De ce este importantă ventilația corespunzătoare atunci când deții un local?
Dimensiune font:
Sursa foto: unsplash
Nu de puține ori, clienții evită localurile și restaurantele unde mirosul de mâncare se simte de la o poștă. În localurile unde se servește mâncare, tot mai mulți proprietari au investit în sisteme de ventilație moderne, astfel încât mirosul din bucătărie să nu se răspândească în întreaga unitate HoReCa.
De ce este importantă investiția în sisteme de ventilație?
De cele mai multe ori, în procesul de arhitectură a oricărei unități de tip HoReCa se ia în calcul și instalarea sistemului de ventilație și a grilelor corespunzătoare, ce au ca scop aerisirea bucătăriei profesionale, ventilația corectă a sălilor pentru clienți, precum și aerisirea spațiilor de depozitare și a birourilor unității de tip HoReCa.
Cum trebuie să se facă aerisirea bucătăriei profesionale?
În această cameră se degajă o cantitate mare de căldură, umiditate, fum, în timpul procesului de gătit. Tocmai pentru a elimina aceste mirosuri este indicată instalarea unui sistem de ventilație puternic, special adaptat pentru a elimina noxele și pentru a furniza aer proaspăt. Aceste instalații se pot face facil cu ajutorul tubulaturii speciale, ce pot fi achiziționate de la Stadtmeister.ro.
Ventilația bucătăriei HoReCa trebuie să ia în calcul următorii parametri:
● Planul unității;
● Numărul maxim de persoane din sălile de clienți;
● Puterea necesară pentru încălzirea/răcirea aerului;
● Existența spațiului destinat fumătorilor;
● Structura și grosime pereților exteriori;
● Planul de aranjare al echipamentelor HoReCa;
● Consumul de energie al echipamentelor și excesul de căldură.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau