Vara la piscina, acasa. Piscine cu cadru metalic, gonflabile cu hidromasaj

piscina

Dimensiune font:

| 28-06-2022 11:36

 

O vara relaxanta ti-o poti petrece chiar la tine acasa unde sa dai start distractiei in compania unei piscine.

Ca prin urmare, chiar daca nu ti-ai planuit vacanta din timp sau nu te poti bucura cateva momente departe de casa, ci vrei cu precadere sa-ti intaresti legaturile cu prietenii si familia, dar beneficiezi de un balcon sau o curte generoasa, investitia intr-o piscina este exact ce ai nevoie.

Vei gasi usor nenumarate optiuni dintre care poti alege si cu ajutorul carora sa te bucuri de cele mai frumoase momente petrecute alaturi de cei dragi. Iar ca sa ai parte de cat mai multe momente memorabile, iti venim in ajutor cu toate sfaturile si informatiile pe care trebuie sa le stii in ceea ce priveste alegerea unei piscine, ca la final sa ai parte de o experienta senzationala.
De ce sa-ti achizitionezi o piscina?
De ce sa nu iti achizitionezi o pisicina?

Cel mai bine este sa pornesti de la aceasta intrebare, ca sa afli si raspunsurile potrivite. Exista si piscine mai scumpe, piscine mai ieftine, mai mari si mai mici, astfel incat orice familie sa-si poata gasi exact acel model de care are nevoie.
Odata cu cresterea inflatiei, a devenit tot mai dificil ca o persoana sa-si poata permite o vacanta, cu atat mai mult daca rezervarile nu au fost facute din timp (situatie la care in continuare pot aparea costuri suplimentare mai mari decat cele preconizate). Dar asta nu inseamna ca nu meriti sau ca nu te poti bucura de cateva minute in liniste sau de cateva ore de distractie, cel putin in weekend, indiferent de circumstante.
Pe cat este vara de frumoasa, pe atat sunt de toride zilele de varf la care temperaturile isi vor face resimtita prezenta. Dar atunci cand ai o piscina la indemana, te poti racori simplu si rapid, fara niciun fel de griji.
In plus, dupa cum ti-ai dat seama deja, te va ajuta inclusiv sa faci o serie de economii, dar nu si in ceea ce priveste starea ta de bine.
Cat despre cei care se confrunta cu diferite afectiuni de sanatate, se stie ca apa are un efect terapeutic asupra simturilor si ca poate inclusiv sa previna aparitia unor neplaceri asociate cu expunerea la temperaturi mult prea mari.
Ce tipuri de piscine exista si care e cea mai potrivita pentru tine?
Piscina gonflabila, piscina cu hidromasaj, piscina metalica, toate si multe alte optiuni sunt disponibile pentru a le alege dupa bunul plac.
Dupa marimea lor, exista 3 tipuri de piscine: cele mici, adecvate in special pentru copii si/sau spatii mai reduse, medii, respectiv cele mari (create indeosebi pentru familii).
De asemenea, gasesti si piscine exterioare gonflabile pe care le poti folosi doar atunci cand ai nevoie, dat fiind ca sunt usor de manevrat si le poti unfla si umple doar atunci cand simti nevoia, urmand ca in restul timpului sa beneficiezi de spatiul aferent pentru a da nastere si altor activitati.
Vei gasi si piscina exterioara cu hidromasaj din categoria premium, care-ti va oferi o sesiune profunda de relaxare si masaj, alungandu-ti problemele si tensiunile musculare acumulate de peste zi. Sau piscine cu cadru metalic, ce beneficiaza de o inaltime semnificativa si care se sustin prin intermediul unor bare metalice.
Nu vei gasi nicicum o piscina rea indiferent de care model dintre cele prezentate iti va atrage atentia. Dar cel mai bun model pentru tine este cel care se va potrivi destinatiei si modalitatii de uz pe care-ti doresti sa o atribui acesteia.
Cum alegi cea mai buna piscina?
Ca sa ai parte de cea mai buna piscina e necesar sa tii cont de cateva aspecte esentiale precum:

Designul
Ct de important este designul piscinei pentru tine? Pentru unele persoane este un lucru foarte important caci, de exemplu, odata amplasata intr-un loc si utilizata pe termen lung, poate influenta modul in care se va vedea zona in ansamblu. Marea majoritate a piscinelor au un look clasic, minialist, fiind usor de adaptat in orice spatiu, dar sunt si situatii in care-ti poti dori o piscina cu un design jucaus si de impact, de vara.
In plus, in functie de forma spatiului, te poti orienta inclusiv catre o piscina rotunda sau catre una dreptunghiulara. Cert e ca, trebuie sa te asiguri ca se va incadra cu succes in spatiul disponibil dupa unflarea si montarea acesteia.
Marimea si capacitatea piscinei
Cu cat iti doresti ca piscina sa fie o optiune de relaxare pentru mai multe persoane, cu atat va trebui sa te asiguri ca si marimea acesteia e mai mare. Intr-o piscina mica sau medie pot incapea aproximativ 2-4 persoane. Dar cu cat marimea si capacitatea ei vor fi mai mari, cu atat iti vei putea petrece timpul racorindu-te sau relaxandu-te alaturi de si mai multe persoane. In caz contrar, ar trebui sa va bucurati de apa pe rand.
Este de asemenea de mentionat ca si inaltimea are un raport semnificativ, piscinele mai inalte permitandu-ti sa te misti in voie cu mai multa usurinta.
Referitor la capacitate, un alt lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere e ca acest parametru creste odata cu dimensiunea piscinei. Totodata, asta inseamna ca, cu cat piscina va fi mai mare, cu atat si cantitatea de apa cu care va trebui s-o unfli va creste direct proportional.
Cui este destinata?
Producatorii de piscine au lansat pe piata mai multe optiuni astfel incat utilizarea acesteia sa fie sigura pentru orice membru al familiei. De aceea, pentru copii se gasesc piscine separate fata de cele pentru adulti, cu o dimensiune, inaltime si capacitate adecvata, astfel incat sa previna incidentele nedorite. Bineinteles, un copil ar putea folosi o piscina de adulti, o piscina mare, dar acesta trebuie atens supravegheat dat fiind diferenta dintre parametri de constructie.
Functii
Piscina poate fi insotita de asemenea si de o varietate de functii, mai mult sau mai putin moderne. Bineinteles, cele mai bune si cele mai avansate piscine vor necesita o investitie mult mai mare din partea ta.
De exemplu, poti opta pentru o piscina clasica, dar daca te confrunti adesea cu dureri musculare sau vrei sa te bucuri de o experienta ca la SPA, poti sa te orientezi si catre o piscina cu hidromasaj.
De altfel, o alta functie utila poate fi prezenta unei tehnologii avansate in ceea ce priveste materialul de constructie, cum e linerul DuraPlus, ce previne perforarea si iti ofera o rezistenta mult mai sporita fata de piscinele clasice.
Prezenta unui cadru metalic ii va oferi piscinei mai multa sustinere, cu atat mai mult atunci cand aceasta e utilizata concomitent de mai multe persoane si/sau de cele cu o greutate ridicata.
Si nu in cele din urma, prezenta unui filtru de apa integrat iti va schimba viata. Sa nu uitam ca o piscina de exterior este expusa la factorii de mediu, ceea ce inseamna ca apa se va murdari usor cu praf, mizerie, bacterii etc. Ori daca nu-ti doresti sa schimb apa zilnic sau daca te confrunti cu anumite alergii si sensibilitati ale pielii, prin intermediul unei pisicine prevazute cu pompa filtranta te ajuta sa ai parte de multa siguranta si relaxare, cu mai putin efort.
Cat este de durabila o piscina pentru acasa?
Dat fiind ultimele inovatii si implicatiile producatorilor de a pune la dispozitia utilizatorilor piscine cat mai variate si confectionate din materiale cat mai rezistente, durata de viata a unei piscine gonflabile se poate extinde chiar si la cativa zeci de ani atata timp cat este intretinuta in mod corespunzator.
Ca prin urmare, chiar daca este mai accesibila spre deosebire de o piscina fixa si mai potrivita pentru orice spatiu datorita portabilitatii ridicate, nu inseamna ca nu te poti bucura de beneficiile pe care ti le ofera piscina gonflabila, un timp indelungat.
Ce trebuie sa stiu despre mentenanta unei piscine?
Orice articol pentru casa si gradina necesita un plus de mentenanta pe termen scurt si lung, scopul fiind cel de a te distra la fel de bine si in anii urmatori prin intermediul piscinei pe care o vei cumpara anul acesta.
Iti recomandam sa mergi pe principiul preventiei la care sa eviti anumite practici si sa respecti cu strictete o serie de reguli, pentru ca sa nu intampini niciunfel de probleme.

De exemplu, iti recomandam sa eviti sa pui pisicina in zonele in care creste verdeata sau acolo unde iti depozitezi tot felul de scule si obiecte cotondente, intru tocmai pentru a preveni deteriorarea acesteia si/sau aparitia unor fisuri care ti-ar putea face piscina inutilizabila.
La fel este de preferat sa o golesti cel putin o data pe saptamana, cu atat mai mult daca nu alegi o piscina cu sistem de filtrare inclus. Pe termen lung, mineralele din apa pot afecta materialul piscinei, iar bacteriile se pot acumula si se pot dezvolta. Asa ca e un fenomen perfect normal sa o cureti corespunzator, bineinteles, folosind la nevoie doar solutii specializate care sa nu o agreseze.

Si nu in cele din urma, evita sa folosesti piscina daca aceasta nu corespunde nevoilor. Ca de exemplu, nu lasa tinerii sa foloseasca piscina de copii si evita sa folosesti piscina alaturi de un numar mult prea mare de indivizi in acelasi timp.
Top 5 piscine exterioare pentru toate buzunarele
Cu toate aceste informatii la dispozitie, acum esti gata sa alegi cea mai buna piscina pentru tine si familia ta. Iar daca ai nevoie si de un strop de inspiratie sau cateva recomandari efective, iti prezentam si 5 modele de piscine pe care sa le ai in vedere, pentru cei mari si cei mici.

 

Piscina Gonflabila Dinozaur 3D Jilong
Aceasta piscina gonflabila este o alegere excelenta pentru cei mici, pasionati de aventura, distractie si desene animate. Este usor de montat datorita greutatii de doar 4 kg si are o capacitate de 1143 litri de apa, cu dimensiunea de 175x62 cm, fiind perfecta pentru copiii de pana la 7-10 ani (chiar si peste).

Piscina supraterana gonflabila pentru copii Intex Swim Center PINWHEEL POOL
O alta optiune cocheta si extrem de simpatica este piscina Intex Swim, o piscina realizata dintr-o combinatie de PVC si vinil, cu design transparent si colorat, astfel incat cei mici sa se poata bucura de o piscina gonflabila cat se poate de confortabila si chic. Cantareste aproximativ 6 kg iar ca dimensiuni dispune de un diametru de 229 cm si o inaltime de 56 cm. Capacitatea este relativ redusa de mai putin de 700 litri, fiind accesoriul perfect pentru casa si pentru copii, in sezonul cald.

Piscina cu filtru Bestway FFA 679 Amalfi
Pentru intreaga familie iti recomandam piscina Bestway care prin dimensiunea sa generoasa de 3 metri diamtreu si inaltime 66 cm, respectiv capacitatea apa de 3300 litri, va deveni o alegere grozava pentru a te racori in cele mai toride zile, chiar si in compania prietenilor.
Piscina dispune inclusiv de un sistem de filtrare echipat cu un cartus de hartie care te ajuta sa beneficiezi in permanenta de o apa cat mai curata, lipsita de impuritati si de risc bacteriologic. In plus, scheletul modalic ii asigura o pozitie stabila, fiind usor de montat.

Piscina supraterana cu cadru metalic Bestway Steel Pro MAX
Daca vrei cu adevarat sa investesti intr-o piscina care se va transforma in dragoste la prima vedere prin tehnologia cu care vine insotita, Bestway Steel Pro Max este raspunsul.
Vorbim de o piscina gonflabila realizata din cele mai durabile materiale, cu un cadru din otel ce previne aparitia corodarilor si o stabilitate desavarsita. Care dispune de o inaltime de 100 cm si un diametru generos de 366 cm.
Piscina vine la pachet cu un sistem de filtrare si cu o scara, astfel incat sa dai frau liber unor momente nemaipomenite.

Piscina supraterana cu cadru metalic BestWay Power Steel
Pentru experiente exact ca la mare sau in mediile profesionale unde se regasesc piscine amenajate, BestWay Power Steel te ajuta sa resimti pe deplin influentele pozitive ale verii in timp ce te racoresti cu o baie pe cinste si un cocktail racoritor. Piscina atinge o inaltime semnificativa de peste 4 metri lungime, capacitatea de apa fiind de peste 8000 litri.

Arunca suplimentar un ochi peste celelalte optiuni disponibile astfel incat sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere, la cea mai buna oferta de pret. 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

10:43

PUBLICAȚIE DE VÂNZARE. Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iaşi S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al debitoarei IDIS CONSTRUCT S.R.L., cu sediul în Sat Chilișeni, Comuna Udești, nr. 5, Jud. Suceava, C.U.I. 24430897, nr. de înreg. Registrul Comerțului J33/1398/2008, potrivit Sentinței civile nr. 189/2018 din data de 02.04.2018, pronunţată de Tribunalul Suceava, în dosarul nr. 947/86/2018, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu prevederile Încheierii din 28.03.2023 a Tribunalului Suceava și în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă, la data de 13.05.2024, ora 13.00, a următoarelor active aflate în proprietatea S.C. Idis Construct S.R.L., respectiv: Nr. activ: Activ 1, Denumire și descriere active: Proprietate Imobiliara - TEREN ARABIL – intravilan cu suprafata de 2.500 mp, identificat cu nr. cad. 30009, inscris in Cartea Funciara nr. 30009 UAT Udesti, situat in sat Chiliseni, comuna Udesti, judet Suceava. Valoare de piață stabilită de evaluator (lei, fără T.V.A.*): 37.400,00 lei. Valoarea de pornire la licitație (lei, fără T.V.A.): 18.700,00 lei. Persoanele care pretind vreun drept asupra bunurilor ce urmează a fi scoase la vânzare au obligaţia, sub sancţiunea decăderii, să facă dovada acestui fapt până la data de 10.05.2024, ora 13.00, la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași. Ofertanții sunt obligați să depună până la data de 10.05.2024, ora 13.00, toate documentele menționate în publicația de vânzare/caietul de sarcini, precum și o garanție reprezentând 10% din prețul de pornire la licitație, în contul de lichidare al societății debitoare. Componenţa şi descrierea activelor scoase la vânzare sunt cuprinse în caietele de sarcini, care se pot procura de la sediul lichidatorului judiciar din mun. Iași, Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, în fiecare zi de luni până vineri, până la data de 22.06.2023, ora 13.00. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0232/243.864, 0751/084.083.
Colagenul și acidul hyaluronic, tinerețea la sticluță
18/04/2024 15:39

Colagenul si acidul hialuronic au devenit cuvinte de ordine in industria cosmetică, promise adesea ca solutia supremă pentru inversarea sau incetinirea semnelor vizibile ale imbătranirii. Aceste două comp ...

  Culorile frumuseții, o călătorie prin istoria fardurilor
18/04/2024 15:23

Fardurile au jucat un rol crucial in cultura si societatea umană de mii de ani, servind nu doar ca mijloace de infrumusetare, dar si ca simboluri ale statutului social, sănătătii si chiar moralitătii. De l ...

Iubești confortul? Alege mătasea naturală de la Tadame
18/04/2024 15:00

 Mătasea naturală este un material textil rafinat si o investitie in confortul celor care o aleg. De sute de ani, a fost pretuită pentru proprietătile sale. De-a lungul timpului, a devenit un material ...

Iubești confortul? Alege mătasea naturală de la Tadame
18/04/2024 12:00

 Mătasea naturală este un material textil rafinat si o investitie in confortul celor care o aleg. De sute de ani, a fost pretuită pentru proprietătile sale. De-a lungul timpului, a devenit un material ...

Ce implică o operație de fimoză și cât costă?
18/04/2024 11:10

 Fimoza, o problemă care apare atat la copii, cat si la adulti, poate fi tratată cu usurintă dacă pacientul ajunge la medic inainte de aparitia unor complicatii. Ce este fimoza? Fimoza descrie condit ...

Povestea fructului miraculos
16/04/2024 13:51

 Într-o lume in care zahărul este omniprezent si lupta impotriva obezitătii si a bolilor legate de dietă continuă să fie o prioritate globală, apare un aliat neasteptat: fructul miraculos, sau ...

Evoluția Agentului Imobiliar: Cursurile Smart Experience de la Inter Imobiliare modelează profesioniștii de mâine
15/04/2024 14:02

 Ai observat vreodată cat de rapid se schimbă lumea imobiliarelor? Dacă esti agent imobiliar sau te gandesti să devii unul, e esential să fii mereu informat si pregătit pentru noile provocări. &Ici ...

Povestea parfumului de trandafiri
14/04/2024 14:46

În grădina cu flori a naturii, există un personaj incantător care captivează simturile cu frumusetea si misterul său delicat: parfumul de trandafiri. În spatele fiecărui strop de esentă parfu ...

La 48 de ani, Georgiana Văcaru are 10 băieți și 10 fete. Ireal câți urmași are femeia cu cei mai mulți copii din lume
12/04/2024 17:11

Georgiana Văcaru este o adevărată mamă eroină. Argeseanca născută in anul 1976 este femeia cu cei mai multi copii din Romania. La doar 48 de ani, femeia a adus pe lume 10 băieti si 10 fete. Iată povest ...

Surori siameze, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce se întâmplă dacă una dintre ele moare
11/04/2024 16:03

Desi la nastere cadrele medicale au spus că vor trăi doar cateva zile, două surori siameze, Carmen si Lupita Andrade, au sfidat sansele de supravietuire si se bucură de tot ce le oferă viata la cei 23 de a ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei