Real Madrid a câștigat UEFA Champions League - Madrilenii, al 15-lea trofeu din istoria clubului

fotbal  UEFA

Dimensiune font:

| 02-06-2024 00:07

 Real Madrid a cucerit UEFA Champions League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața Borussiei Dortmund, în finala de pe Wembley Stadium.

  Real Madrid 

Toni Kroos, pasă de gol la ultimul meci pentru Real Madrid

Partida a avut două reprize total opuse. 

Prima parte a fost condusă în totalitate de echipa lui Edi Terzic, care a irosit mari șanse de a deschide scorul, printre care și o bară a lui Fullkrug.

Thibaut Courtois a intervenit decisiv în două rânduri în fața lui Adeyemi, iar scorul pauzei a fost 0-0.

Imediat după pauză, Real Madrid a început să pună probleme serioase nemților, având o șansă mare de a marca prin Kroos, care l-a întins serios pe Kobel, cu un șut din lovitură liberă. Dortmund a dat replica prin vârful Fullkrug, care a trimis o lovitură puternica de cap, scoasă de belgianul Courtois.

În minutul 74, Toni Kroos a executat perfect o lovitură de colț, iar Dani Carvajal a reluat cu capul, imparabil, în poarta lui Kobel.

Oaspeții au căzut psihic după primirea golului și au început să facă greșeli pe faza de construcție. Realul a recuperat o minge la 30 de metri de poarta lui Kobel, balonul a ajuns rapid la Vinicius, iar brazilianul a închis meciul la 2-0 (min 83). 

Borussia Dortmund - Real Madrid, 0-2

Final. Real Madrid câștigă a 15-a Ligă a Campionilor.

 

 

 

Min 90+4: Iese Vinicius Junior, intră Vasquez. 

Min 90: S-au acordat cinci minute de prelungiri.

Min 89: Bynoe-Gittens intră în locul lui Sancho. Militao îl înlocuiește pe Rodrygo.

Min 87: Gol anulat pentru Borussia Dortmund. Fullkrug marchează, dar din poziție de ofsaid. 

 

 Min 85: Bellingham și Kroos sunt înlocuiți de Modric și Joselu.

 

 

Min 83: GOOOOOL REAL MADRID! Madrileni recuperează o minge la marginea careului advers, balonul ajunge la Vinicius, care, cu toată opoziția lui Kobel, marchează pentru 2-0.

 

 

 

Min 82: Ocazie pentru Real Madrid. Camavinga șutează puternic, dar mingea este scoasă de Kobel.

Min 81: Dublă schimbare la nemți. Haller și Malen îi înlocuiesc pe Emre Can și Brandt.

Min 80: Kobel respinge lovitura liberă expediată de Kroos.

Min 79: Mats Hummels primește cartonașul galben pentru un fault asupra lui Camavinga.

Min 77: Mare ocazie de gol pentru Real Madrid. Bellingham este găsit excelent în careu, dar șutul său deviat se duce în afara terenului.

Min 74: GOOOOOOL REAL MADRIIID! Dani Carvajal înscrie în urma unei lovituri de colț. Fundașul plasează perfect o lovitură de cap din centrarea lui Kroos.

 

 

 

 

Min 72: Schimbare la Borussia Dortmund. Iese Adeyemi, iar în locul său a intrat Marco Reus. Este ultimul meci pentru fotbalistul german în tricoul lui Dortmund.

Min 69: Șansă de gol pentru Real. Vinicius trimite mingea în careu pentru Bellingham, Kobel are o ieșire neinspirată, dar balonul se scurge pe lângă poartă fără a fi atins.

Min 66: Toni Kroos trimite o centrare în careu, Vinicius se înalță, însă reia mult pe lângă poartă.

Min 63: Ocazie mare pentru Dortmund. Adeyemi centrează excelent pentru Fullkrug, acesta trimite o lovitură de cap în forță, dar Courtois este din nou la post și respinge.

Min 57: Șansă de gol pentru Real Madrid. Carvajal primește o minge la bara a doua, trage la poartă, balonul este însă reținut în doi timpi de Kobel.

Min 50: Dani Carvajal trimite cu capul peste poartă în urma unei lovituri de colț.

Min 49: Ocazie pentru Real Madrid. Toni Kroos trage violent din lovitură liberă, dar mingea este scoasă de Kobel.

 

 

Min 46: A început a doua repriză.

Final de primă repriză. Cele două formații sunt la egalitate.

 

 

Min 45: S-au acordat patru minute de prelungiri.

Min 43: Sabitzer încasează și el un cartonaș galben pentru proteste.

Min 41: Încă o ocazie pentru Borussia. Sabitzer șutează cu pământul, dar Courtois respinge în corner.

Min 40: Schlotterbeck primește cartonașul galben pentru proteste.

Min 28: Ocazie uriașă pentru Dortmund. Adeyemi trage la poartă, mingea este respinsă de Courtois, Fullkrug lovește mingea din cădere, dar din nou, portarul belgian reușește să rețină.

Min 23: Bară Borussia Dortmund! Fullkrug este servit excelent, dar vârful echipei lui Terzic nimerește bara.

Min 21: Borussia Dortmund pune din nou probleme la poarta „los blancos”. Adeyemi reușește să treacă de Courtois, însă nu reușește să finalizeze.

 

 

Min 14: Șansă mare de gol pentru Dortmund.Fullkrug îi pasează în careu lui Brandt, mijlocașul nemților trimite pe lângă poartă.

Min 12: Primul șut din acest meci este expediat de madrileni. Valverde încearcă poarta de la aproximativ 20 de metri, dar execuția sa trece departe de poarta lui Kobel.

Min 3: Jocul a fost reluat.

Min 2: Jocul a fost întrerupt după ce patru spectatori au intrat pe gazon. Unul dintre ei și-a făcut un selfie cu Jude Bellingham.

Min 1: A început finala Ligii Campionilor. Atmosferă extraordinară pe Wembley Stadium.

 

 

Celebrul rapper Jay-Z este la Londra pentru a susține Real Madrid în finala Ligii Campionilor.

 

 

Jurgen Klopp este prezent pe Wembley pentru a-și susține fosta echipă. Antrenorul german a apărut pe ecranele stadionului și a fost ovaționat de suporterii Borussiei Dortmund.

 

 

Imaginea serii pe stadionul Wembley. Jucătorii de la Real Madrid au ieșit pe gazon. Jude Bellingham, cu galeria Borussiei Dortmund în fundal.

 

 

Echipele de start:

BORUSSIA DORTMUND: Kobel - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen - Emre Can, Sabitzer - Sancho, Brandt, Adeyemi - Fullkrug.

Rezerve: Meyer, Lotka, Ozcan, Nmecha, Haller, Reus, Wolf, Moukoko, Malen, Sule, Watjen, Bynoe-Gittens.

Antrenor: Edin Terzic

REAL MADRID: Courtois - Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy - Valverde, Kroos, Camavinga - Bellingham - Rodrygo, Vinícius.

Rezerve: Lunin, Kepa - Militao, Alaba, Modric, Joselu, Vazquez, Tchouameni, Ce

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:21

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 235 mp, teren curti constructii, situat in intravilan sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, str. Principala nr. 30, comuna Grumazesti, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 09.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 1, judetul Neamt, telefon 0233.786.059, fax 0233.786.364, e-mail: primariagrumazestineamt@yahoo.com, cod fiscal 2614198. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Teren identificat cu sola 31, parcela 712 al comunei Grumazesti, in suprafata de 152 mp, teren curti constructii, situat in sat Topolita, comuna Grumazesti, F.N., judetul Neamt, apartinand domeniului privat al Comunei Grumazesti, conform H.C.L. Grumazesti nr. 63/30.05.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin cerere scrisa, transmisa prin mijloace electronice sau depusa in format fizic inregistrata la Comuna Grumazesti -Registratura. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 19.06.2024, ora 10.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 28.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Grumazesti -Registratura, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 01.07.2024, ora 11.00, Comuna Grumazesti, sat Grumazesti, comuna Grumazesti, Str. Principala nr. 30, judetul Neamt, cod postal 617235. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Tribunalul Neamt, Piatra-Neamt, Bd. Decebal nr. 5, judetul Neamt, cod postal 610012, telefon 0233.212.717, fax 0233.232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 06.06.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Orasul Negresti, cu sediul in orasul Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/457.679, e-mail: inforpnegresti@gmail.com, cod fiscal 13407333. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: Teren intravilan in suprafata de 35 mp, situat in orasul Negresti, Str. Decebal nr. 5, ce apartine domeniului public al Orasului Negresti, judetul Vaslui, identificat prin Cartea Funciara Nr. 73695 Negresti, Nr. Cadastral 73695, conform H.C.L. Orasul Negresti nr. 49/28.05.2024 si temeiul legal O.U.G. nr. 57/03.07.2019 privind Codul Administrativ, pentru realizarea unei constructii provizorii in vederea desfasurarii de activitati conexe serviciilor medicale referitoare la sanatatea umana. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei, Serviciul Juridic. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Serviciul Juridic, din cadrul Orasului Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 50 Lei/exemplar, se achita cu numerar la Casieria Serviciului Impozite si Taxe Locale din cadrul Orasului Negresti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 12.06.2024, ora 14.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 20.06.2024, ora 14.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Compartimentul Registratura, Orasul Negresti, Negresti, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 21.06.2024, ora 11.00, Orasul Negresti, Negresti, Sala Mare, parter, Str. N. Balcescu nr. 1, judetul Vaslui. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Vaslui, Vaslui, Str. Stefan cel Mare nr. 54, judetul Vaslui, telefon/fax 0235/311.582, e-mail: tr-vaslui@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 29.05.2024.
Golul lui Nicolae Stanciu a făcut înconjurul lumii! Reacția UEFA, după capodopera căpitanului României
18/06/2024 12:38

Nicolae Stanciu (31 de ani) a deblocat tabela din meciul Romania – Ucraina, gratie unui gol absolut superb marcat de la distantă. Nicolae Stanciu, cel mai frumos gol al turneului de pană acum In minutul 2 ...

Ucraina, în colaps! Selecționerul a fost dat afară din vestiar la finalul meciului. Şedință între jucători
18/06/2024 12:12

Scene incredibile in vestiarul Ucrainei după infrangerea, 0-3, cu Romania. Jucătorii l-au dat afară din vestiar pe selectionerul Serhiy Rebrov, dezvăluie presa din Germania. Acesta si-a certat jucătorii l ...

Un suporter al României a alergat 1400 de kilometri de la București la Munchen pentru a ajunge la meciul naționalei
17/06/2024 20:52

Daniel Horhogea, 40 de ani, a transformat calificările Romaniei la EURO 2024 in provocări extreme. Este pentru a doua oară, după Campionatul European din Franta, din 2016, cand parcurge distanta dintre Roma ...

Marcel Ciolacu, bucurie de nedescris în tribune la România cu Ucraina: A trăit meciul ca un suporter
17/06/2024 18:57

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj imediat după finalul meciului Romania-Ucraina, de la Campionatul European de Fotbal din Germania. Mandru să fiu alături de echipa natională a Romaniei si de supo ...

Gafa uriașă a ucrainenilor înaintea meciului cu România de la Euro 2024: Au pângărit drapelul național
17/06/2024 18:31

Romania conduce, la această oră, cu trei goluri in meciul disputat cu Ucraina in faza grupelor Euro 2024. Meciul din grupa E a inceput la ora 16.00. Echipa natională de fotbal a Romaniei a invins luni la Mu ...

Ce debut! România – Ucraina 3-0!
17/06/2024 18:29

Ca pe vremuri, pe cand era antrenată de Iordănescu senior, asa a evoluat, ieri, Romania, in debutul său la Campionatul European de Fotbal, din Germania! Pe un stadion Allianz Arena, luat cu asalt de suporte ...

Pas important spre Liga a III-a! Pro Sport Vârfu Câmpului – ACS USV Iași 1-2 (1-0), în manșa-tur a barajului de promovare!
17/06/2024 08:29

ACS USV Iasi, formatia de fotbal a Universitătii de Stiintele Vietii „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, a castigat duminică mansa-tur a barajului de promovare in Liga a III-a. Campioana Ligii a IV ...

Euro 2024: Jude Bellingham, decisiv pentru Anglia – Victorie la limită cu Serbia
17/06/2024 00:00

  Jude Bellingham si fanii Angliei.   Anglia nu a impresionat in primul meci disputat la Campionatul European din Germania, dar selectionata lui Gareth Southgate a obtinut o victorie impo ...

 Poli Iași se pregătește de un nou sezon de SuperLigă
16/06/2024 21:59

Centrată mai mult pe calitate, decat pe cantitate – veche meteahnă printre managerii clubului din Copou - noua perioadă de achizitii a Politehnicii pare să ofere elementele necesare unui sezon linisti ...

EURO 2024, GHID COMPLET. Tot ce trebuie să știi despre Campionatul European din Germania
16/06/2024 18:19

  Euro 2024 este cea de-a 17-a editie a turneului final organizat de UEFA. Se va desfăsura intre 14 iunie si 14 iulie in Germania. Asteptarea a luat sfarsit, iar Campionatul European a sosi ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei