Ar trebui să pui oțet în aluatul de pandișpan. Trucul acesta este excelent!
Dimensiune font:
Acest truc îți va fi extrem de folositor. Rezultatele vor fi impresionante, iar cei dragi te vor lăuda. Iată ce efect are.
Aluatul de pişcoturi sau cel de pandişpan devine foarte pufos, dacă folosiţi un mic truc: se amestecă în aluat, la final, câteva picături de oţet. De asemenea, poți folosi cu 2 linguri mai puţină făină decât în reţetă și poți adăuga și un praf de budincă cu aromă de frişcă. Vei obține același efect.
Votca adăugată în aluatul pentru plăcintă face minuni. Alcoolul se va evapora în timpul gătirii, astfel că plăcinta nu va avea gust de votcă. Însă, adăugând votcă nu este necesară foarte multă apă, iar acest mic truc te ajută să obţii un aluat cu unt fărâmicios perfect.
De asemenea, pentru ca aluaturile de patiserie să fie fragede, foloseşte ingrediente reci (făina, untul, ouăle). Le poţi pune la frigider înainte. După ce ai făcut aluatul, mai lasă-l 30 de minute la rece.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau