FOTO - Cum se prepară un humus delicios
Dimensiune font:
Humusul poate fi oricând o gustare delicioasă și hrănitoare, iar rețeta este foarte simplă.
Rețetă pentru 14 porții
Ingrediente
2 conserve de năut cu sodiu redus, clătite și scurse. Păstrați 1/4 de lichid din conservă
1 lingură ulei de măsline extravirgin
1/4 cană suc de lămâie
2 căței de usturoi, tocat mărunt
1/4 linguriță de piper negru
1/4 linguriță de paprika
3 linguri tahini (pasta de susan) *
2 linguri pătrunjel italian cu frunze plate
* Notă: Dacă trebuie să urmați o dietă fără gluten, verificați eticheta pentru a vă asigura că tipul de tahini nu are gluten.
Mod de preparare
Într-un blender adăugați năutul. Mixați până obțineți o textură de piure. Combinați uleiul de măsline, zeama de lămâie, usturoiul, paprika, tahini și pătrunjelul. Amestecați bine. Adăugați lichidul pastrat, căte o lingură până când amestecul are consistența tartinabilă. Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până când este gata de servit.
Serviți această gustare mediteraneană cu pâine neagră sau graham încălzită.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau