Cu o textură usoară, mătăsoasă si fină, supa cremă de dovleac este aperitivul ideal la o cină cu invitati sau la pranzul in familie. Istoria acestui fel de mancare incepe pe 1 ianuarie 1804, in Haiti, unde localnicii au făcut pentr ...
Lintea este un ingredient care nu ar trebui să lipsească din meniul niciunei familii. Deşi e din aceeasi familie cu fasolea, lintea fierbe mult mai repede si nici nu are efectele neplăcute ale acesteia. În plus, este ieftină, are putin calo ...
Cu legumele si fructele verii ies reţete savuroase, pline de vitamine! Dacă mai adaugi si o bucată de carne sau peste, succesul este garantat. Astăzi, supă-cremă de mazăre cu mentă! Ingrediente 800 g boabe de mazăre proaspete 2 cepe potr ...
În zilele friguroase, o optiune foarte bună pentru pranz este sup-acremă de rosii. Avem nevoie de: 3 cartofi 2 cepe mici 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină rădăcină şi frunze 1 ardei gras verde 1 gogoşar sare 1 dovlece ...