Ce boală gravă poate declanșa ciorba
Dimensiune font:
Despre acneea rozacee, medicul dermatolog Viviana Iordache a declarat recent că este o afecțiune declanșată din cauza unor stimuli individuali și genetici. Vinul roșu, alte tipuri de alcool, ciorba fierbinte, ardeiul iute și marile piperul verde și sosurile foarte iuți se regăsesc pe lista cu stimulii amintiți.
„Practic, care dintre noi știe că are această afecțiune trebuie să observe în momentul în care mâncăm, bem sau stăm în anumite condiții, că ne înroșim la față și ne ustură… E ca atunci când ne enervăm foarte tare sau când intrăm în aburi fierbinți…
Acel aliment trebuie exclus din dieta noastră. Sunt și națiuni predispuse. Englezii trăiesc într-un mediu rece, vântos și umed. Procentul pacienților cu acnee rozacee ar trece de 60% din numărul persoanelor”, a spus Viviana Iordache pentru dcmedical.ro. Cei care lucrează în oțelării, care fac pâine și vânzătorii din piețele agroalimentare în aer liber fac parte dintre cele mai expuse categorii.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau