De ce trebuie să pui sarea și oțetul, prima dată, în salată și apoi uleiul. Secretul genial pe care nu-l știai
Dimensiune font:
Ai preparat de atâtea ori salată și niciodată nu ai ținut cont de momentul în care ai adaugat toate ingredientele? Ei bine, ai greșit. Iată de ce ar trebui să pui, prima dată, sarea și oțetul și abia apoi uleiul.
Când preparti o salată, puneţi întâi sarea şi oţetul, amestecaţi şi apoi adăugaţi uleiul; sarea nu se dizolvă în ulei.
Daca adaugi puţin oţet în apa în care fierb ciupercile, acestea nu se mai înnegresc. De asemenea, dacă vrei ca piureul de cartofi să iasă mai pufos, adaugă o linguriţă tot de oţet.
Dacă prăjești ficăței, cartofi sau alte alimente similare, presară un vârf de cuțit de sare în recipientul cu ulei. Acesta nu va mai sări, bucătăria ta va rămâne mai curată și tu vei fi în deplină siguranță.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau