, dar există şi zile în care Regina Marii Britanii preferă o friptură. În ceea ce priveşte băutura, Majestatea Sa apreciază cel mai mult gustul unui cocktail făcut din gin şi aperitivul Dubonnet.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau