Credeți-mă: Obama și Statul Paralel nu sunt proști...

7_11zon

Dimensiune font:

| 25-07-2024 00:11

O analiză de Wayne Allyn Root de la The Gateway Pundit tradusa de ActiveNews pentru cititorii lor.

De ce v-ați îndoi de mine tocmai acum? Bilanțul previziunilor mele este cel mai bun din istoria mass-media. Sunt aproape de 1000%.

Iată doar câteva dintre succesele mele recente...

- Pe 24.12.2021, chiar aici, pe The Gateway Pundit, am prezis marea revenire a lui Donald J. Trump. Când nimeni altcineva nu credea că are vreo șansă, am prezis că Trump va câștiga nominalizarea Partidului Republican din 2024 și va deveni favoritul la președinție. La acea vreme, Trump avea un fan-club cu un singur membru: eu.

- De la prima punere sub acuzare a lui Trump de către Alvin Bragg, am prezis că fiecare punere sub acuzare și fiecare condamnare îl vor face mai puternic.

- De doi ani am prezis și avertizat că Biden va fi forțat să plece înainte de Convenția Democraților pentru desemnarea candidatului la președinție.

- De mai multe săptămâni l-am avertizat pe președintele Trump să nu participe la dezbaterea cu Biden din iunie, pentru simplul motiv că Biden nu va fi candidatul Democraților în septembrie.

- Am avertizat că Democrații au pus la cale cea mai timpurie dezbatere prezidențială din istorie pentru a-l arăta pe Biden așa cum este el de fapt, în moarte cerebrală, și a-l forța să renunțe la candidatură.

- Am prezis cu multe săptămâni înainte că JD Vance va fi opțiunea lui Trump pentru funcția de vicepreședinte.

- Am prezis cu multe luni în urmă că Statul Paralel va încerca să îl asasineze pe Trump, dacă toate acuzațiile, procesele și cele 34 de condamnări pentru infracțiuni grave nu vor funcționa.

Recordul meu este ieșit din comun. De aceea, nu cred că Democrații sunt atât de proști, de aberanți și de stupizi încât să o desemneze pe Kamala Harris drept candidatul lor.

Cred că totul este o farsă.

Iată de ce...

Kamala este „noul Walter Mondale”. Este cel mai prost candidat din istoria Statelor Unite.

S-a dovedit deja cel mai prost candidat din 2020. Având o concurență mediocră (în alegerile primare – n.tr.), a renunțat după ce nu a reușit să obțină sprijinul niciunui delegat.

Asta chiar spune ceva.

Apoi și-a depășit această „performanță”, devenind cel mai ironizat și disprețuit vicepreședinte din istorie. În mod constant, ea a fost mai puțin populară decât șeful ei, Joe Biden.

Iar aceasta este o realizare aproape imposibilă.

E la concurență cu Dan Quayle pentru titlul de cel mai nepopular vicepreședinte din anii 1800 până azi.

Ea este responsabila cu securitatea frontierelor, dar nu a mers nici măcar o dată să viziteze frontiera și nu a făcut nimic pentru a împiedica criza imigranților.

Ea este personal responsabilă pentru valul de femei și fete americane nevinovate care au fost violate și ucise de invadatorii străini ilegali.

Ea este în mod evident mai proastă decât o ciubotă. Capacitatea ei de a vorbi este mai slabă decât a șefului ei – care este literalmente în moarte cerebrală din cauza demenței.

Ea este ironizată pentru primii ani în care a dobândit putere politică ca iubită și amantă a unor bărbați căsătoriți și mai în vârstă – inclusiv Willie Brown.

Ea ar face să se cutremure de râs scena mondială dacă ar ajunge să negocieze cu bărbați macho ca Putin sau Xi.

Și nici măcar nu am menționat cele mai mari două puncte slabe ale Kamalei...

În calitate de vicepreședinte, a fost alături de Biden timp de patru ani lungi. Ea se face vinovată de fraudă împotriva poporului american prin acoperirea incapacității mintale a lui Biden.

Mai mult, ea a fost vicepreședinte și partener al celui mai prost președinte din istoria Americii. Politicile lui Biden privind frontiera, inflația, energia verde, criminalitatea, DEI, spălarea creierului transsexualilor și permiterea ca băieții să participe în competițiile sportive ale fetelor sunt toate eșecuri teribile și copleșitor de nepopulare. Ea le-a sprijinit pe toate.

Încercarea de a susține că Kamala este cea mai bună șansă a lor este ca vechea zicală: „Democrații dau cu ruj un porc”.

Ei au 0 șanse cu Kamala. Zero. Ioc. Ciuciu. Canci. Nada.

Eu o susțin pe Kamala. Mă rog ca ea să fie candidatul. Și, desigur, ea pare să fi câștigat deja. Are sprijinul lui Biden, al fiului lui George Soros, al sindicatelor și tuturor celor 50 de șefi de organizații de stat Democrate.

Pare că s-a terminat, nu-i așa? Kamala este aleasa...

Doar că frâiele sunt în mâna lui Obama...

Obama și toată cabala lui radicală marxistă sunt vicleni, malefici și corupți. Știu că Kamala nu poate câștiga.

Ce pun la cale?

Biden pare să se stingă cu rapiditate. Ar putea demisiona din funcția de președinte în orice moment. Ar putea chiar să fie pe moarte.

Asta ar face-o pe Kamala președintele în exercițiu al Statelor Unite. Și prima femeie președinte din istorie.

Poate că asta e o opțiune. Ar putea crea suficient entuziasm pentru a acoperi vulnerabilitățile Kamalei.

Însă nu pot să nu mă gândesc că Michelle Obama este încă în cărți.

Așa cum am prezis în urmă cu doi ani, cred că ea a fost dintotdeauna prima opțiune. Există trei argumente:

1. Soții Obama nu și-au anunțat încă sprijinul pentru Kamala.

2. Există informații că numeroși dintre donatorii Democrați importanți au vizitat reședința lui Obama de la Washington în weekend. Obama pregătește ceva.

3. De ce Convenția Democrată are loc la Chicago? Cred că au plănuit să o încoroneze pe Michelle, în ultimul moment, în orașul ei natal, ca plan de urgență.

Credeți-mă, Obama, Democrații și Statul Paralel nu sunt proști.

Tocmai l-au forțat pe Joe să plece. Instinctul îmi spune că pritocesc un plan pentru a o face să plece și pe Kamala.

Au nevoie doar de o criză și de un candidat care să mențină sondajele suficient de strânse încât să poată fura alegerile cu 20 de milioane de alegători imigranți ilegali și de buletine false de vot prin corespondență.

Însă, până la urmă, pariez că acel candidat va fi Michelle. Iar dacă nu va fi Michelle, oricum nu va fi Kamala.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: -Spatiu in suprafata de 35,16 mp, situat in orasul Negresti, Str. Unirii, bl. E2, sc. D, parter, judetul Vaslui, ce apartine domeniului privat al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Carte Funciara nr. 70102-C1-U27, nr. cadastral 1/4;0;3, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 63/19.07.2024 si temeiului legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru desfasurarea de activitati de coafura si alte activitati de infrumusetare. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: Se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic din cadrul Orasului Negresti, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Serviciul Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 06.08.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 14.08.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Orasul Negresti, Compartimentul Registratura, orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 19.08.2024, ora 10.00, Orasul Negresti, orasul Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235.311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.07.2024.
Marcel Ciolacu spune clar că nu-l va propune comisar european pe Klaus Iohannis: Nu am avut niciodată o discuție
25/07/2024 00:17

Marcel Ciolacu, premierul si presedintele PSD, a vorbit, despre propunerea pentru comisar european, spunand aproape clar că nu-l va nominaliza pe Klaus Iohannis. "Nu am avut niciodată o discutie pentru comis ...

Ciolacu, despre candidat comun PSD-PNL la prezidențiale: 'Nu am crezut niciun moment, cum nu au crezut nici PNL'
25/07/2024 00:16

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că alegerile locale au demonstrat că actuala coalitie de guvernare este legitimă, iar Romania are in continuare nevoie de o majoritate solidă si după alegerile parlamentare ...

Europarlamentarul PSD-PNL – primul pe țară, al doilea pe județ
25/07/2024 00:10

Stră-străbunicul meu, Tasta de la Vădastra, a fost fecior in casă la boierul Propopescu, zis Căpitanul. Ca fecior in casă, Tasta, prevăzut din nastere cu niste buze uriase, avea misiunea să stropească ...

I-a venit mintea la cap? Zelenski vrea să pună capăt războiului cât mai urgent ”pentru a nu fi pierdute și mai multe vieți omenești”
25/07/2024 00:09

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care l-a primit marti la Kiev pe secretarul de stat al Vaticanului, Pietro Parolín, a subliniat in fata acestuia necesitatea de a pune capăt cat mai repede războiul ...

Iulian Capsali: Trei vesti din Statele Unite
25/07/2024 00:02

1.Directoarea Serviciului Secret al SUA, Kimberly Cheatle, a demisionat, desi cu o zi in urmă, după audieri in Senat, refuzase să plece din post. Părerea mea este că Serviciul Secret a conlucrat la tenta ...

Cristoiu: Biden o fi fost şi el actor în piesa „complotului” marca „Dragă Stolo” sau a fost victima acestuia?
24/07/2024 18:18

„Duminică, 21 iulie 2024, Joe Biden si-a anuntat retragerea din cursa pentru Casa Albă. Anuntul survine la capătul unui veritabil război intre majoritatea liderilor Democrati si Joe Biden in chestiunea da ...

Lumea întreagă este cu ochii pe SUA - Șansele lui Trump au început să fluctueze
24/07/2024 17:55

Lumea intreagă este cu ochii pe SUA după retragerea lui Joe Biden din cursa prezidentială. Partenerii externi ai SUA sunt si mai atenti acum la miscările de pe scena politică americană, mai ales pentru c ...

Europarlamentarul Cristian Terheș a fost ales vicepreședinte al Comisiei de Control Bugetar din Parlamentul European
24/07/2024 17:46

Cristian Terhes, actual europarlamentar PNCR intrat in PE intr-o aliantă cu AUR, a fost ales al doilea vicepresedinte al Comisiei de Control Bugetar. Grupul ECR trebuia să fi avut primul vicepresedinte, ins ...

Șoșoacă s-a luat la trântă iar în Parlamentul European: Mă ofer să mediez pacea cu Putin în numele UE! Europa e pe marginea prăpastiei
24/07/2024 17:24

Diana Sosoacă nu se dezminte nici in Parlamentul European. După intreruperile luărilor de cuvant din plenul Parlamentului European cand a fost evacuată din sală, acum liderul SOS Romania a luat azi cuvantu ...

Reacția Budapestei după ce liderii UE au decis să izoleze Ungaria
24/07/2024 16:35

Liderii UE au decis să izoleze Ungaria după 'misiunea de pace' a lui Viktor Orban insă ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, şi-a manifestat marţi indiferenţa faţă de decizia şefului diplomaţie ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei