Dieta prin care Busu a slăbit 24 de kilograme. Alimentele la care a renunțat și regula de la care nu se abate niciodată: „Cu sfințenie trebuie respectată”
Dimensiune font:
Busu se mândrește cu o schimbare radicală, pe plan fizic. Îndrăgitul meteorolog a reușit să slăbească în ultima perioadă nici mai mult, nici mai puțin de 24 de kilograme și nu-și dorește să se oprească aici. Problemele cu kilogramele în plus au început să apară după infarctul suferit, spune acesta, când mânca extrem de haotic și, cel mai rău, obișnuia adesea să mănânce seara.
„Am slăbit și de frică, de jenă. Am 61 de ani. Nu m-a speriat nimic, dacă m-ar fi speriat, m-ar fi speriat când am avut infarctul. După infarct m-am îngrășat, dar m-a convins Greta la un moment dat și am zis să încerc(n.r. să apeleze la nutriționist). Am fost foarte ușor convins că lucrurile merg spre ce trebuie.
Mâncam aiurea, pe la 2 noaptea la borcanul cu ciocolată, nu eram disciplinat și despre asta este vorba. Nu am avut drame, depresii, am fost nedisciplinat și atât. Mâncam ce voiam, la orice oră și în special noaptea. Foarte mulți fac asta.”, a declarat Busu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.
Când mănâncă ultima masă
Pentru a obține aceste rezultate, Busu spune că a apelat la ajutorul unui specialist, care l-a ajutat să obțină aceste rezultate senzaționale. Acesta a învățat multe reguli de bază ce țin de dietă, dar a introdus și în alimentația sa o serie de produse la care înainte nu s-ar fi gândit. De asemenea, vedeta de la Pro TV spune că respectă mereu o regulă de aur, semnificativă în reușitele sale: ultima masă are loc la ora 17:00.
„Acum mănânc curat. Înseamnă orez negru, dacă se poate, sau integral, salate, pește, piept de curcan, doar atât, pentru că am mâncat acum câteva zile porc și mi s-a zis că nu slăbesc cu el. Nu am știut, nu e bine. Am eliminat glutenul și zahărul. Ultima masă la ora 17:00, cu sfințenie trebuie respectată. Mi-a fost foame și după, dar mâncam un măr, care îți face și mai foame, dar mie nu-mi era.”, a continuat el.
Ce consumă, de regulă, Busu la cină
Dacă înainte nu s-ar fi gândit niciodată că poate avea niște mese delicioase cu ajutorul legumelor sau iaurtului grecesc cu fructe proaspete, acum Busu spune că adoră aceste alegeri alimentare pe care le include adesea în meniul său.
„Am descoperit iaurtul grecesc cu brânză de vaci, e extraordinar, nu am mâncat în viața mea de astea. Mai pui și un castravete alături, un pic de nucă și e senzație. În primul rând, avem pe masă și o supă cremă de legume, din multe legume, fără făină, se pune un pic de parmezan, pătrunjel, mai avem un orez negru, eu nu mâncam niciodată înainte, care are un pic de ciupercă, ardei, le poți amesteca. Mai avem celebra brânză de vaci cu iaurt, care trebuie să fie mai tare, nu trebuie să fie brânză cremoasă. Orezul eu îl mănânc cu pește, cartofii dulci îi mănânc tot cu pește sau cu salată. Preferata mea este asta: un iaurt cu banană, nucă, merișoare. Eu doar sâmbăta și duminica mănânc mic dejun. În timpul săptămânii, este la 12 prima masă. Nu am simțit nicio secundă faptul că mă înfometez. Am mers la analize, la controlul medical regulat, și în primul rând, medicul a fost foarte fericit când m-a văzut slab.”, a mai spus el.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau