Recunoști artista din imagini? Una dintre cele mai iubite vedete din România trăiește astăzi un moment special: „Scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere”

2_11zon

Dimensiune font:

| 27-10-2024 00:02

Pe 26 octombrie Corina Chiriac a implinit 75 de ani.Pentru a marca momentul, îndrăgita artistă a publicat o serie de imagini rare din copilăria sa. Fotografiile au făcut furori în rândul fanilor, iar majoritatea au rămas uimiți să o vadă pe vremea când era doar o fetiță.

Corina Chiriac a deschis sertarul cu amintiri de ziua ei e naștere

Corina Chiriac a răsfoit cufărul cu amintiri, chiar de ziua ei de naștere. Artista, în vârstă de 75 de ani a publicat mai multe imagini de pe vremea când era copil și și-a amintit cu nostalgie de tinerețea ei. În imagini apar părinții ei, nașa de botez, dar și alți membrii ai familiei sale. Puțini știu că la naștere a primit numele de Angela, de la sora tatălui ei, care a botezat-o. De asemenea, doamna muzicii românești a mai postat o fotografie cu casa părintească.

Nu gasesc

Dragii mei care urmăriți vreodată paginile mele, vă mulțumesc anticipat pentru vizionare ! Grație micii mele echipe de colaboratori, voi fi prezentă, şi chiar dacă anul ăsta nu sunt acasă de ziua mea, bagajul îmi este veşnic plin de amintiri frumoase. De-a lungul anilor, am facut curat, iertînd şi aruncînd o grămadă de balast...E o tehnică posibilă şi importantă pe care o voi prezenta cîndva-undeva ! Asa că scot din valiză doar acele amintiri care îmi fac plăcere”, a scris artist ape pagina ei de Facebook.

„Ce să fac, la vârsta mea ești vorbăreț”

Nu gasesc

Corina Chiriac alături de părinți / Foto: Facebook

Corina Chiriac le-a urat „La mulți ani” și colegilor săi de televiziune, Niculae Furdui Iancu și Chelemen Eugen. Interpreta a mărturisit că va apărea alături de cei doi la România TV, cu ocazia Ediției festive de Crăciun. Mai mult, cântăreața și-a adus aminte de perioada în care a fost în America, pe vremea când era în floarea vârstei.

Nu gasesc

Corina Chiriac în America / Foto: Facebook

Trucurile la care apelează Corina Chiriac pentru a se menține mereu în formă

Nu gasesc

Corina Chiriac a împlinit 75 de ani

Corina Chiriac are câteva trucuri de frumusețe la care apelează de mai mult timp. Vedeta urmează anumite rețete și leacuri băbești care o ajută să aibă un ten impecabil, în ciuda vârstei. De asemenea, doamna muzicii românești are grijă și de silueta ei.

„Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece.

Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, a declarat ea.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

Subscrisa TIMOFTE INSOLV SPRL, cu sediul in municipiul Piatra Neamt, Aleea Plaiului nr.10, bl.B1, sc.B, parter, apt.23, judetul Neamt, inregistrata in Registrul Formelor de Organizare al UNPIR sub nr. RFO II-0779, Atestat 2A0779, Cod Fiscal: RO33718032, Tel/fax: 0233272861, mobil: 0745455926/0744995468, Adresa e-mail: timofteinsolvsprl@gmail.com, In calitate de administrator judiciar al debitorului S.C. POLIVALENT S.R.L., conform Incheierii de sedinta nr.153/F din data de 13.09.2022, pronuntata de Tribunalul Neamt-Sectia a-II-a Civila, de Contencios Administrativ si Fiscal, in dosarul nr.2465/103/2022, Emite urmatoarea Decizie suspendare si amanare licitatii: Avand in vedere eroarea strecurata in cuprinsul publicatiilor de vanzare intocmite pentru bunurile apartinand debitoarei SC POLIVALENT SRL, transmise in presa locala si centrala, primarii, dosarul cauzei, pe site-ul UNPIR si in BPI, administratorul judiciar DECIDE: Anularea tuturor licitatiilor organizate pentru aceste active, urmand sa fie prorogata reluarea licitatiilor la o data ce va fi stabilita ulterior, motivat de urmatoarele aspecte: Administratorul judiciar precizeaza faptul ca, in publicatiile intocmite, comunicate si afisate nu coincide suprafata de teren situata in intravilanul satului Uricani, com. Miroslava, judet Iasi, care face obiectul contractului de concesiune nr. 26700/24.08.2018 incheiat cu Primaria comunei Miroslava, judetul Iasi, pentru o perioada de 49 de ani, in sensul ca, in unele publicatii este mentionata suprafata de 10.000 mp, iar in alte publicatii suprafata de 20.000 mp. Totodata prezenta decizie este fundamentata si pe finalizarea demersurilor de intabulare a imobilului in cartea funciara si de dezembrare a imobilului concesionat, demersuri inititate de administratorul special al societatii Polivalent SRL. De asemenea, s-a constatat faptul ca nu au fost respectate termenele de publicitate a vanzarii prevazute la art.838 alin.2 Cod proc. Civila. Prin urmare, in conformitate cu art.845 CPC, administratorul judiciar decide amanarea licitatiei din data de 28.10.2024 la o data ulterioara, cu refacerea formalitatilor de publicitate si finalizarea demersurilor privind intabularea si eventual dezmembrarea imobilului ce face obiectul contractului de concesiune incheiat cu Primaria comunei Miroslava. Administrator Judiciar, Timofte Insolv SPRL.

ANUNȚ DE PARTICIPARE LA LICITAȚIE PUBLICĂ. Privind concesiunea prin licitație publică a unui teren extravilan, domeniului privat al Comunei Tămășeni, Jud. Neamt. 1.Informații generale privind autoritatea contractantă in special denumirea, codul de identificare fiscală, adresa, număr telefon, fax și/sau adresa e-mail, persoană contact: Comuna Tămășeni, strada Unirii, nr.157 județul Neamț, telefon: 0233749494, fax: 0233749333, e–mail: primariatamaseni@yahoo.com. Informații generale privind obiectul procedurii de licitație publică, in special descrierea bunurilor care urmează să fie concesionate:Teren în suprafață de 1000 mp, ce aparține domeniului privat al Comunei Tămășeni, situat pe strada Traian din satul Tămășeni, comuna Tămăeșni; Concesiunea se va realiza conform HCL nr.51/16.10.2024 si OUG nr. 57/2019. 2.Informații privind documentația de atribuire: se regăsesc in caietul de sarcini. 2.1.Modalitatea sau modalitațile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar din documentația de atribuire:la sediul Comunei Tămășeni sau în baza unei solicitari scrise sau in format electronic adresate către Primăria comunei Tămășeni. 2.2.Denumirea si datele de contact ale compartimentului de la care se pot obține un exemplar din documentația de atribuire: Primăria comunei Tămășeni, Compartiment administrare domeniul public și privat, fond funciar, cadatru și resurse umane. 2.3.Costul si condițiile de plată pentru obținerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ: 10,00 lei poate fi achitat in numerar la casieria unitații. 2.4.Data–limită de pentru solicitarea clarificărilor 05.11.2024 ora 12:00. 3.Informații privind ofertele: 3.1.Data-limită de depunere a ofertelor:11.11.2024 ora 15:00. 3.2.Adresa la care trebuie depuse ofertele: Primăria comunei Tămășeni, strada Unirii, nr.157, județul Neamț, la registratură.3.3.Numărul de exemplare în care trebuie depusă oferta: 2 exemplare. 4.Data si locul la care se va desfașura sedința publică de deschidere a ofertelor:14.11.2024 ora 10:00, Primăria comunei Tămășeni, strada Unirii, nr.157, județul Neamț. 6.Denumirea, adresa, numărul de telefon și /sau adresa de e-mail ale instanței competente in soluționarea litigiilor apărute si termenele pentru sesizarea instanței: Judecătoria Roman, Piata Roman Voda nr. 1 cod postal 611022 telefon 0233 743858 fax 0233 742583, e-mail: jud-roman@just.ro.
Lăzăroiu, despre lipsa de cultură a premierului Ciolacu: „Comic și înspăimântător!”
25/10/2024 00:42

Ironii după ce candidatul PSD Marcel Ciolacu a fost rugat, miercuri să işi facă o scurtă descriere şi să o prezinte in engleză. Ciolacu a refuzat să o facă, spunand că are o reţinere, deoarece nu st ...

Cum a evoluat „România educată”. Economist de top: „Acum 20 de ani Pro TV difuza concerte U2, azi manelele sunt peste tot”
17/10/2024 10:54

Romania s-a schimbat enorm in ultimele două decenii, in bine si in rău. Integrarea in NATO si UE a asigurat securitatea tării si a dus la cresterea nivelului de trai. În schimb, independent de aceste r ...

'Un gunoi uman!': Donald Trump 'șterge pe jos' cu actorul român care îl interpretează în filmul biografic despre viața sa
17/10/2024 07:49

După ce tentativele de a bloca lansarea filmului biografic despre viata sa au esuat, fostul presedinte american Donald Trump si-a exprimat furia impotriva echipei de productie, vizand in special pe actorul rom ...

Florin Piersic l-a certat pe Valeriu Gheorghiță pentru că s-a însurat: Altă treabă nu a avut?
10/10/2024 15:44

Actorul Florin Piersic l-a dojenit pe medicul militar Valeriu Gheorghită pentru că s-a căsătorit. După ce i-a transmis felicitări pentru căsătorie, Florin Piersic a dezvăluit presei că medicul putea s ...

Secretul faimosului tablou „Fata cu cercel de perlă” a fost descifrat
03/10/2024 15:30

Oamenii de ştiinţă cred că au descifrat secretul din spatele faimosului tablou „Fata cu cercel de perlă” al pictorului Johannes Vermeer, după ce au măsurat efectul pe care această operă de ...

Marea actriţă Sophia Loren împlineşte 90 de ani
20/09/2024 12:35

Sophia Loren, marea actriţă italiană, emoţionanta şi de neuitat Antonietta din „Una giornata particolare” de Ettore Scola, s-a născut la 20 septembrie 1934, la Roma. Şi incă de la varsta de 19 ani, ...

Opera București se va uni cu Tinerimea Română
19/09/2024 14:15

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat că există deschidere atat din partea Operei Naţionale Bucureşti, cat şi a Centrului Naţional de Artă Tinerimea Romană pentru ca cele două instituţii să f ...

Cum se poate ca o expresie foarte veche să modeleze, încă, educația românească? / Originea expresiei și contextul în care o folosesc părinții acum
19/09/2024 08:02

In peisajul lingvistic al Romaniei, expresiile populare sunt deseori strans legate de traditiile si cultura noastră. Printre cele mai captivante si longevive se numără „a da milităria jos din pod”, o ex ...

Mayumi Kanagawa (SUA) a câștigat Concursul Internațional George Enescu 2024, Secțiunea Vioară
17/09/2024 13:30

Mayumi Kanagawa (30 de ani, Statele Unite ale Americii) este castigătoarea celei de a XIX-a editii a Concursului International George Enescu, Sectiunea Vioară, la sfarsitul unei Finale in care a interpretat C ...

Actor italian, despre televiziunile din România: Încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată. Difuzează cele mai groaznice gunoaie
14/09/2024 05:04

Actorul italian Michele Morrone, aflat pentru cateva zile in Romania, a sesizat ceea ce romanii acuză de ani zile: televiziunile din această tară nu fac decat să otrăvească mintile tinerilor cu „cele ma ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei