VIDEO Finala Eurovision 2022: Reprezentantul României, wrs, pe locul 18 din 25 / Ce mesaj a avut pentru ucraineni / Câștigătorii ediției de la Torino

Eurovision

Dimensiune font:

| 15-05-2022 10:09

 Marea finală a Eurovision 2022 a avut loc sâmbătă noapte pe Arena Pala Olimpico din Torino, iar România, reprezentată de wrs, s-a clasat pe locul 18 dintre cei 25 de finaliști. Favorita acestei ediții a fost trupa ucraineană Kalush Orchestra, care a și câștigat Eurovision 2022, fiind urmată de Marea Britanie, Spania și Suedia.

WRS cu piesa Llamame reprezintă România la Eurovision 2022Foto: Jussi Nukari / Shutterstock Editorial / Profimedia

Finala Eurovision 2022 a fost transmisă în direct la TVR 1 și TVR Internaţional.

 
-ADVERTISEMENT-
 
 
 
 
 

Cele mai importante momente ale concursului Eurovision 2022:

02:02Câștigătorul Eurovision 2022 este Ucraina, reprezentată pe scena de la Torino de către Kalush Orchestra, cu piesa Stefania. Pe locul al doilea, s-a clasat Marea Britanie, reprezentată de Sam Ryder, un cântăreț de 31 de ani celebrul pe rețelele de socializare. El a interpretat piesa „Space Man”. Următorii clasați au fost reprezentanții Spaniei, Suediei și Serbiei.

01:55Un salt uriaș - Ucraina trece pe locul 1 în clasament, după ce a primit 439 de puncte din partea publicului, ajungând la un total de 631 de puncte.

 

01:45România a obținut 53 de puncte din partea publicului, în total 63 de puncte.

01:40S-a încheiat votul țărilor, urmează votul publicului. Clasamentul este Marea Britanie, Suedia, Spania și Ucraina.

01:28România acordă punctajul maxim, 12 puncte, Ucrainei, aflate acum pe locul 4

 
 

01:20Marea Britanie şi Suedia conduc clasamentul cu cele mai multe puncte din partea juriilor internaţionale, urmate de Spania, Grecia și Ucraina.

01:04Punctajele cumulate - acordate de juriu și de telespectatorii din țară - sunt dezvăluite de reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision.

00:58Stop vot - liniile telefonice s-au închis

00:16Se deschid liniile telefonice pentru vot

00:11Ultimul concurent pe scenta Eurovision 2022 - Stefan, reprezentantul Estoniei, cu piesa pop/countryHope.

 
 

 00:07Cântăreața Konstrakta reprezintă Serbiz, urcând pe scena Eurovision cu piesa „In corpore sano”

 

 

00:03Ochman, reprezentantul Poloniei, cu piesa River

 
 

23:57Urcă pe scena Eurovision 2022 reprezentantul Marii Britanii, Sam Ryder. cu numărul 22 în concurs. Interpretează piesa Space Man.

23:49Apariție spectaculoasă și interpretare dramatică a reprezentantului Australiei, Sheldon Riley, cu piesa Not the Same. Costumul acestuia cântărește aproape 50 de kilograme, fiind creat din pene de struţ. Artistul a purtat o mască din cristale Swarowski.

23:45Reprezentanta Suediei, Cornelia Jakobs, cu piesa Hold Me Closer

11:40Urcă pe scenă Zdob şi Zdub & Advahov din Republica Moldova, cu „Trenuleţul” - o petrecere cu trenul moldovenesc de la Chişinău la Bucureşti.

23:31Au urcat pe scenă reprezentanții a 16 din 25 de țări finaliste

Systur Islanda

Nadir Rustamli din Azerbaidjan

Olanda - S10 - este numele de scenă al lui Stien den Hollander, una dintre principalele lumini ale scenei alt-pop olandeze.

Monika Liu, Lituania

Malik Harris - Germania

23:09Trupa Ucrainei Kalush Orchestra cântă piesa Stefania. Ucrainenii au fost și ei aplaudați la scenă deschisă.

22:51Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski le-a urat succes reprezentanților țării. Zelenski s-a arătat încrezător că trupa Kalush Orchestra va obține victoria pentru Ucraina.

22:34Reprezentantul României, wrs, a avut și un mesaj pentru Ucraina, la final: ”Keep fighting for you love and freedom!” (Continuați să luptați pentru dragostea și libertatea voastră!)

22:20Urcă pe scenă wrs, reprezentantul României, cu piesa Llámame. wrs a fost aplaudat la scenă deschisă, la finalul piesei.

22:18A început concursul propriu-zis. Reprezentanta Cehiei este prima care a urcat pe scenă.

22:05Spectacolul de la Torino a fost deschis cu piesa ”Give Peace a Chance” a lui John Lennon.

...........

„Am pregătit o surpriză pentru show-ul finalei”

„Sunt nerăbdător să mă întâlnesc, din nou, cu fanii Eurovision. Am pregătit o surpriză pentru show-ul finalei, dar cei care m-au urmărit încă de la începutul Selecției Naționale, în studioul TVR, o vor remarca imediat. Mă bucur enorm că am reușit calificarea în finală, dar voi trăi până la capăt bucuria de a reprezenta România pe scena Eurovision și voi da totul pentru a obține o clasare cât mai bună pentru țara mea”, a declarat wrs, potrivit TVR. wrs, alături de echipa de dansatori - Ruxandra Timoașcă, Vivienne Meida Szentyobbi, Andrei Angelescu, Emanuel Neagu - și Laurian Manta, backing vocalist, s-a calificat în marea finală Eurovision 2022 cu piesa Llamame.

Cine este WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Numele real al lui WRS (pronunțat urs) este Andrei Ionuț Ursu și este născut în Buzău în 1993.

El a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla's Dreams și a făcut parte din echipa de balet a PRO TV la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS.

A început să danseze la vârsta de 12 ani pentru că a fost încurajat de părinții săi, dansatori de muzică populară.

În 2015 și-a început cariera muzicală în trupa de băieți Shot. După doi ani, a părăsit proiectul, s-a mutat la Londra și a început să compună muzică.

WRS a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”.

În februarie 2022, WRS a lansat single-ul „Llamame”, cu care s-a calificat în finala selecției naționale pentru piesa care va reprezenta România la Concursul Muzical Eurovision 2022.

Cea mai recentă piesă a lui wrs, "Amore'' feat. Ilkan Gunuc a ajuns pe locul 7 în Top Radio MediaForest, pe locul 12 în Top TV Bulgaria şi a atins un vârf în Top 200 Shazam #3 RO, #19 Bulgaria, #67 Moldova, fiind inclusă în playlisturile editoriale NMF Turcia, RO + Hit Dans, Yaz, Dance toată ziua. Totodată, piesa "Tsunami" a devenit o senzaţie internațională ajungând pe primele locuri în topurile din Bulgaria (#24 Radio, #3 TV, #3 Top 200 Shazam, #12 Apple Dance), România (#35 Top 200 Shazam, #19 Apple Dance), potrivit TVR.

Finaliștii Eurovision 2022 și ordinea de intrare în concurs

Ţările „Big Five” - Italia, Marea Britanie, Spania, Franţa, Germania sunt direct calificate în ultima fază a concursului.

Publicul din toate țările participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota #2 pentru reprezentantul nostru de maxim 20 de ori de pe același număr de telefon (lista, anexată).

Punctajele cumulate - acordate de juriu și de telespectatorii din țară -, vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision.

Punctele României vor fi anunţate de vedeta TVR Eda Marcus.

Favoriți la casele de pariuri Eurovision 2022

Conform datelor centralizate de Eurovision World de la 17 mari case de pariuri, România este cotată printre ultimele, cu sub 1% șanse să câștige trofeul.

Ucraina este favorita detașată la casele de pariuri, cu 53% șanse de câștig conform cotațiilor de la pariuri. Ucraina va participa la Eurovision Song Contest 2022 cu melodia „Stefania”, interpretată de Kalush Orchestra.

La mare diferență de Ucraina, Regatul Unit cu melodia Space Man, interpretată de Sam Ryder, este cotată cu 10% șanse de câștig.

Cu aceleași șanse este dată și Suedia, care s-a calificat în finala Eurovision 2022 cu melodia Hold Me Closer, interpretată de Cornelia Jakobs.

Italia este acum cotată cu cu 6% șanse de câștig, în timp ce Mahmood & Blanco cu Brividi încearcă să obțină trofeul pentru al doilea an consecutiv, după victoria de anul trecut a formației rock Maneskin.

Cântăreața spaniolă cu orgini cubaneze Chanel încheie top 5 al celor mai bine cotate țări din concurs, casele de pariuri cotând melodia „SloMo” cu 4% șanse de câștig.

Cine este Kalush Orchestra, formația din Ucraina care „luptă” pentru trofeul Eurovision 2022

Preferată a caselor de pariuri, Ucraina participă în concurs cu grupul ucrainean Kalush Orchestra, a cărui piesă „Stefania” amestecă hip-hop-ul și muzică tradițională pe versuri scrise înainte de război – care rezonează puternic cu evenimentele actuale („Întotdeauna voi găsi drumul spre casă chiar și dacă toate drumurile sunt distruse”).

Cu șase oameni pe scenă, membrii grupării, toți având vârsta de recrutare în război, beneficiază de o dispensă provizorie emisă de guvernul de la Kiev, dar vor trebui să se întoarcă acasă pentru a apuca armele de îndată ce competiția se va termina.

De fapt, unul dintre ei a rămas în țară. „Un membru al grupului s-a alăturat apărării teritoriale a Kievului în a treia zi de război”, a declarat cântărețul Oleh Psiuk pentru AFP. „Suntem foarte îngrijorați pentru el, sperăm să-l găsim sănătos când ne întoarcem”.

Dacă va avea succes, Ucraina ar dubla după victoria din 2016 - care a avut loc la doi ani după anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de către Rusia - obținută de Jamala cu melodia „1944”, un cântec care povestește deportarea tătarilor de către Stalin.

Dar pentru a câștiga, Orchestra Kalush va trebui să-i învingă pe ceilalți 24 de finaliști strângând numărul maxim de voturi de la profesioniștii din lumea muzicii și de la publicul din fiecare țară, care nu își poate vota propriul candidat.

Următoarea ediție a competiției s-ar desfășura atunci, cel puțin teoretic, în Ucraina, ceea ce ar fi în cuvintele lui Oleh Psiuk „o Ucraina nouă, integrată, dezvoltată și înfloritoare”.

Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Pochidia, cu sediul in comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui, cod postal 737552, telefon 0335/407.239, e-mail: pochidia@yahoo.com, cod fiscal 16396425. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: 4 parcele de teren intravilan, situate in comuna Pochidia, sat Salceni, F.N., apartinand domeniului privat al Comunei Pochidia, identificate astfel: -Parcela A, 1.130 mp, nr. cadastral 70780, CF 70780, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/25; -Parcela B, 1.130 mp, nr. cadastral 70781, CF 70781, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/27 -Parcela C, 1.000 mp, nr. cadastral 70769, CF 70769, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/18; -Parcela D, 1.040 mp, nr.cadastral 70771, CF 70771, cu acces direct la drum, T 39, P 1015/2; conform H.C.L.Pochidia nr. 41/30.09.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei, Compartiment Secretar sau se poate consulta pe site-ul: www.pochidia.ro. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Se poate obtine de la Compartimentul Secretar, din cadrul Comunei Pochidia, comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la Casieria institutiei, sau se poate descarca de pe site-ul institutiei: www.pochidia.ro -gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 09.01.2025, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 17.01.2025, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Pochidia, comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui, Compartiment Secretar. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar, intr-un plic sigilat. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.01.2025, ora 13.00, Comuna Pochidia, comuna Pochidia, sat Borodesti, Str. Principala nr. 69, judetul Vaslui, Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon 0235/311.582, fax 0235/312.432, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 21.11.2024.
Primăria Comunei Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CUI 16384625, tel 0232/272590, e-mail primaria_valealupului@yahoo.com, organizează în data de 31.01.2025, licitație în vederea vânzării terenului intravilan în suprafață de 26.770 mp, nr. cadastral 100107, CF nr. 100107, zona Dedeman 1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail a persoanei de contact etc: UAT Comuna Valea Lupului, jud. Iași, cu sediul în Com. Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, CIF 16384625, tel 0232/272590, e-mail primaria_valealupului@yahoo.com 2. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, în special descrierea și identificarea bunului care urmează să fie vândut: teren intravilan în suprafață de 26.770 mp, situată în Sat Uricani, Comuna Miroslava, județul Iași, zona Dedeman, nr. cadastral 100107, CF nr. 100107, teren proprietate privată a Comunei Valea Lupului 3. Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc în caietul de sarcini 3.1 Modalitatea sau modalitățile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire: la cerere, de la sediul autorității sau de pe site-ul autorității wwww.comuna-valealupului.ro 3.2 Denumirea și datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul vânzătorului, de la care pot obține un exemplar din documentația de atribuire: de la Registratura primăriei, Aleea Irisului nr. 8, sat Valea Lupului, Comuna Valea Lupului, județul Iași sau de pe site-ul autorității: www.comuna-valealupului.ro 3.3 Costul și condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: se obține gratuit, atât de la sediul autorității, cât și de pe site-ul autorității 3.4 Data-limită pentru solicitarea clarificărilor: 23.01.2025, orele 16.00 4. Informații privind ofertele: se regasesc în caietul de sarcini 4.1 Data-limită de depunere a ofertelor: 31.01.2025, orele 09.00 4.2 Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Valea Lupului, Aleea Irisului nr. 8, Județul Iași 4.3 Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: un singur exemplar original 5. Data și locul la care se va desfașura ședința publică de deschidere a ofertelor: 31.01.2025, orele 11.00, Primăria Comunei Valea Lupului - Sala de consiliu, Aleea Irisului nr. 8, Comuna Valea Lupului, Județul Iași 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon și/sau adresa de e-mail ale instanței competente în soluționarea litigiilor apărute și termenele pentru sesizarea instanței: Tribunalul Iași, Strada Elena Doamna nr. 1A, telefon: 0232.260.600, 0232.248.000, 0332.403.666, Fax: 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro
ANUNȚ DE PARTICIPARE LA LICITAȚIE PUBLICĂ privind închirierea prin licitație publică a două spații ce aparțin domeniului public al Comunei Tămășeni, Jud. Neamt. 1.Informații generale privind autoritatea contractantă in special denumirea,codul de identificare fiscală, adresa,numărul de telefon,fax și/sau adresa de e-mail,persoană de contact:Comuna Tămășeni, strad Unirii, nr.157 județul Neamț, telefon: 0233749494, fax: 0233749333 e –mail: primariatamaseni@yahoo.com.Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică,in special descrierea bunurilor care urmează să fie concesionate:Spațiu în suprafață de 118,53 mp ce aparține domeniului public al Comunei Tămășeni, situat pe Str. Unirii, nr. 373, la etajul 1 al Dispensarului Uman din satul Adjudeni, com. Tămășeni, Jud. Neamț. Închirierea se va realiza conform HCL nr.66/16.12.2024 si OUG nr. 57/2019. Spațiu în suprafață de 117,45 mp ce aparține domeniului public al Comunei Tămășeni, situat pe Str. Unirii, nr. 373, la etajul 1 al Dispensarului Uman din satul Adjudeni, com. Tămășeni, Jud. Neamț.Închirierea se va realiza conform HCL nr.67/16.12.2024 si OUG nr. 57/2019. 2.Informații privind documentația de atribuire : se regăsesc in caietul de sarcini. 2.1.Modalitatea sau modalitațile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar din documentația de atribuire:la sediul Comunei Tămășeni sau în baza unei solicitari scrise sau in format electronic adresate către Primăria comunei Tămășeni.2.2.Denumirea si datele de contact ale compartimentului de la care se pot obține un exemplar din documentația de atribuire: Primăria comunei Tămășeni, Compartiment administrare domeniul public și privat, fond funciar, cadastru și resurse umane.2.3.Costul si condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ: 10,00 lei poate fi achitat in numerar la casieria unitații.2.4.Data–limită de pentru solicitarea clarificărilor 08.01.2025 ora 12:00.3.Informații privind ofertele:3.1.Data-limită de depunere a ofertelor : 15.01.2025 ora 10:00.3.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primăria comunei Tămășeni, strada Unirii, nr.157, județul Neamț, la registratură.3.3.Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: 2 exemplare. 4.Data si locul la care se va desfașura sedința publică de deschidere a ofertelor: 16.01.2025 ora 10:00, Primăria comunei Tămășeni, strada Unirii, nr.157, județul Neamț.6.Denumirea, adresa, numărul de telefon și /sau adresa de e-mail ale instanței competente in soluționarea litigiilor apărute si termenele pentru sesizarea instanței : Judecătoria Roman, Piata Roman Voda nr. 1 cod postal 611022 telefon 0233 743858 fax 0233 742583 , e-mail : jud – roman@just.ro. 7.Data transmiterii anunțului de licitație către instituțiile abilitate in vederea publicării: 17.12.2024. Primar, Lucaci Stefan
Centenarul Patriarhiei Române și omagierea Reginei Maria, în 2025. Natalia Intotero, mesaj cu ocazia Zilei Culturii Naționale
15/01/2025 18:52

Natalia Intotero, ministrul Culturii, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Culturii Nationale, in contextul in care anul 2025 are o incărcătură aparte pentru poporul roman, care celebrează atat Centenarul Pa ...

Poezii de Mihai Eminescu. Cele mai frumoase opere ale poetului român
15/01/2025 13:41

 Pe 15 ianuarie, romanii sărbătoresc Ziua Culturii Nationale, reprezentand data la care il comemorăm pe Mihai Eminescu. Poetul roman s-a născut 16 ianuarie 1850, iar ziua care ii aminteste viata si car ...

Președintele Academiei le 'dă peste nas' celor care îl denigrează pe Mihai Eminescu: 'Este imposibil să se facă abstracţie de el'
14/01/2025 15:30

Cand se vorbeşte despre cultură la romani, este imposibil să se facă abstracţie de Eminescu, afirmă preşedintele Academiei Romane, Ioan-Aurel Pop, subliniind că numele de "cultură naţională" nu jigne ...

Andrei Caramitru face praf naționaliștii: Nivelul de imbecilitate a depășit orice nivel acceptabil
14/01/2025 12:50

Economistul Andrei Caramitru face praf curentul nationalist. Acesta spune că niciun ritual promovat de sustinătorii lui Călin Geogescu nu poate duce tara la o crestere economică, ba mai mult acuză că in R ...

Calendarul zilei 12 ianuarie: 147 de ani de la cucerirea Smârdanului de către Armata Română, în Războiul de Independență
12/01/2025 21:25

Lupta de la Smardan s-a desfăsurat in ziua de 12/24 ianuarie 1878 in satul Smardan, sangeacul Vidin, vilaietul Dunării, Imperiul Otoman, in contextul războiului de independentă (1877 – 1878). Satul apart ...

Ziua Culturii Naționale: 175 de Ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, celebrată la MNLR Iași
11/01/2025 14:24

Ziua Culturii Nationale, marcată anual in Romania si in Republica Moldova pe 15 ianuarie, dată in care se implinesc 175 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu (15 ianuarie 1850 – 15 iuni ...

Mircea Dinescu se ia de CTP, după scandalul Popovici: Ca o știucă sărată!
08/01/2025 16:29

Scriitorul Mircea Dinescu intervine in scandalul mediatic creat după ce Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe David Popovici pentru că a dezvăluit că a fost visul său să isi cumpere un Porsche Spyder. Di ...

Motivul pentru care Florin Piersic a ajuns la mănăstire. Marele actor a rămas consternat
05/01/2025 18:42

 Au circulat zvonuri că Florin Piersic s-ar fi retras intr-o mănăstire din Bucovina la sfarsitul anului trecut. Totusi, actorul a oferit mai multe detalii după ce Dan Negru l-a contactat.   &nbs ...

S-a retras Florin Piersic la mânăstire? Dan Negru a lămurit misterul
05/01/2025 10:05

După ce in spaţiul public au apărut mai multe informaţii conform cărora Florin Piersic s-ar fi retras la o manăstire, Dan Negru a lămurit misterul. "L-am sunat pe Florin Piersic in dimineata asta pentr ...

Mărturisirea avocatului Florentin Țuca: Există un război spiritual în lume, un război care atacă esența dumnezeiască a umanității, atacată de forțele răului. Devine tot mai vizibilă nevoia de apărare a ortodoxiei
03/01/2025 16:52

Frămantările de azi tin de „imensul război spiritual contemporan, un război care excede confruntările ideologice, politice, militare sau geostrategice. Este un război care afectează esenta dumnezeiasc ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei