Cum să îți crești șansele la Baccarat

crescut-sanse-baccarat

Dimensiune font:

| 18-05-2022 11:20

Baccarat este unul dintre acele jocuri la care gamblerii noi se pot simți intimidați chiar înainte de a începe. Acest lucru se datorează faptului că jocul pare aleatoriu, dealerul împărțind cărțile fără o noimă anume. Dar e important să știi că strategiile la baccarat sunt la fel de simple ca diverse ponturi fotbal.

Câștigurile, indiferent de joc, fie că este vorba de baccarat sau altceva, încep din același punct, adică de la învățarea regulilor. Din acest punct de vedere, este important să știi totul despre baccarat înainte de a începe să joci cu bani reali. Înțelegerea jocului, a modului în care funcționează masa și a diferenței pe care o fac pariurile disponibile este esențială pentru a câștiga.

Există, de obicei, trei tipuri de pariuri, Bancherul și Jucătorul, și o a treia opțiune, Egalitatea. Prin pariul Banker sau Player, nu pariezi pe șansele tale împotriva cazinoului, ci mai degrabă pe două rezultate diferite care fac parte din configurația mesei.

Tu alegii ce mână alegi. Jocul se termină atunci când fiecare jucător primește două cărți, iar cea mai apropiată de 9 câștigă.

Parte bună este că baccarat este, fără îndoială, cel mai simplu joc de cazino online. De obicei, jucătorii nu trebuie să stăpânească nicio strategie complexă pentru a începe să joace. Ce e nevoie să faci pentru a-ți crește șansele de câștig? Vedem în continuare!

 

Tipuri de pariuri la Baccarat: Alegerea unei strategii

Așa cum am menționat în secțiunea anterioară, există trei tipuri de pariuri la baccarat pe care le poți face. Bancherul, jucătorul și egalitate. Pe care îl vei alege va depinde în întregime de modul în care vrei să abordezi jocul, dacă ai un sistem de pariere în minte și care este masa curentă de baccarat.

Cel mai bun mod de a proceda este să te uiți la cote și la ceea ce reprezintă acestea. Fiecărui tip de pariu îi este atribuită o valoare a probabilității, după cum urmează:

       Bancher - 45,84%.

       Jucător - 44,61%.

       Egalitate - 9,45%.

Ai putea argumenta că există un avantaj în favoarea Bancherului. Cu toate acestea, aceste mici avantaje statistice contează foarte mult în jocurile de noroc și chiar de îndemânare, așa că, probabil, vei dori să pariezi pe Bancher de cele mai multe ori. Să ne uităm mai atent dacă aceasta este o strategie rezonabilă.

 

Înțelege avantajul casei

Atunci când la un cazinou online, este important să înțelegi mai întâi avantajul casei. Acest lucru te va ajuta să cunoașteți poziția câștigătoare înainte de a face pariurile. Acestea fiind spuse, evită întotdeauna "pariul fraierului" sau o egalitate dacă vrei să supraviețuiești în lumea baccaratului. Acest pariu are un avantaj al casei de 14,4%.

În schimb, optează pentru pariul bancher, care are un avantaj al casei de 1,06%. Nici pariurile jucătorului nu stau rău, deoarece jucătorii se bucură de un avantaj al casei de 1,24%. Amintește-ți doar că orice cazino online își va lua partea sa din câștigurile bancherului. De aceea, jucătorii experți de baccarat preferă pariurile jucătorilor.

 

Joacă Mini Baccarat

Dacă joci baccarat online, este posibil să întâlnești diverse versiuni ale jocului. După cum sugerează și numele, maxi Baccarat se desfășoară pe o masă mare, cu 12 până la 14 locuri pentru jucători. Interesant este faptul că fiecărui jucător îi vine rândul său să fie dealer, ceea ce îți permite să te familiarizezi cu cărțile. Dar există o capcană. Pariul minim poate varia între 50 și 100 de monede.

În ceea ce privește varianta mini-baccarat, jocul se desfășoară pe mese mai mici, cu până la șapte jucători. Aici, nu vei avea ocazia să fii dealer, casa ocupându-se de tot. Dar când vine vorba de miză, jucătorii pot risca între 5 și 10 monede ca pariu minim. 

Familiarizează-te cu termenii și condițiile jocului

Așa cum am mai spus, pariul bancherului nu este prietenos pentru jucători, în ciuda faptului că oferă un avantaj atractiv al casei. În acest caz, casa va lua o cotă de 5% din câștigurile tale. Unele cazinouri vor lua chiar până la 20% din câștigurile jucătorilor. Așadar, dacă alegi să pariezi pe mâna bancherului, selectează-o pe cea cu cel mai mic comision.

Pentru a putea să faci acest lucru, citește întotdeauna pagina de termeni și condiții a jocului. Alternativ, întreabă dealerul care este partea lor din comision, dacă joci versiunea live. Dacă nu primești un răspuns clar, renunțați la acel cazinou online în favoarea unui site de jocuri de noroc de încredere.

 

Revendică bonusul Baccarat

Unul dintre motivele principale pentru a juca baccarat online este abundența de recompense și bonusuri de loialitate. Aceste stimulente te pot ajuta să îți mărești câștigurile și să îți securizezi bugetul împotriva pierderilor. De obicei, cele mai bune cazinouri online oferă jucătorilor recompense precum cashback, bonusuri la depunere și rotiri gratuite pentru fanii sloturilor video.

Dar, oricât de bune ar fi, bonusurile acționează ca o momeală. Jucătorii vor trebui să îndeplinească înainte de a retrage banii de bonus. Așadar, verifică dacă cerințele de pariere sunt sustenabile înainte de a revendica orice bonus de cazinou online.

 

Concluzie

Baccarat poate fi copleșitor pentru începători. Trebuie să înveți strategiile de bază, numerele, tabelele și sistemele. Dar, după cum se poate vedea vedea, învățarea strategiilor câștigătoare la baccarat nu trebuie să fie neapărat o treabă complicată. Trebuie doar să respecți elementele fundamentale de mai sus și să petreci suficient timp la masă. În cele din urmă, totul ține de bunul simț.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 12012/99/2013 (1022/2013), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „PRO CONSIM” S.R.L. Paşcani, cu sediul în loc. Paşcani, str. Camil Petrescu nr. 54, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Componenţa Valoare - lei - 1. Teren intravilan şi construcţii localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi Teren – 2.000 m.p. – C4 – magazie; Teren – 610 m.p. – C1 – hală, C2 – birouri, C3 – sticlărie 185.700,00 2. Centrală termică murală Ariston Meta 24 localitatea Paşcani, str. 1 Mai nr. 38, judeţul Iaşi -- 196,00 Total * * 185.896,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare sunt cele de mai sus, iar vânzarea se va face conform hotărârilor adunării creditorilor din data de 28.02.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv în fiecare zi de joi până la data de 22.09.2022, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 1.000 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
ALFA & OMEGA INSOLV IPURL, lichidator judiciar al debitoarei GANESHA DREAM S.R.L. – societate în faliment, dosar nr. 4176/99/2017 aflat pe rolul Tribunalului Iași–Faliment, în temeiul dispozițiilor Legii nr.85/2014, vinde prin licitație publică competitivă cu strigare următoarele bunuri: 1. Bunuri mobile conform Raport de evaluare-Preț de pornire 50% din valoarea de piață stabilită prin raportul de evaluare, astfel: Nr crt Denumirea bunurilor Buc Preț de pornire Lei – fără TVA 1 Tractor DEUTZ-FAHR model AGROTON L720 DCR, fabricație 2012, nr. de identificare ZKDJ5904W0LD10250, serie motor 10999830 1 153.076 2 Vidanja TESTORE model C160, fabricație 2015 1 39.150 3 Semănătoare de plante prașitoare MA/AG PRECISA REALE D 6R, fabricație 2014, nr. de identificare 2141001 1 27.264 Licitațiile vor avea loc în zilele de 23.06.2022, 14,28.07.2022 respectiv 04.08.2022 ora 10.00, la biroul lichidatorului judiciar din Mun. Iași, Str. Maior Popescu Eremia nr. 1, Birou nr. 1, Jud. Iaşi, putând participa orice persoană fizică sau juridică care va depune o ofertă care va conţine:  cerere de participare la licitaţie;  dovada achitării taxei de participare de 2.000 lei, exclusiv TVA;  dovada achitării cauţiunii de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, sumă care se va achita în contul colector RO72PIRB2400741101002000 deschis pe numele debitoarei la First Bank;  actele de identificare a persoanei juridice/fizice, împuternicire pentru persoana care reprezintă societatea cu menţiunea că are mandat de a licita indiferent de sumă, ştampila. Taxa de participare se va achita în contul lichidatorului judiciar RO33PIRB2400738563001000 deschis la First Bank. Ofertele se vor depune la biroul lichidatorului judiciar cel târziu cu 1 zi lucrătoare înainte de ziua licitaţiei, până la ora 16.00. Ofertanţii care se înscriu la licitaţie, dar nu participă, pierd toate sumele avansate în vederea participării la licitaţie. Neplata preţului în termenul stabilit de 30 zile calendaristice de la data licitaţiei, duce la pierderea sumelor avansate pentru achiziţionarea bunurilor, care vor fi scoase din nou la vânzare în sarcina cumpărătorului. Oricine pretinde vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, sub sancţiunea decăderii, se va adresa lichidatorului judiciar şi va face dovada până în ziua licitaţei. Informaţii suplimentare la biroul lichidatorului judiciar sau tel: 0744520508,0744994490; fax:0332814773, e-mail: alfa.omega.insolv@gmail.com.
Tribunalul Vaslui, prin lichidator judiciar desemnat în dosarul nr. 1163/89/2012, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006, privind procedura insolvenţei, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „DARSANIT” S.R.L. Huşi, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Piaţa Vicoriei, bl. 2, sc. B, ap. 3, et. 4, judeţul Vaslui, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV ADRESA Valoare 1. Construcţii C 1 – locuinţa – 82,56 m.p. şi teren intravilan – 1.414,57 m.p. loc. Lunca Banului, judeţul Vaslui 45.100,00 lei Preţul de pornire al licitaţiei pentru activul scos la vânzare este cel de mai sus reprezentând 100% din valoarea de evaluare, iar vânzarea se va efectua la cel mai bun preţ oferit, imobilul fiind grevat de sarcina uzufructului viager. Vânzarea prin licitaţie publică pentru bunurile imobile ale debitoarei va avea loc la data de 07.07.2022, ora 1000 şi se vor organiza 10 şedinţe de licitaţie publică săptămânal, respectiv până la data de 08.09.2022 la sediul lichidatorului judiciar, conform regulamentului de vânzare şi a hotărârii Adunării creditorilor din data de 13.06.2022. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500,00 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, judeţul Vaslui sau la tel. 0727/850.575, 033/566.035,fax 0335/814.103, e-mail estconsult@yahoo.com. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
Tom Cruise a împlinit 60 de ani. Are peste 45 de filme în palmares
03/07/2022 12:30

Actorul american Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, cu peste 45 de filme in palmares, a primit anul acesta Palme D'or onorific la Festivalul de Film de la Cannes, cu cateva luni inainte de a implini 60 de a ...

Curiozități despre Al Doilea Război Mondial. Care au fost cei mai periculoși militari?
02/07/2022 13:48

  Al Doilea Război Mondial a fost cel mai sangeros conflict din istoria umanitătii. Datele oficiale arată că intre 50 si 85 de milioane de oameni si-au pierdut viata in acea perioadă. Cel de- ...

Lovitura secolului: Comoară a naziștilor de 1 miliard de dolari ascunsă în Elveția
01/07/2022 08:34

O adevărată comoară a nazistilor de 1 miliard de dolari se află in Elvetia, după ce un argentinian pe nume Pedro Filipuzzi a descoperit documente care dezvăluie un mister tinut ascuns timp de 78 de ani. A ...

Unde își lasă românii obiectele personale când fac baie în Grecia:
29/06/2022 12:31

 În asteptarea vacantei in Grecia, romanii inceracă să anticipeze toate problemele care ar putea să apară, incepand cu drumul, cozile de la vamă, lcourile in care să alimenteze masina sau pr ...

Impozitul pe sâni, cea mai ciudată măsură fiscală impusă vreodată. Îţi vine să crezi că a existat aşa ceva?
28/06/2022 09:22

Taxa pe sani, sau „mulakkaram”, a fost o practică indiană menită să mentină intact sistemul de caste, vechi de secole. Dacă o femeie dintr-o castă inferioară dorea să isi acopere sanii, tre ...

Cât se dă la nuntă în 2022. Câți bani trebuie să pui în plic dacă ești naș, rudă sau invitat
28/06/2022 09:20

 Cat se dă la nuntă in 2022? Este primul gand ce ne răsare in minte, in momentul in care primim invitatia la cel mai frumos eveniment din viata unui cuplu. Înainte de a-ti verifica soldul contului ...

Plantele minune care alungă țânțarii. Trucuri valoroase pentru seri de vară liniștite
27/06/2022 09:17

 Odată cu venirea verii si urcarea gradelor in termometre au apărut si tantarii. Întepăturile acestor insecte pot fi supărătoare, dar si periculoase. În lunile de vară isi fac aparitia ...

Wimbledon și povestea unui turneu special: 7 lucruri inedite despre competiția londoneză născută acum 145 de ani
27/06/2022 09:12

 Editia 2022 a Wimbledonului incepe pe 27 iunie si se incheie pe 10 iulie. Se vor acorda premii-record la acest Grand Slam prestigios care tine cu dintii de respectarea traditiilor. Roger Federer si Mar ...

Cutremur în rețelele de cablu. De la 1 iulie, Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile. Anunț de ultim moment
26/06/2022 16:15

Presa din Ungaria a anuntat că de la 1 iulie 2022 in tara vecină nu se vor mai putea urmări la TV programele Digi Sport 1, 2 si 3. Asta pentru că firma care a achizitionat la inceputul acestui an drepturile ...

Curiozități despre corpul feminin
26/06/2022 16:05

 Există bărbati cărora le place să creadă că stiu totul despre femei, dar adevărul este că femeile sunt foarte complexe, mai ales cand vine vorba de structura lor fizică. Cu toate că nasterea est ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei