Leguma care distruge 14 tipuri de celule canceroase! Tu o consumi?
Dimensiune font:
O legumă banală, pe care toată lumea o are în casă, nu este doar delicioasă în preparate, ci are și multiple beneficii pentru sănătate.
Recent, în urma unui studiu finanțat de Institutul Coreean de Planificare și Evaluare a Tehnologiilor, s-a descoperit că usturoiul încolțit este mai bogat în antioxidanți decât usturoiul clasic. Potrivit studiului condus de cercetătorul și dr. Jong-Sang Kim, s-a arătat că germinarea schimbă metabolismul usturoiului în raport cu usturoiul proaspăt. După cinci zile de încolțire, bulbii de usturoi aveau un indice de antioxidanți mult mai mare comparativ cu bulbii neîncolțiți (cățeii de usturoi în stare clasică, pe care îi consumi adesea).
Usturoiul încolțit s-a dovedit a fi eficient în distrugerea a 14 tipuri de celule canceroase, inclusiv cele responsabile pentru cancerul cerebral, pulmonar, de sân și pancreatic. Dar asta nu e tot. Cu fitochimicalele sale, usturoiul încolțit devine de două ori mai eficient în combaterea accidentelor vasculare cerebrale, precum și în eliminarea radicalilor liberi, responsabili pentru îmbătrânirea precoce și inflamații, conform realitatea.net.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau