Coacăzele negre sporesc imunitatea
Dimensiune font:
Coacăzele negre au acțiune tonică generală, vitaminizantă, remineralizantă, fiind recomandate și în cazurile de surmenaj, în stările anemice, în cazurile de deficit de fier. Există trei feluri de coacăze: albe, coacăze roşii şi negre şi toate au proprietăţi nutritive remarcabile. Sunt o sursă bună de substanțe nutritive precum vitamine, minerale, antioxidanți, flavonoide, acizii grași Omega-3 și fibrele dietetice. Conțin cupru, calciu, fosfor, mangan, magneziu și potasiu pentru funcția optimă a celulelor, țesuturilor și organelor în organism. Flavonoidele cum ar fi betacarotenul, zeaxantina și criptoxantina ajută la scăderea riscului de cancer pulmonar, protejează împotriva bolilor neurologice, încetinesc procesul de îmbătrânire și luptă împotriva inflamației. Pe lângă vitamina C, coacăzele negre conțin o gamă largă de antioxidanți și de antociani. Acestea pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, la calmarea gâtului iritat și la ușurarea simptomelor gripei. Un studiu a arătat că suplimentele de coacăze negre au îmbunătățit răspunsul imun la persoanele care au practicat exerciții fizice în mod regulat. Ei au putut, de asemenea, să realizeze antrenamente care presupuneau mai mult efort, pentru o perioadă mai lungă de timp. Au un efect direct asupra răspunsului inflamator al corpului și poate ajuta la recuperarea după efort. Mențin sănătatea ochilor.
Maura ANGHEL
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ
PUBLICAŢIE DE VÂNZARE PRIN NEGOCIERE DIRECTĂ
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau