Ghid de strategie pentru Single Deck Blackjack - Tot ce trebuie să știi înainte de a juca

JC Ziarulevenimentul.ro(1)

Dimensiune font:

| 16-09-2024 09:32

Ghid de strategie pentru Single Deck Blackjack - Tot ce trebuie să știi înainte de a juca 

De foarte multe ori ne-am trezit, cu siguranță, cu impulsul de a vrea să încercăm ceva nou. Și poate că, de la fel de multe ori, ne-am oprit când ne-am dat seama că vrem să avem ceva mai multe informații, pentru că, poate, jocurile de noroc nu sunt chiar pentru oricine - sau poate doar așa ni s-a spus și am ales să credem asta, căci este mai simplu să găsim scuze decât soluții.

Departe de noi ideea de a mustra, dar încercăm să spunem că fără să-ți dai seama, te-ai privat de niște experiențe care s-ar fi putut dovedi cu adevărat remarcabile. Și pentru că știm și avem încredere că tot ce înseamnă un cazino este pentru oricine, te încurajăm să începi cu lucrurile simple, cu jocurile de cărți, cu sloturile sau cu jocurile de zaruri și-o să vezi că pe măsură ce avansezi îți va fi mai ușor să iei decizii care să te ajute dar și să capeți încredere că să încerci lucruri noi.

Iar dacă printre aceste noi provocări se numără și jocuri mai pentru avansați, cum ar fi Blackjack, pentru care ai nevoie de strategii, nu doar de intuiție și noroc, suntem aici să te ajutam, în speță pentru Single Deck Blackjack, unul dintre cele mai dinamice și interactive jocuri.

Ce este Single Deck Blackjack și care este modul de joc

În cazul în care ești jucător începător, cu siguranță că ai câteva întrebări când vine vorba despre jocurile care (la jocuri păcănele dice nu e cazul) vin cu o variantă diferită față de jocurile clasice. Single Deck Blackjack este, așa cum deja probabil că ți-ai dat seama, un joc de cărți, de altfel, evident, o variantă a Blackjack.

Principala regulă rămâne, adică obiectivul să faci un total de 21 de puncte (sau cel mai aproape de asta). Totodată rămâne abilitatea jucătorului de a împărți o mână de până la 3 ori, iar valoarea așilor este 1 și dealerul lovește pe 17 soft.

Se joacă cu un pachet de 52 de cărți și diferă tocmai prin acest detaliu, mai exact că se poate juca doar cu un în singur set de cărți de joc, ceea ce automat implică și schimbarea de strategii, cât și șansele jucătorilor, care de cele mai multe ori se bazau pe diverse trucuri. Și în ciuda acestor “limitări”, jocul este unul foarte popular și se bucură de mult succes tocmai pentru că este simplu, rapid și ușor de învățat și înțeles.

Asta înseamnă automat și faptul că avantajul casei este mai mic acum (ceea ce înseamnă că nu este des găsit în locații), urmărirea de cărți este mai dificilă, iar valoarea payout-ului este redusă la 3:2. În ceea ce privește modul de joc și regulile, acestea pot diferi în funcție de cazinoul ales pentru a se desfășura partida, de asta este important să te orientezi către ceva care te avantajează. Deci, nu ignora să citești regulile de joc, pentru că este important să știi care sunt condițiile impuse - nu ai vrea să ai surprize nici la depunere, dar nici la retragerea banilor din cont.

Strategii eficiente pe care trebuie să le cunoști înainte de prima ta partidă

Acum că ai măcar informațiile esențiale pentru jocurile de cărți versiunea Single Deck Blackjack, trebuie să știi că există și câteva reguli care te pot ajuta să îți îmbunătățești sesiunile de joc; amintim aici despre următoarele:

 

● dacă optezi pentru o versiune de joc online, ai în vedere să te informezi despre reputația platformei accesate

● citește cu atenție dacă sunt diferențe de reguli între jocul așa cum îl știi tu și ceea ce oferă cazinoul, online sau offline, dacă prezintă și impune ceva anume

● nu începe să joci până când nu te-ai asigurat că ai înțeles foarte bine regulile de bază, dar și termenii care pot interveni în timpul partidei

● ai în vedere să știi care sunt opțiunile de pariu și ce implică fiecare dintre acestea

● asigură-te că ești la o masă care are payout de 3:2 și nu unul de 6:5

● păstrează o atitudine serioasă, nu cheltui mai mult decât îți permiți și nu aloca acestei activități mai mult decât trebuie, deci joacă responsabil și disciplinat

● ia-ți orice informații suplimentare poți aduna despre acest joc, din mai multe surse și aplică pe rând, orice strategie crezi că te poate ajuta, fără să combini prea multe idei

● fii atent la tot ce ține de bankroll și păstrează o evidență a cheltuielilor, ca să înțelegi mai bine când și dacă ai profit

● fii atent la emoțiile tale și nu te lăsa pradă acestora, pentru că fiecare decizie de joc trebuie să fie rațională; învață orice poți din acestea, ca să nu repeți aceleași greșeli

● exersează cât mai mult jocul, înainte de a juca cu bani reali, ca să înveți cel mai bine ce ai de făcut, profitând de versiunile demo

De ce să încerci Single Deck Blackjack

Că ești sau nu cunoscător al jocului de Blackjack, s-ar putea ca versiunea Single Deck să ți se pară atrăgătoare, dacă ai în vedere avantajele oferite. Aici, vrem să punctăm despre următoarele beneficii: primești mai multe mâini de blackjack, dealerul are mai puține șanse să aibă o mână de blackjack și deci să facă egalitate cu tine, plus că este foarte probabil să tragi o carte bună, atunci când dublezi pe 10 sau 11. Dacă vei face un research pe subiect, o să vezi că sunt mai multe ofertele pe acest joc.

Cu riscul de a ne repeta, poate cel mai important avantaj oferit de Single Deck Blackjack, atunci acesta este și cel evident - are un house edge redus, ceea ce este foarte rar și cu un potențial uriaș de profit. Iar dacă ești un jucător care se bazează pe numărarea de cărți, aici îți va fi ceva mai simplu să faci asta, de fapt mult prea simplu (asta înseamnă mai puțin timp investit, mai puțin de așteptat și pariurile se fac mai repede și mai devreme).

Concluzie

Blackjack are o întreagă istorie și oferă la fel de multe oportunități de distracție. Disponibil în variațiuni cât se poate de diferite, ar fi păcat să nu testezi jocul, începând cu cele mai simple oferte, ca mai apoi să avansezi către cele mai provocatoare variante. Orcum ar fi, orice ai juca și oricând ai decide că este momentul tău, ai încredere că va fi bine și vei observa că vei atrage norocul de partea ta.

 

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Harmanesti, cu sediul in comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi, telefon 0232.722.000, fax 0232.722.000, e-mail: harmanesti@is.e-adm.ro, cod fiscal 16570210. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata totala de 597 mp, Tarla 6, P 274/1, P 275-276, P 323/1, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului privat al Comunei Harmanesti; -teren in suprafata totala de 123 mp, Tarla 34, P 1211, 1214, 1215, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului public al Comunei Harmanesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Harmanesti nr. 36/25.07.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Comunei Harmanesti. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei/exemplar, care se achita la Casieria Comunei Harmanesti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original si 2 exemplare copii. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 03.10.2024, ora 11.00, la sediul Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0232.260.600, fax 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Todiresti, cu sediul administrativ in sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava, telefon 0230.539.535, fax 0230.539.543, e-mail: primaria todiresti @yahoo.com, cod fiscal 4326922. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: -3 parcele de teren, in suprafata totala de 2.000 mp, apartinand domeniului privat al Comunei Todiresti, situate in intravilanul comunei Todiresti: -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43156, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43157, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 1.000 mp, avand nr. cadastral 43503, sat Todiresti, F.N., conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Todiresti nr. 41/14.06.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei sau se pot consulta pe site-ul: www.comuna todiresti.ro, la sectiunea Monitorul Oficial Local -Hotarari. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 10.00. 4.Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2.Adresa la care trebuie depuse ofertele: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 04.10.2024, ora 10.30, Comuna Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava, din municipiul Suceava, Str. Stefan cel Mare nr. 62, judetul Suceava, telefon 0230.214.948, fax 0230.522.296, e-mail: trsv-arhcont @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
De ce are nevoie un casino online de top?
13/09/2024 17:54

 Pentru a se situa cat mai sus in preferintele utilizatorilor actuali, un cazino online trebuie să indeplinească o serie de cerinte si de exigente, care nu sunt chiar asa de usor de atins. Clientii actua ...

Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în acordurile Filarmonicii Moldova Iași, în Amfiteatrul Palas
05/09/2024 10:32

Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna in acordurile Filarmonicii Moldova Iasi, in Amfiteatrul Palas Iasi, 5 septembrie 2024 Un aranjament din care nu vor lipsi acorduri celebre d ...

Unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume se află în Grecia. Are cea mai scurtă pistă din Europa VIDEO
03/09/2024 12:26

 Multi oameni se tem de zborul cu avionul, iar aterizarea este un moment care oferă emotii acestei categorii de persoane. Desi de multe ori nu au de ce să se teamă, există si aeroporturi care sunt intr ...

Să obții venituri peste medie este mai simplu decât te-ai fi așteptat! Iată ce ai de făcut
28/08/2024 16:44

Să obtii venituri peste medie este mai simplu decat te-ai fi asteptat! Iată ce ai de făcut Ai visat vreodată să transformi pasiunea si creativitatea intr-o sursă de venit constantă? OnlyFans iti oferă ...

Top 3 Producători de Sloturi Online si Ultimele Pacanele Lansate
28/08/2024 15:57

Top 3 Producători de Sloturi Online si Ultimele Pacanele Lansate Industria jocurilor de noroc online este in continuă crestere, iar sloturile sunt printre cele mai populare jocuri. În spatele acestor j ...

Platforma de streaming Disney+ renunță la abonamentul unic pentru clienții din România
28/08/2024 13:00

Platforma de streaming Disney+ a anuntat o serie de modificări importante in ceea ce priveste abonamentele puse la dispozitia clientilor săi din Europa, cea mai mare schimbare pentru abonatii din Romania fiin ...

Cum să te bucuri de călătorii la costuri cât mai mici!
27/08/2024 13:27

Cum să te bucuri de călătorii la costuri cat mai mici! A călători nu mai este un moft, ci o necesitate si tot mai multi oameni doresc să descopere lumea in lung si-n lat. Cu totii avem nevoie de minim ...

Cum verifici dacă pensia a fost calculată corect
20/08/2024 16:43

Cum trebuie să procedezi in cazul in care pensia ti-a fost calculată gresit Dacă pensia ta a fost calculată gresit sau ai nelămuriri cu privire la recalcularea acesteia, iată pasii pe care trebuie să ...

Aspectul social al jocurilor de cazino: Puncte forte
20/08/2024 14:20

Aspectul social al jocurilor de cazino: Puncte forte Desi sunt practicate individual, jocurile de cazino reusesc să puncteze solid si din punct de vedere al socializării. Prin intermediul lor, cei pasionati ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei