Cum sa porti cu stil o pereche de pantaloni dama casual

pantaloni-dama-casual
pantaloni-dama-evazati-wetlook-animal-print-leopard-eleganti-asya

Dimensiune font:

| 12-04-2022 09:33

Orice persoana are la ea in garderoba cel putin o pereche de pantaloni casual, acei pantaloni extrem de confortabili pe care ii poti purta cu succes in nenumarate situatii: acasa, la cumparaturi, cand iesi in parc cu copiii, cand mergi la munca etc.

Insa, acesta nu e un motiv ca sa eziti sa faci noi astfel de achizitii, cu atat mai mult daca ai remarcat schimbari in ceea ce priveste calitatea materialului, a numarului lor in colectia ta, ori daca vrei sa-ti adaptezi garderoba la ultimele tendinte.

La JojoFashion am gasit multe perechi pantaloni dama casual frumosi care se vor potrivi perfect la tine in sifonier. Afla si tu in continuare cum sa-i imbini cat mai variat, dar si ce noi modele fac furori pe piata la ora actuala.

 

Top modele de pantaloni casual care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba

 

1. Pantaloni casual cu talie inalta

Fie ca-ti doresti sa distragi atentia de la o serie de imperfectiuni, fie ca top-urile scurte se inscriu printre piesele tale favorite, o pereche de pantaloni casual cu talie inalta sunt un must have pentru tine. Dincolo de versatilitatea acestora, confortul pe care-l ofera atunci cand alegi o astfel de pereche de pantaloni dama casual din bumbac sau combinatii de materiale ce redau o flexibilitate desavarsita, astfel incat sa te poti misca in voie. Chiar daca designul de ansamblu este unul simplu, poti indrazni sa-i duci la un alt nivel si sa-i asortezi intr-o tinuta eleganta, de exemplu, alaturi de o pereche de pantofi stiletto si o bluza cocheta. 

 

2. Pantaloni din piele

Aflati la limita dintre pantaloni eleganti si pantaloni casual, pantalonii din piele sunt o alta investitie grozava de care sa te bucuri in nerepetate randuri. Pot fi transformati intr-o alegere de efect la tinute pentru birou, dar in acelasi timp, nu e neadecvat sa te insoteasca la shopping ori la plimbarile in aer liber. Rezultatul final depinde in mod cert de modul in care alegi sa-i imbini. De exemplu, alaturi de un hanorac si o pereche de adidasi ai putea creea o combinatie sport, fara a fi totusi prea casual, dar fara a omite confortul de care ai nevoie. JojoFashion iti ofera numeroase modele de pantaloni din piele pe gustul si stilul tau, de unde poti alege la un pret redus si avantajos tot ce ti se potriveste mai bine. In plus, pantonii sunt atent lucrati, de calitate, astfel incat sa te poti bucura de ei un timp indelungat.

 

3. Colanti dama

Daca nu ai avut niciodata o pereche de colanti, te vei aprecia la momentul in care vei observa cat de versatili se pot dovedi. Ca prin urmare, n-ar trebui sa-i treci cu vederea. Spre deosebire de pantalonii clasici, ei sunt mai usor de adaptat conformatiilor cu o greutate redusa sau femeilor cu forme generoase. Iar in ceea ce priveste materialul exista optiuni numeroase, ce pot fi 1:1 cu aspectul si calitatea unei perechi de pantaloni. 

Drept sugestii amintim colantii din bumbac care sunt o alegere extraordinara pentru sport si outfituri de zi cu zi, alaturi de colantii din piele care se bucura de aceleasi beneficii precum pantalonii din piele. Sigur, mai exista si colanti din latex, colanti luciosi, colanti cu talie inalta, astfel incat sa puteti alege dupa bunul plac.

Lista de recomandari si beneficii referitoare la pantaloni dama casual ar putea continua. Insa, va sugeram sa nu va limitati la doar o combinatie sau un stil anume, ci sa reproduceti cat mai multe combinatii creative.

Magazinul vestimentar JojoFashion va pune in permanenta la dispozitie o gama larga de pantaloni, la preturi accesibile, din care sa gasiti cu usurinta modelul la care aspirati.

 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
Ținuta perfectă sau care este stilul vestimentar corect în funcție de eveniment
26/06/2024 11:58

Tinuta perfectă sau care este stilul vestimentar corect in functie de eveniment Te uiti tot mai frecvent in calendar si observi cum se apropie cu pasi repezi evenimentul important la care trebuie să particip ...

Marea Barieră de Corali din Australia este în pericol
25/06/2024 13:55

Australia trebuie să instituie măsuri ''urgente'' pentru protejarea Marii Bariere de Corali, mai ales prin adoptarea unor obiective climatice mai ambiţioase, a avertizat luni UNESCO. Cel mai mare ecosistem ...

Cum să-ți protejezi jantele și să-ți menții mașina într-o formă bună
25/06/2024 10:28

Cum să-ti protejezi jantele si să-ti mentii masina intr-o formă bună Jantele masinilor sunt unele dintre componentele cele mai fiabile ale unei masini, sunt cele care pot modifica radical aspectul vehicule ...

Curajul vulnerabilității. Calea spre evoluție personală și colectivă
23/06/2024 17:51

Într-o lume in care puterea si invulnerabilitatea sunt adesea considerate semnele supreme ale succesului si respectului, vulnerabilitatea este adesea privită ca un semn de slăbiciune. Cu toate acestea, ...

Recomandări pentru a cumpăra piese auto online în siguranță
21/06/2024 10:59

Recomandări pentru a cumpăra piese auto online in sigurantă   Platformele online care publică diverse anunturi cu piese auto de vanzare si site-urile de comert electronic ale firmelor care comer ...

Cele zece porunci, afișate în școlile din Louisiana
20/06/2024 15:35

Autorităţile din Louisiana au impus, miercuri, afişarea celor „Zece Porunci” in toate sălile de clasă din acest stat conservator din sudul Statelor Unite. Această premieră a reaprins dezb ...

Floarea de frangipani, simbol al frumuseții și spiritului
16/06/2024 14:41

Floarea de Frangipani, cunoscută si sub denumirea stiintifică Plumeria, este un simbol al frumusetii si al spiritualitătii in multe culturi din intreaga lume. Originară din zonele tropicale ale Americii Cen ...

Grijile pe care oamenii de peste 80 de ani regretă că și le-au făcut când erau tineri. Mărturisirile care te vor pune pe gânduri
15/06/2024 22:46

 Între probleme financiare, probleme de relatii si probleme de sănătate, există o multime de griji de-a lungul vietii noastre. Potrivit Asociatiei Americane de Psihologie, aproximativ o treime di ...

Bârfa, firul nevăzut dintre oameni
14/06/2024 07:58

Cand ne gandim la barfă, deseori ne imaginăm soapte indiscrete si judecăti pripite, dar acest fenomen este mult mai profund si mai semnificativ decat pare. Barfa nu este doar un schimb superficial de informa ...

  Neîncrederea, ruina din suflet
12/06/2024 16:51

Neincrederea este un sentiment complex si profund, care poate avea efecte majore asupra vietilor noastre. Acest sentiment poate afecta relatiile personale si profesionale, influentand modul in care interaction ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei